ייעוץ פוש אחרון לחיטוב

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
כמו שכתוב בכותרת אני צריך ממכם עצות לפוש האחרון של החיטוב . נשארו לי כ3 שבועות לסיום הסבל הזה ..
אני עכשיו כ12-13 אחוז אני מאמין אני רוצה לרדת ל11-12 כלומר עוד אחוז פחות או יותר בכל מה שנשאר אבל אני מעוניין להוריד גם את הנוזלים שיש לי
חשבתי על כמה דברים לעשות במהלך השבועות האלה :
א. לידע כללי יש לי העמסה שבוע הבא מה אתם אומרים לעשות אותה על ניטרלי כי זה כבר הסוף וחבל סתם לעלות במשקל ? אני על 140 פחמימה ליום עושה כל שבועיים העמסה של 500~ מעל התחזוקה חשבתי הפעם כי זה הסוף ללכת על ניטרלי מה אתם אומרים?
ב. איזה דרך אתם חושבים שהכי אפקטיבית לאיבוד נוזלים בתקופת הזמן שנשארה לי לחיטוב ? חשבתי על שבוע אחרון שבוע ייבוש מה אתם אומרים ?
אם יש לכם עוד הצעות לאיבוד נוזלים באופן הכי טוב שיש לקראת סוף החיטוב אני מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעונים !
שבוע טוב לכולם

כן אין ספק שזה עניין יותר מנטלי שבאמת מקשה, אני כשאני מסיים חיטוב אני ישר כל הזמן חושב רק על איך לגדול ואיך להוסיף אוכל אבל החלק המבאס שזה צריך להיות בהדרגה ולא בבום אחד ופה נכנס החלק הזה של הנייטרלי והסבלנות בשביל זה
צריך עבודה מנטלית ולהבין שזה תקופה אולי הכי חשובה בשביל התאוששות של הורמונים שהתשת בדיאטה קשה של חיטוב
בדיוק..ממליץ לכל אלו שבנייטרלי לחפש לעצמם תכנית בזמן הזה למאסה הקרובה
לבנות לעצמם תפריטים.
להזמין תוספים.
ללמוד לבשל אפילו
אבל הכי חשוב לכתוב על דף את הטעויות של המאסה הקודמת...ככה אתה מעביר טיפה זמן

• פותח/ת השרשור
התזונה הנייטרלית מתסכלת אותי לפחות מכמה בחינות
1)אתה בעיקרון סיימת את החלק הקשה ונשאר רק החלק המעצבן שנראה כאילו לא נגמר אף פעם
2)אתה לא מתקדם לשום מקום באימונים...שאתה במאסה אתה מחכה לעלות משקלים.בחיטוב אתה מחכה כל שבוע לשקילה..בנייטרלי אתה לא מחכה לכלום..אתה בא לחדכ כדי להחתים כרטיס
במבה ישלי יום שבת הזה העמסה ואז נשארו לי כביכול שבועיים אחרונים לחיטוב ..
איך אתה אומר יהיה הכי מועיל להוריד את הפחמימות ? בהדרגה? או בבת אחת מ140 ל70 נגיד ? וכמה דקות אירובי לעשות במהלך השבועיים האחרונים 90 ?

במבה ישלי יום שבת הזה העמסה ואז נשארו לי כביכול שבועיים אחרונים לחיטוב ..
איך אתה אומר יהיה הכי מועיל להוריד את הפחמימות ? בהדרגה? או בבת אחת מ140 ל70 נגיד ? וכמה דקות אירובי לעשות במהלך השבועיים האחרונים 90 ?
בהעמסה תאכל רגיל..תעמיס פחמימות כמו שהעמסת עד עכשיו
לאחר מכן..במידה ואתה בדיאטת דלת פחמימה במהלך הנייטרלי שלך תדאג להעלאת פחמימות בקצב מתון
ו90 זה מצוין לדעתי..השאלה זה כמה עשית עד עכשיו...אם עשית 20 וקפצת ל90 לא הייתי ממליץ...אתה מבין למה אני מתכוון

• פותח/ת השרשור
בהעמסה תאכל רגיל..תעמיס פחמימות כמו שהעמסת עד עכשיו
לאחר מכן..במידה ואתה בדיאטת דלת פחמימה במהלך הנייטרלי שלך תדאג להעלאת פחמימות בקצב מתון
ו90 זה מצוין לדעתי..השאלה זה כמה עשית עד עכשיו...אם עשית 20 וקפצת ל90 לא הייתי ממליץ...אתה מבין למה אני מתכוון
עד עכשיו הייתי על 140 פחמימה ליום אז אתה אומר לרדת ל80-90 נגיד יהיה טוב לי ?

כשאני עשיתי חיטוב על בסיס של דיאטה אנאבולית הדוקטור מזהיר בספר שלא לעבור את ה 20-30 דקות ליום, וזה עוד כשאתה הרבה יותר מוגן מאשר בדיאטה דלה על בסיס של חלבונים ולא של שומנים.

ככה שאם אתה לא רוצה לאבד את כל השריר שבנית עד עכשיו (יחס של 50 : 50 לכל ק"ג שתוריד מעכשיו) אני לא ממליץ לך על "לתת פוש" באירובי.
בכל מקרה אני ממליץ לך לקרוא את הספר שאפשר להוריד ב PDF דרך גוגל בלי בעיה בנושא דיאטה אנאבולית למטרת מסה\חיטוב כי הוא מאוד מעשיר את הידע ולך תדע אולי תכף תתחיל מסה איתו.

בכל אופן הטעות הכי מרה היא להגביר אירובי ולאכול סרט שזה עדיין לא עוזר בגלל שהיחס הגבוה של איבוד השריר לעומת איבוד השומן משרה אשליה שלא הייתה שום התקדמות. זה פשוט עושה אותך קטן יותר.

עד עכשיו הייתי על 140 פחמימה ליום אז אתה אומר לרדת ל80-90 נגיד יהיה טוב לי ?
אפשרי.אתה רוצה לאבד נוזלים פשוט?ולהראות בשיא החיטוב?
אם כן אתה יכול לרדת גם ל50..ולהעמיס אחת לשבוע

• פותח/ת השרשור
אפשרי.אתה רוצה לאבד נוזלים פשוט?ולהראות בשיא החיטוב?
אם כן אתה יכול לרדת גם ל50..ולהעמיס אחת לשבוע
בדיוק זה מה שאני רוצה ! תאמת שבוע הבא לא מסתדר לי העמסה בכלל ואני יודע שהיא תצא איכותית בגלל זה שללתי את האופציה הזאת וחשבתי על להיות במשל שבועיים הגיד בין 70-80 פחמימה ובסוף השבועיים לדפוק העמסה טובה . מה אתה חושב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית