הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה המשך חיטוב..

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
כבר כחמישה חודשים בחיטוב ירידה של 14 קילו משקל 88.500 קילו
לא מצליח לכווץ את שרירי החזה והטרפז כמו שצריך 😃
אני יודע שיש לי ג'ינו.. דיברתי עם הרופא משפחה על זה והוא אמר לי שעדיף לי לחכות שנתיים ולראות מה יהיה

Uploaded with ImageShack.us

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ירידה טובה,יש תמונות לפני?
אין לי תמונה שאני בסוף המסה אבל הירידה הייתה טובה מאוד רואים שינוי גדול לעין הייתה כרס שהיום אם אני הולך או יושב אין צדדים (שזה החלק החלש אצלי) ירדו משמעותית הידיים התחטבו
מרוצה מהתוצאות של המסה כרגע לא נראלי שאני ירד עוד יותר מ-2 קילו +- אין לי מטרה להגיע לאחוזי שומן נמוכים באמת
ד"א יש מצב מישהו מעריך % שומן ?

רואים שיש ירידה פעם הבאה תצלם תמונה שאתה עומד אפשר הגוף נראה יותר טוב..
בקשר לחזה תרד לאחוז שומן חד ספרתי כדי לראות באמת מה הולך שם...בן כמה אתה?

• פותח/ת השרשור
רואים שיש ירידה פעם הבאה תצלם תמונה שאתה עומד אפשר הגוף נראה יותר טוב..
בקשר לחזה תרד לאחוז שומן חד ספרתי כדי לראות באמת מה הולך שם...בן כמה אתה?
אני בן 18.. הייתי בעבר 112 קילו על 1.60 מטר הג'ינו הגדיל לי תפיטמה מאוד וזה באמת הורס לי את המבנה של החזה אני מרוצה מהתוצאות בשאר הגוף והג'ינו הזה הורס לי הכל..
הנה תמונה שאני עומד מרחוק מצטער על התאורה:

Uploaded with ImageShack.us

נערך לאחרונה:
אתה חייב ללמוד להצטלם..
בקשר לגינו יש מצב שזה שומן..תרד לאחוז שומן נמוך כמה שאתה יכול כדי להצליח להבין מה הולך שם

• פותח/ת השרשור
אתה חייב ללמוד להצטלם..
בקשר לגינו יש מצב שזה שומן..תרד לאחוז שומן נמוך כמה שאתה יכול כדי להצליח להבין מה הולך שם
חחחח נלמד בעזרת השם
אני מרגיש שיש לי שמה משהו וזה ממש לא שומן משהו כאילו שמחובר לפיטמה כשהיה לי יותר שומן בחזה הרגשתי שומן וכשירדתי כבר כמעט ואני לא מרגיש שומן אלא רק את השכבה המוזרה הזאת זה מעיד על ג'ינו לא ?

תמשיך בחיטוב גבר, גם בשביל לראות האם זה ג'ינו וגם בשביל לתת מסה ארוכת טווח וטובה מבלי לחשוש שתהיה על אחוז שומן גבוה ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית