הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי קריאטין

• פותח/ת השרשור Dream
  • פורסם בתאריך

Dream

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
יש לי כמה שאלות לגבי קריאטין כי אני חושב על לקנות.
1. אני בן 18, גובה 183 בערך, שוקל 73 ואני מתאמן במכון די הרבה זמן..קרוב לשנה וחצי שנתיים. אל תראו את העבודה שלי במכון לגמרי מיותרת לפי המשקל, כי לפני זה הייתי רזה בטירוף ועליתי די הרבה. אני פשוט מרגיש כאילו הגעתי לרמה שרואים שריר אבל די בקטנה, ואני גם על אחוז שומן נמוך אם זה משנה. רציתי לדעת אם קריאטין מתאים בשבילי? לזמן שבו אני מתאמן?
2. אחרי כמה זמן של לקיחת קריאטין הוא משפיע פחות ממה שמשפיע בהתחלה?
3. האם יש צורך בצריכה מוגברת של במים במהלך היום? כשמפיסיקים אם הקריאטין חוזרים לצריכה הרגילה?
4. אין עומס על הכליות בלקיחת קריאטין?
5. קראתי במאמר באינטרנט על קריאטין שהוא עובד רק על 70% מהאנשים שלוקחים אותו. אם אני מה30% שזה לא עובד עליו אז סתם קניתי?
6. אחרי כמה זמן רואים את השינוי עם לקיחת הקריאטין?
7. מה ההבדל בין קריאטין לאבקת חלבון או גיינר? (אם תוכלו לכתוב לי במשפט או משהו ולא לתת לי מאמר שלם על זה אני אודה לכם חח).
8. אני מתגייס בנובמבר. ז"א עוד 5 חודשים. רציתי לדעת אם אתחיל לקחת עכשיו קריאטין זה יהיה שווה את זה? כי אני אשקיע ממש 5 חודשים ואפסיק בגלל הצבא (בסיס סגור).

תודה רבה מראש על התשובות וסליחה על הכמות! חח יום טוב אנשים

1.קריאטין משפיע מראה יותר תוצאות אצל מתאמנים מתחילים.
2.זה אינדיבידואלי אצל כל אחד זה משפיע בצורה אחרת.
3.מומלץ לצרוך בארך עוד ליטר מים על כל 5גרם קריאטין מהסיבה שקריאטין סופח את המים מהגוף אל תוך השריר ואי שתיה מספקת של נוזלים
עלול לגרום לתופעות לוואי כמו כאבי בטן והתיבשות, כשמפסיקים לצרוך קריאטין ניתן לחזור לצריכת המים הרגילה.
4.צריכה של קריאטין בכמויות גדולות לאורך זמן עלול לפגוע בכליות וביכולת הגוף ליצור קריאטין בעצמו.
5.כניראה שכן.
6.לפי מה שאני יודע לאחר שבועיים של אימונים ותזונה נכונה ביחד עם הקריאטין כבר אפשר לראות תוצאות.
7.קריאטין- תוסף התורם לתהליך העלייה במסה ולתהליכים אנאבולים (בניית שריר).
גיינר- הוא מוצר שנועד להשלמת הערכים הסופיים, בעיקר לשחיפים שרוצים ל"השמין" לגדול ולבנות מסת שריר.
אבקת חלבון- אבקה שנועדה להשלים את כמות החלבונים שאדם צורך ביום יום בעלת כמות קלוריות מזערית לעומת גיינר.
8.לפי דעתי לך על זה ואם כבר אז אני ממליץ לך על דימטייז קריאטין מיקרונייז. !בהצלחה גבר!;susss

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית