ייעוץ יהומבין ופרוטוקול שומן

Ambizen

משתמש מתחיל
159
0
נק' מוניטין:
13
159
0
ממחר אני מתחיל ANABOLIC DIET
רציתי לוודא שמה שאני עושה זה בסדר:
6-7בבוקר 18מ"ג יוהימבין
מחכה שעה, הולך עושה אירובי בעצימות נמוכה~ דופק ממוצע 120-130: לשעה,
ואז אחרי עוד שעתיים אני מתחיל את היום מבחינת אוכל.
עכשיו כל יום לעשות אירובי? זה קשה אחר כך להכניס את כל הקלוריות גם של אירובי וגם של אנאירובי בתור שומן וחלבון..
-
או שבכלל התבלבלתי, יוהימבין מזייף דיאטת דלת פחמימות מבחינת האפקט?
אז לא צריך בכלל דל פחמימה עם יוהימבין?

אתה צורך 0.2 מ"ג כפול משקל גוף שלך, מה זאת אומרת קשה להכניס את כל הקלוריות? זה יוצא לך פחות שעות ביום באמת לאכול אבל יש כאלה שזה יותר נוח להם ויש כאלה שפחות, אין מה לעשות.
ועדיף כן דל פחמימה עם יהומבין כי אינסולין שמופרש עם פחמימות מפריע לפעולה של היהומבין ובגלל זה אתה לוקח את היהומבין על בטן ריקה ומחכה עוד אחרי האימונים.
ומי שכן אוכל פחמימות בתפריט פשוט אוכל אותם בשאר היום ולא סביב היהומבין והפרוטוקולים

• פותח/ת השרשור
אתה צורך 0.2 מ"ג כפול משקל גוף שלך, מה זאת אומרת קשה להכניס את כל הקלוריות? זה יוצא לך פחות שעות ביום באמת לאכול אבל יש כאלה שזה יותר נוח להם ויש כאלה שפחות, אין מה לעשות.
ועדיף כן דל פחמימה עם יהומבין כי אינסולין שמופרש עם פחמימות מפריע לפעולה של היהומבין ובגלל זה אתה לוקח את היהומבין על בטן ריקה ומחכה עוד אחרי האימונים.
ומי שכן אוכל פחמימות בתפריט פשוט אוכל אותם בשאר היום ולא סביב היהומבין והפרוטוקולים
הכוונה היא-
שנגיד באימון כזה של אירובי אני אשרוף קרוב ל-400קלוריות? ועוד בהמשך היום אני אצטרך לעשות אימון משקולות, ואני אשרוף בוא נגיד עוד 300קלוריות?
הBMR שלי הוא 2100 ונוסיף לזה עוד קצת עם פעילויות יום-יומיות, 2300?+700= 3אלף, נגיד ואני אוכל 2000קלוריות שקשה להביא אותם רק מחלבון ושומן,
זה יוצא שאני בגרעון של 1000קלוריות שזה המון. אז השאלה היא האם לעשות כל יום אירובי? זה לא קצת מטורף?

אני לא חושב שיהומבין נחוץ במידה ואתה עושה AD. אחרי הכל, התפקיד של היהומבין הוא לזיין דיאטת AD, אז אם אתה כבר עושה כזאת, למה לבזבז כסף על יהומבין?

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיהומבין נחוץ במידה ואתה עושה AD. אחרי הכל, התפקיד של היהומבין הוא לזיין דיאטת AD, אז אם אתה כבר עושה כזאת, למה לבזבז כסף על יהומבין?
כבר קניתי יוהימבין שיעזור. כרגע אני במנוחה מקלן אחרי שבועיים,
אז התכנון היה להכנס דל פחמימה יוהימבין לשבועיים- ואז שבועיים חזקים של קלן דל פחמימה.
בכל מקרה מישו יכול לעזור לי לגבי האירובי?

אני עכשיו עם יהומבין ודיאטה דלת פחמימות, לא AD, עושה אירובי 5 פעמים בשבוע ו 4-5 אימוני כוח.
עכשיו באימוני כוח אתה לא שורף 300 קלוריות אלא פחות אולי 150 במזל אז תחשב לך את זה , וכן אתה עושה אירובי (שדווקא אם תעשה כמו ההמלצות בין 40-60 דקות אתה תשרוף אפילו בין 600 - 800 קלוריות), אוכל שניים שלושה ארוחות ובערב מתאמן כוח
אם להשתמש ביהומבין ב AD זאת שאלה טובה כי בהעמסות אסור יהיה לך לקחת יהומבין כי אין טעם, ולפספס יומיים בלי יהומבין די חבל כי אמורים לקחת כל יום , וגם שבועיים בלבד יהומבין אין טעם זה קצת למה לא חודש חודש וחצי?

• פותח/ת השרשור
אני עכשיו עם יהומבין ודיאטה דלת פחמימות, לא AD, עושה אירובי 5 פעמים בשבוע ו 4-5 אימוני כוח.
עכשיו באימוני כוח אתה לא שורף 300 קלוריות אלא פחות אולי 150 במזל אז תחשב לך את זה , וכן אתה עושה אירובי (שדווקא אם תעשה כמו ההמלצות בין 40-60 דקות אתה תשרוף אפילו בין 600 - 800 קלוריות), אוכל שניים שלושה ארוחות ובערב מתאמן כוח
אם להשתמש ביהומבין ב AD זאת שאלה טובה כי בהעמסות אסור יהיה לך לקחת יהומבין כי אין טעם, ולפספס יומיים בלי יהומבין די חבל כי אמורים לקחת כל יום , וגם שבועיים בלבד יהומבין אין טעם זה קצת למה לא חודש חודש וחצי?
אני ממשיך עם היהומבין אחרי הסייקל האחרון שלי עם הקלן.
העמסה אני עושה אחת לשבוע,
ובקיצור אז אני עושה 6פעמים בשבוע אירובי בעצימות של 120-130דופק?

6 מוגזם קצת אני הייתי עושה 5 אבל לא קריטי. הפרוטוקול של האירובי בעצימות נמוכה הוא היחיד שאתה רוצה לעשות? מה עם ספרינטים? אני לא יודע מה רמת הכושר שלך אבל כשהכושר הבסיסי שלך טוב אז היעילות של ספרינטים באה לידי ביטוי בקטע של שומן עיקש אז תחשוב על זה, זה גם רשום במאמרים בקילוגרם על הספרינטים ובפרוטוקולים לשומן עיקש

• פותח/ת השרשור
6 מוגזם קצת אני הייתי עושה 5 אבל לא קריטי. הפרוטוקול של האירובי בעצימות נמוכה הוא היחיד שאתה רוצה לעשות? מה עם ספרינטים? אני לא יודע מה רמת הכושר שלך אבל כשהכושר הבסיסי שלך טוב אז היעילות של ספרינטים באה לידי ביטוי בקטע של שומן עיקש אז תחשוב על זה, זה גם רשום במאמרים בקילוגרם על הספרינטים ובפרוטוקולים לשומן עיקש
פרוטוקול ספרינטים אני אעשה עוד חודש, אחרי השבועיים סייקל ראשון של יוהימבין ועוד סייקל של קלן.
וככה אני אסיים את החיטוב, עוד חודש וחצי-חודשיים.
והבנתי אותך נכון-
ימי חול- יוהימבין+אירובי בוקר
שישי מה? בשבת אני מתכנן העמסה.

שישי רגיל כמו כל השבוע, או אירובי ויהומבין בבוקר ואימון בערב, או רק אחד מהם תלוי מה עשית כל השבוע
ושבת העמסה ומנוחה טוטלית בלי יהומבין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית