הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון יותר ממשקל גוף מעל הראש

the_punisher

משתמש מתחיל
247
0
נק' מוניטין:
68
247
0
שוקל 73
פוש פרס 75 ק"ג

מה אתם אומרים חגורה תהיה אפקטיבית לפה?
ואם יש דגשים שפספסתי אשמח לקבל תיקון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תנסה להישאר יציב לאורך התנועה וגם בסופה. אם תיקח את המשקל אחורה אתה תיפול איתו יום אחד.
+1
אבל בסך הכל יפה מאוד לא קל להרים יותר ממשקל גוף מעל הראש 😃

יפה מאוד.

שאלה כללית בנושא Overhead Press אשר קשורה גם לכאן. אני שם לב כי הרבה מעלים כאן וידאו של ביצוע התרגיל אשר מבוצע על ידי עזרה באמצעות התכופפות והתיישרות במהירות תוך כדי הרמה, דבר אשר מאפשר להם להרים משקל גבוה יותר, אך מצד שני, ההרמה נעשית ב- "Cheating".
למה לא להרים בצורה איטית ומבוקרת ללא "Cheating"?

נערך לאחרונה:
כי זה לא overhead press. וצורה איטית ומבוקרת זה למדריכי חדר כושר, לא לאנשים שמתאמנים.

coldfire,
1. אז איך נקרא התרגיל?
2. למה אנשים שמתאמנים לא צריכים לבצע את התרגיל בצורה איטית ומבוקרת?

coldfire,
עניתי לעצמי על השאלה הראשונה, זה Push Press, כלומר Overhead Press עם Cheating.
אודה לך אם תוכל לענות על השאלה השנייה.

זיו.
הוא עושה גם פרס רגיל.
פוש פרס אינו שום צ'יטינג,עושים גם פרס וגם פוש.
עובדים בצורה איטית ומבוקרת בפרס,פוש פרס תורם גם לפרס הרגיל.

הכוונה לצורה איטית ומבוקרת לא כמו בפוש פרס...
תסכים איתי,שאנשים משקיעים יותר בטכניקה וכו' בפרס מאשר בפוש...

• פותח/ת השרשור
תותח,כל הכבוד!!
תודה רבה בנאדם!

זה הסוף של הטווח תנועה שלך?
כי נראה לי שידיים שלך לא ישרות לגמרי.
אולי זה נראה כך בסרטון, אבל אני תמיד מקפיד על ידיים ישרות.

תנסה להישאר יציב לאורך התנועה וגם בסופה. אם תיקח את המשקל אחורה אתה תיפול איתו יום אחד.

צודק, באמת שמתי לב בצפייה שנייה של הסרטון שהתנדנדתי קצת והלכתי יותר מידי אחורה
יכול להיות שזה בגלל שלא הייתי עם נעליים שטוחות?

+1
אבל בסך הכל יפה מאוד לא קל להרים יותר ממשקל גוף מעל הראש 😃

תודה רבה 😃

ותודה זיו וכמו שקולדפייר אמר זה פוש פרס זה תרגיל שונה מ overhead press

צודק, באמת שמתי לב בצפייה שנייה של הסרטון שהתנדנדתי קצת והלכתי יותר מידי אחורה
יכול להיות שזה בגלל שלא הייתי עם נעליים שטוחות?
גם בגלל שאתה לוקח את המוט אחורה אחרי הקפיצה. אבל אם תשלב את זה עם הקפיצה יש מצב שתיפול אחורה. פוש פרס תרגיל יותר מורכב לעשות מפרס, צריך לשים לב שם יותר לדגשים.

the_punisher,
למה שלא תנסה עם אותו משקל Overhead Press?

מדובר בתרגיל כמעט אחר לגמרי מבחינת הדרך שאתה יכול לשלוט במשקל. אתה עושה פרס במשקלים גבוהים? כי "איטי ומבוקר" אפשר לעשות רק במשקלים נמוכים/בינוניים. אף אחד לא עושה פרס בצורה "איטית ומבוקרת" במשקלים גבוהים, והוא גם לא צריך (התרגיל דורש בדיוק את ההיפך, וזה גם לא יעלה). גם הסיכון שלך לא לעשות את התרגיל "נכון" נמוך במשקלים האלה (כי שוב, הוא פשוט לא יעלה).

incin,
אני מאמין שתסכים כי בנצ' ודדליפט הינם תרגילים שונים לחלוטין. פוס פרס הינו Overhead Press רק עם Cheating. אני מבין את הצורך לעשות Push Press, ככה מגיעים למשקלים גבוהים יותר ממה שאפשרי עם Overhead Press.

incin,
אני מאמין שתסכים כי בנצ' ודדליפט הינם תרגילים שונים לחלוטין. פוס פרס הינו Overhead Press רק עם Cheating. אני מבין את הצורך לעשות Push Press, ככה מגיעים למשקלים גבוהים יותר ממה שאפשרי עם Overhead Press.
אבל זה לא פרס עם צ'יטינג זה פשוט תרגיל אחר אתה לא מבין? אתה חושב ומציג את הפוש פרס במקום פרס כאילו זה להרים תתחת בבנץ' אבל זה לא, זה שני תרגילים שונים זה מה שמנסים להסביר לך.

אז כן בנץ' ודדליפט הינם תרגילים שונים.
גם פוש פרס ופרס.
וגם LB סקוואט\ פרונט סקוואט\ BOX סקוואט למרות ששלושתם זה צירוף של המילה סקוואט עם עוד משהו.

אבל זה לא פרס עם צ'יטינג זה פשוט תרגיל אחר אתה לא מבין? אתה חושב ומציג את הפוש פרס במקום פרס כאילו זה להרים תתחת בבנץ' אבל זה לא, זה שני תרגילים שונים זה מה שמנסים להסביר לך.

אז כן בנץ' ודדליפט הינם תרגילים שונים.
גם פוש פרס ופרס.
וגם LB סקוואט\ פרונט סקוואט\ BOX סקוואט למרות ששלושתם זה צירוף של המילה סקוואט עם עוד משהו.

בדיוק.
אני יודע שפוש פרס הוא לא תרגיל פופולרי במחוזותינו , אבל בכל זאת רצוי להכיר אותו ולדעת שאין שום קשר בינו לבין cheating בOHP.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית