הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בקשר לקריאטין..

Daniel Nahbi

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-21
52
0
קראתי קצת על קריאטין היום ויש לי כמה שאלות..
1. איך מודדים בדיוק 5גרם?
2. אני חייב לעשות את שלב העמסה וההפסקה?. אם אני פשוט יקח 5גרם לפני אימון ו5גרם אחרי וביום בלי פשוט ייקח אחד בערב ואחד בבוקר..
זה עדיין ישפיע?
3. כמה עולה בערך 1K קריאטין ועל איזה חברה אתם ממליצים?

1. כפית מטבח שטוחה
2. אין צורך לעשות את שלב העמסה אתה יכול לקחת כפית אחת ביום לא משנה מתי במהלך היום למשך תקופה ארוכה [אפילו שנים] ללא הפסקה וזה עדיין ישפיע
לא צריך 5 גרם לפני ו5 גרם אחרי
3. כל חברה אמינה עם תקן creapiure תהייה מעולה כמו:iss , optimum , dymatize כי בסך- הכל קריאטין זה קריאטין
כמה עולה קריאטין זה תלוי איפה אתה קונה אתה יכול מדי פעם לחפש פה בפורום "קנייה ומכירה" יש משתמשים מהפורום שמוכרים בזול

• פותח/ת השרשור
1. כפית מטבח שטוחה
2. אין צורך לעשות את שלב העמסה אתה יכול לקחת כפית אחת ביום לא משנה מתי במהלך היום למשך תקופה ארוכה [אפילו שנים] ללא הפסקה וזה עדיין ישפיע
לא צריך 5 גרם לפני ו5 גרם אחרי
3. כל חברה אמינה עם תקן creapiure תהייה מעולה כמו:iss , optimum , dymatize כי בסך- הכל קריאטין זה קריאטין
כמה עולה קריאטין זה תלוי איפה אתה קונה אתה יכול מדי פעם לחפש פה בפורום "קנייה ומכירה" יש משתמשים מהפורום שמוכרים בזול

אמרו לי שכדי יותר לפני אימון וגם אחרי.. וביום בלי אימון לקחת את אותה כמות?

אמרו לי שכדי יותר לפני אימון וגם אחרי.. וביום בלי אימון לקחת את אותה כמות?
זה שטויות תקח כל יום כפית אחת גם ביום של אימון וגם ביום ללא אימון , זה לא משנה מתי תיקח מבחינת שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית