הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון גורם לאקנה

josef97lixi

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
-3
27
0
אני מבואס ממש כי אחרי 3 שנים שלא מצאתי פתרון לאקנה (לא ממש חמור) אני כמעט בטוח שהחלבון הוא הגורם, הוא מעמיס על מערכת העיכול והכבד מה שגורם ליצירת רעלים=אקנה

אני לא יודע מה לעשות, איך אפשר לבחור בין כושר לעור נורמלי?!.

ברי מזל אלה שאקנה זה דבר לא מוכר אצלם...

אנחנו עשינו עבודת חקר בביוטכנולוגיה והנושא שלנו היה חלב וחבר שלי עשה הקשר בין חלב לאקנה והם הגיעו לממצאים שחלב כן יוצר אקנה
סתם לידע כללי אם אתה רוצה לדעת, אם אתה רוצה לדעת יותר שלח לי פרטית

תנסה פשוט לוותר על החלבי, גם אני שמעתי שחלב יכול להיות מקור הבעיה.
אם זה עדיין לא יעבור ובעיה היא דווקא בחלבון (אין לי מושג בגדול אבל שמעתי כל כך הרבה תופעות לוואי מטומתמות שכביכול קשורות לצריכת יתר של חלבון, אבל את זה עדיין לא שמעתי). אז תבחר בכושר 😉

במשך שנתיים סבלתי מאקנה בשתי הכתפיים. שימוש באקנמיצין לא ממש הועיל, אבל ברגע שהחלפתי את אבקת החלבון לסוג אחר נעלמה האקנה לחלוטין.
עשיתי נסיון וחזרתי שוב להשתמש ב Iss וגם האקנה חזרה.
מאז אני עם דיימטייז כבר שנה בלי זכר לאקנה

אני זוכר שקראתי איפה שהוא שמוצרי חלב משפיעים על אקנה אבל אישית אצלי אין שום השפעה, גם לא מהאבקת חלבון.
יכול להיות שזו תקופה ויכול להיות שאתה לא שומר מספיק על היגיינה

אין קשר בין חלבון לאקנה. יש כמה הסברים לאקנה כמו פעילות מוגברת של הורמוני מין - למשל טסטוסטרון. אפשרות טובה אחרת היא שומן. יתכן שבמוצרים שאתה אוכל יש הרבה שומן או שסך צריכת השומן שלך היא גבוהה. במוצרי חלב יש לא מעט שומן. כך שיתכן שזאת הסיבה. גם הסיבה האחרת שעלתה - תוסף חלבון מסוים או תוסף אחר יכולים להשפיע. יתכן שיש לך רגישות לרכיב מסוים באותו תוסף.

אני זוכר שקראתי איפה שהוא שמוצרי חלב משפיעים על אקנה אבל אישית אצלי אין שום השפעה, גם לא מהאבקת חלבון.
יכול להיות שזו תקופה ויכול להיות שאתה לא שומר מספיק על היגיינה

בולשיט, לא שומר מספיק על הגיינה ? לי היתה אקנה בינונית בכתפיים ובפנים ושמרתי על הגיינה בצורה די חולנית. לא ידעתי מאיפה זה בא עד שהלכתי לרופא עור
הוא אמר לי שזה מהביצים של הבן אדם, כנראה פעילות מוגברת או משהו אני מציע שתיקח ריקוטאן זה יעבור לו

בולשיט, לא שומר מספיק על הגיינה ? לי היתה אקנה בינונית בכתפיים ובפנים ושמרתי על הגיינה בצורה די חולנית. לא ידעתי מאיפה זה בא עד שהלכתי לרופא עור
הוא אמר לי שזה מהביצים של הבן אדם, כנראה פעילות מוגברת או משהו אני מציע שתיקח ריקוטאן זה יעבור לו
לא קבעתי שאין שמירה על הגיינה, בסה"כ העלתי אפשרות
זה יכול להיות גם מכלול
אפשרי לנסות לקחת קיורטן ולראות, אולי זה ישפיע בצורה קצת שונה מהרואקוטן מבחינת חלק מתופעות הלוואי

• פותח/ת השרשור
הלוואי והחלב היה הגורם אצלי, אני לא אוכל יותר משבוע מוצרי חלב בכלל והאקנה עדיין מחמיר, ומי ששאל על היגיינה תאמין לי שאני שומר טוב על הגיינה, ונסיתי יותר לנקות וניסיתי פחות לא עובר.

אני אף לא הייתי אוכל ג'אנק פוד, אנחנו אוכלים יחסית בריא בבית (קמח מלא, בלי צבע מאכל ואוכל מעובד,ועוד..), אבל ליפני 10 ימים בערך החלטתי שזה לא מספיק, והפסקתי לאכול כל סוכר חוץ מפירות, 3-5 ירקות ביום, הורדתי בפחמימות (2 פרוסות לחם ו5-8 פרכיות אורז, ופירות) רק פחמימות מורכבות,לא אוכל שום אוכל אם חומרים משמרים כמו חומוס והלאה.., ושותה רק מים 10-14 כוסות ביום,וחלבון מסתכם בסביבות קופסת טונה במים, 2-3 ביצים, ומשולש עוף ולפעמים גם חזה עוף,
שומן בא רק מטחינה קצת שמן זית ולפעמים אבוקדו ...

בכל מקרה אם יש משהוא אחד שאני על אקנה יותר מאנשים שבאים בפתרון של ראקוטן, זה שאקנה זה לא סתם בא כדי לעצבן אותנו ולדכא אותנו אלה זה הגוף שלנו מראה שיש בעיה,ואני בטוח שהגוף שלנו לא מבקש שניתן לא כימיקלים ותרופות שנועדו לטפל רק תסמין החיצוני, אז אני פשוט מנסה למצוא מה הסיבה , ואפשרי מאד שאכילת חלבונים מעל הממוצע (ממוצע- 35גרם ליום בערך) בעיקר חלבונים מהחי מעמיס על מערכת העיכול והפירוק שלו ארוך וגורם ליצירת רעלים, יכול להיות שזה הסיבה אצלי כי ראיתי עוד אנשים שזה כן משפיע על ההאקנה, אפשרות שנייה ומאכזבת לא פחות זה שההרמת משקולות גורמת להפרשה גבוהה של הורמונים שגורמים לבלטות החלב בעור להגביר את כמות השמן לעור מה שגורם לאקנה.

אני מבואס ממש כי אחרי 3 שנים שלא מצאתי פתרון לאקנה (לא ממש חמור) אני כמעט בטוח שהחלבון הוא הגורם, הוא מעמיס על מערכת העיכול והכבד מה שגורם ליצירת רעלים=אקנה

אני לא יודע מה לעשות, איך אפשר לבחור בין כושר לעור נורמלי?!.

ברי מזל אלה שאקנה זה דבר לא מוכר אצלם...

ניסית רואקוטן? זה הפתרון לאקנה. אני מכיר עשרות אנשים שלקחו וזה העיף להם את האקנה. קצת באסה שלא מומלץ להתאמן עם זה...

• פותח/ת השרשור
ניסית רואקוטן? זה הפתרון לאקנה. אני מכיר עשרות אנשים שלקחו וזה העיף להם את האקנה. קצת באסה שלא מומלץ להתאמן עם זה...

אם תכתוב רקוטאן בגוגל אתה תראה אנשים שרקוטאן הרס להם את החיים בגלל נזקים בילתי הפיכים, וכמה שהאקנה מתסכל ומעצבן אותי אני לא מוכן להרוס את הגוף כבר בגיל הזה כדי שיהיה לי עור נקי, ואם אתה לא מודע למה שהתרופה גורמת אני יסביר בקצרה- רקוטאן עוצר את כל יצור השמן לעור (אותו שמן שבכמות גדולה גורם לאקנה) אבל לא רק עוצר אלה הורס את אותן בלוטות שומן זה למה אחת התופעות "לוואי" הכי נפוצות זה עור ושפתיים יבשות וברגע שהבלוטות האלה נפגעות יצור השמן לעור פוחת וככה גם האקנה, אבל בגיל 40 ומעלה העור שלך יהיה זקוק מאד לשמן הזה מה שיגרום לעור זקן בגיל 40, וזה רק התוצאות החיצוניות ררקוטאן פוגע במפרקים בגידים בעצמות ובשרירים בכבד ובמוח ויש מקרים שגם בנפש (דכאון כרוני......) וואני מקווה שהאברים האלה הם לא סתם שם בישבילכם, כי אלה האברים שפשוט אי אפשר לחיות בילעדייהם וחוץ מזה אני לא צריך לומר לכם שפגיעה במפרקים גידים שרירים ועצמות יש לה השלכות משמעותיות על כושר מכל סוג שהוא, אז גם אם נראה שהתרופה היא קסם לטווח הקצר (ברוב המיקרים) תחשבו על הטווח הארוך יותר.

וכמו שארתי אקנה לא סתם מופיעה, אקנה זה סימן מהגוף שיש בעיה, רק צריך למצוא מהיא...

אם תכתוב רקוטאן בגוגל אתה תראה אנשים שרקוטאן הרס להם את החיים בגלל נזקים בילתי הפיכים, וכמה שהאקנה מתסכל ומעצבן אותי אני לא מוכן להרוס את הגוף כבר בגיל הזה כדי שיהיה לי עור נקי, ואם אתה לא מודע למה שהתרופה גורמת אני יסביר בקצרה- רקוטאן עוצר את כל יצור השמן לעור (אותו שמן שבכמות גדולה גורם לאקנה) אבל לא רק עוצר אלה הורס את אותן בלוטות שומן זה למה אחת התופעות "לוואי" הכי נפוצות זה עור ושפתיים יבשות וברגע שהבלוטות האלה נפגעות יצור השמן לעור פוחת וככה גם האקנה, אבל בגיל 40 ומעלה העור שלך יהיה זקוק מאד לשמן הזה מה שיגרום לעור זקן בגיל 40, וזה רק התוצאות החיצוניות ררקוטאן פוגע במפרקים בגידים בעצמות ובשרירים בכבד ובמוח ויש מקרים שגם בנפש (דכאון כרוני......) וואני מקווה שהאברים האלה הם לא סתם שם בישבילכם, כי אלה האברים שפשוט אי אפשר לחיות בילעדייהם וחוץ מזה אני לא צריך לומר לכם שפגיעה במפרקים גידים שרירים ועצמות יש לה השלכות משמעותיות על כושר מכל סוג שהוא, אז גם אם נראה שהתרופה היא קסם לטווח הקצר (ברוב המיקרים) תחשבו על הטווח הארוך יותר.

וכמו שארתי אקנה לא סתם מופיעה, אקנה זה סימן מהגוף שיש בעיה, רק צריך למצוא מהיא...

אני במקומך הייתי לוקח בערבון מוגבל את כל המקרים האלה שראוקוטן הורס את החיים, יש הרבה חברות תרופות וקוסמטיקה שיש להן אינטרס שאנשים לא יקחו את הכדור הזה וחלק מההפחדות הלאה נגמרות בגללן, אז אל תקח כל דבר רע שרושמים על הכדור הזה כעובדה מוגמרת .

מניסיון אישי, התרופה הזאת עזרה לי ולדודים שלי שלקחו לפני 20 שנה ועד עכשיו האקנה לא חזר והעור שלנו בריא והם כבר אנשים מעל גיל 40.

אני לקחתי את זה וזה לא עשה לי שום נזק לתווך הארוך. אתה גם לא צריך לספר לי על היובש בשפתיים היה לי דימום מהיובש הזה כי לא שמתי וזלין. תשים וזלין על השפתיים ותשתה המון והכל יהיה בסדר תפסיק לחשוב על כל תופעת לוואי אפשרית כי לכל תרופה בעולם יש תופעות לוואי. אם תקח את זה בתקופת החורף יהיה לך יותר קל... בהצלחה.

מנסיון רב שנים שלי (בן 24) אכילה מעבר לקלוריות שהגוף צורך, משמע השמנה, היא זאת שמגבירה אקנה ולא אחד מאבות המזון באופן ספציפי. כמו כן טיפול של פעם בחודש אצל קוסמטיקאית ומריחת חומר קוטל חיידק אקנה זה מה שעושה תעבודה ולא כל חרטא אחרת

לא יודע אם יש קשר, אבל בעבר כשהייתי גודל טיפה היו יוצאים סימני מתיחה, המון, גם כשנהייתה לי כרס ממש 'כרס לייט' יצא לי סימני מתיחה בבטן תחתונה.
לקחתי ראקוטן לפני שנה בגלל הפצעים, ומאז חביבי עליתי גם 20קילו (שזה השיא מכל העליות שיצאו לי סימני מתיחה)
ולא יצא לי סימן מתיחה 1 אפילו.
אני ישר הנחתי שזה קשור לרקוטאן בגלל שיש לו השפעה על העור, חחחח אני משבח את הדבר הזה מאז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית