הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פוש אחרון לחיטוב

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
כמו שכתוב בכותרת אני צריך ממכם עצות לפוש האחרון של החיטוב . נשארו לי כ3 שבועות לסיום הסבל הזה ..
אני עכשיו כ12-13 אחוז אני מאמין אני רוצה לרדת ל11-12 כלומר עוד אחוז פחות או יותר בכל מה שנשאר אבל אני מעוניין להוריד גם את הנוזלים שיש לי
חשבתי על כמה דברים לעשות במהלך השבועות האלה :
א. לידע כללי יש לי העמסה שבוע הבא מה אתם אומרים לעשות אותה על ניטרלי כי זה כבר הסוף וחבל סתם לעלות במשקל ? אני על 140 פחמימה ליום עושה כל שבועיים העמסה של 500~ מעל התחזוקה חשבתי הפעם כי זה הסוף ללכת על ניטרלי מה אתם אומרים?
ב. איזה דרך אתם חושבים שהכי אפקטיבית לאיבוד נוזלים בתקופת הזמן שנשארה לי לחיטוב ? חשבתי על שבוע אחרון שבוע ייבוש מה אתם אומרים ?
אם יש לכם עוד הצעות לאיבוד נוזלים באופן הכי טוב שיש לקראת סוף החיטוב אני מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעונים !
שבוע טוב לכולם

1)תעשה העמסה רגילה,אין טעם לגרום לעצמך סבל
2)לדעתי לעושת ייבוש אם אתה לא עולה לתחרות זה דבילי..
כי אתה תקח את עצמך מול המראה ותגיד "וואלה,אני יבש" ופה זה נגמר..גג יומיים בים וזה הולך פייפל,חבל לסבול

והצעות אחרות
לא להכניס לך לראש שזה הסוף ולירוק את טיפת הדם האחרונה..כי אחכ יש גם את הנייטרלי..שאמנם לא קשה כמו החיטוב אבל הוא מבאס פי 100

יבוש זה לשתות שבוע שלם 12 ליטר על דל פחמימה בסביבות50 גרם ואז יום לפני התחרות /צילומים/מסיבת בריכה אתה מתחיל להפסיק לשתות מים בהדרגה ואז אתה מאוד חטוב ליום בזמן העמסה ואחר כך זה הולך כי הגוף מתמלא בנוזלים+גליקוגן וזה סיוט אם אני לא טועה יש פה איזה שני אשכולות על זה...

יבוש זה לשתות שבוע שלם 12 ליטר על דל פחמימה בסביבות50 גרם ואז יום לפני התחרות /צילומים/מסיבת בריכה אתה מתחיל להפסיק לשתות מים בהדרגה ואז אתה מאוד חטוב ליום בזמן העמסה ואחר כך זה הולך כי הגוף מתמלא בנוזלים+גליקוגן וזה סיוט אם אני לא טועה יש פה איזה שני אשכולות על זה...

תודה

כי אתה תקח את עצמך מול המראה ותגיד "וואלה,אני יבש" ופה זה נגמר..גג יומיים בים וזה הולך פייפל,חבל לסבול

והצעות אחרות
לא להכניס לך לראש שזה הסוף ולירוק את טיפת הדם האחרונה..כי אחכ יש גם את הנייטרלי..שאמנם לא קשה כמו החיטוב אבל הוא מבאס פי 100

הנייטרלי באמת מבאס קצת אבל בדרך כלל אין סיבה שהוא יהיה יותר משבוע שבועיים לא?
זה במידה ורוצים לעבור למאסה אני מתכוון , ולא להישאר בנייטרלי כל הזמן.

והצעות אחרות
כמה שאני מסכים עם המשפט הזה יאללה..

ובשבילך פותח האשכול אני הייתי עושה דל פחמימה יותר מזה עד 50-70 גרם בערך (כי אתה אומר שזה הפוש האחרון) ומעלה עוד קצת את האירובי או עושה פרוטוקולים

אם תשתה 12 ליטר ביום שבוע שלם אני נותן לך אלף שקל עם לא תמות או תכנס לאשפוז.
5 ליטר מקסימום

קראתי איזה מאמר באנגלית שכתוב שצריך לשתות 3 גלון פר יום ,3גלון=בול 11.34 ליטר
מי שעושה את זה משתין כל 5 דקות ,זה אני כבר יודע

אם תשתה 12 ליטר ביום שבוע שלם אני נותן לך אלף שקל עם לא תמות או תכנס לאשפוז.
5 ליטר מקסימום
ולפי דעתי אם כבר אתה עושה לעצמך הנחות אז זה מינימום אולי 8 ליטר

נערך לאחרונה:
מה אתם מפגרים.. 12 ליטר. זה אולי יהיה בסדר בשביל בן אדם ששוק ל120 קילו, בן אדם רגיל יקבל מזה בצקת מוח...
לגבי השאלה: אין יותר מדי אפשרויות, הכי יעיל פשוט תוריד את הפחמימות למינימום, גם תמקסם את הירידה, וגם תרד בנוזלים.

זה מה שהיה כתוב...אני לא עומד לעשות את זה ,אין למה ומה וזה סתם מסוכן במיוחד בקיץ שממש חם

אני גם לא רואה סיבה לעשות ייבוש כזה, לדעתי להיות בא"ש נמוך ועם בשר זה יותר מי מספיק כדי להראות יחסית יבש וחטוב

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה חברים אני חושב שאני אולי יוריד בשבועיים האחרון את הפחמימה לסביבות ה50~ ויגביר טיפה את האירובי ..

הנייטרלי באמת מבאס קצת אבל בדרך כלל אין סיבה שהוא יהיה יותר משבוע שבועיים לא?
זה במידה ורוצים לעבור למאסה אני מתכוון , ולא להישאר בנייטרלי כל הזמן.
נכון,אבל למשוך שבוע-שבועיים נייטרלי אחרי שהכנסת לעצמך לראש ש"זהו" סיימת עם החיטוב זה מתסכל פצצות..במיוחד שאתה גם לא יודע לאן הולכים האימונים שלך.זזה זמן שאתה עומד במקום וזה מתסכל

• פותח/ת השרשור
נכון,אבל למשוך שבוע-שבועיים נייטרלי אחרי שהכנסת לעצמך לראש ש"זהו" סיימת עם החיטוב זה מתסכל פצצות..במיוחד שאתה גם לא יודע לאן הולכים האימונים שלך.זזה זמן שאתה עומד במקום וזה מתסכל
מתסכל מבחינת מה במבה ? לא הבנתי עדיין כל כך את הראש שלך ..

מתסכל מבחינת מה במבה ? לא הבנתי עדיין כל כך את הראש שלך ..
התזונה הנייטרלית מתסכלת אותי לפחות מכמה בחינות
1)אתה בעיקרון סיימת את החלק הקשה ונשאר רק החלק המעצבן שנראה כאילו לא נגמר אף פעם
2)אתה לא מתקדם לשום מקום באימונים...שאתה במאסה אתה מחכה לעלות משקלים.בחיטוב אתה מחכה כל שבוע לשקילה..בנייטרלי אתה לא מחכה לכלום..אתה בא לחדכ כדי להחתים כרטיס

התזונה הנייטרלית מתסכלת אותי לפחות מכמה בחינות
1)אתה בעיקרון סיימת את החלק הקשה ונשאר רק החלק המעצבן שנראה כאילו לא נגמר אף פעם
2)אתה לא מתקדם לשום מקום באימונים...שאתה במאסה אתה מחכה לעלות משקלים.בחיטוב אתה מחכה כל שבוע לשקילה..בנייטרלי אתה לא מחכה לכלום..אתה בא לחדכ כדי להחתים כרטיס

כן אין ספק שזה עניין יותר מנטלי שבאמת מקשה, אני כשאני מסיים חיטוב אני ישר כל הזמן חושב רק על איך לגדול ואיך להוסיף אוכל אבל החלק המבאס שזה צריך להיות בהדרגה ולא בבום אחד ופה נכנס החלק הזה של הנייטרלי והסבלנות בשביל זה
צריך עבודה מנטלית ולהבין שזה תקופה אולי הכי חשובה בשביל התאוששות של הורמונים שהתשת בדיאטה קשה של חיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית