הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להמשיך אחרי חיטוב ארוך מאוד

idotel6

משתמש מתחיל
156
0
נק' מוניטין:
-2
156
0
המקרה שלי קצת בעייתי, ירדתי הרבה מאוד במשקל 35+-
לפני זה לא ממש היה לי מסת שריר אז עכשיו יש לי אבל לא משו רציני, בכל זאת הייתי בחיטוב מאוד ארוך...

הבעיה היא שעדיין יש לי עור עודף, לא בכמות ענקית, אבל מספיק כדי שלא יראו את האחוז שומן האמיתי שלי (בולט בעיקר בבטן)

אז חשבתי להפסיק את החיטוב, גם כי די ניראלי שאני בא.ש. נמוך (175ס"מ 70 קילו, נגיד בחזה אפשר לראות שאין ממש שומן)

התחלתי 4 ימים ניטראלי עוד עשרה ואז להתחיל מסה (140-200 חלבון, 60-65שומן שאר פחמימה)?

להמשיך ככה?

תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה שלא תעלה תמונה ונוכל לדעת יותר טוב ?
אין ממש סיבה, כבר שאלתי אנשים ורואים את זה ברור, הבטן שטוחה פשוט לא רואים את השרירים, ובכל מיני אזורים שיש בהם קיפולים של העור יש קצת קפלים כאלה בקטנה

השאלה היא אם להתחיל לעלות עכשיו? או לחכות? כי זה יכול לקחת כמה חודשים עד שזה יחזור

תשמור רק על כמות חלבון ושחק עם היחס של שומן-פחמימה עד שיצא לך המאזן הקלורי שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
כן אבל כמה זמן ניטראלי? הערכים שלי בנתיים בסדר?
בקשר לאימונים, עד עכשיו עשיתי FBW מתי להחליף למשהו אחר? למה?

נערך לאחרונה:
לא הבנתי את השאלה שלך ממש... איך אתה יודע שיש לך עור עודף? ובכמה זמן ירדת את ה 35 קילו האלה? וזה גם דיי תלוי בן כמה אתה...
בעיקרון אם ישלך עור עודף אז אי אפשר לעשות עם זה כלום מלבד אם זה ניתוח (בלי להלחיץ, תקרא עד הסוף), אבל בישביל שיהיה לך עור עודף אתה צריך לרדת ירידה חדה במשקל (בזמן קצר יחסית) וצריך ליהיות לך שומן ממש ממש עודף (ממש שמן), מה שקורה בעצם זה שהעור נמתח בגלל השומן שתופס מקום וכשהוא נמתח בדרך כלל אי אפשר להחזיר אותו למצב הקודם, אבל אם אתה עוד נער אז זה יכול לסדר את עצמו בזה שאתה פשוט תגדל לתוך העור המתוח וזה יסתדר לבד..
אבל לשער שיש לך עור מתוח סתם זה בלתי אפשרי, יכול ליהיות שזה סתם נוזלים שהצתברו לך בבטן ולכאורה אתה ניראה יותר שמן וזה מה שמסתיר את האחוז שומן האמיתי, ולגבי המסה שלך הייתי מציע לך לעשות שבועיים על מאזן נטרלי כדי לאזן את הגוף ולהחזיר אותו למיטבו ככול האפשר.
לגבי התפריט לא יצא לי לבדוק אבל פשוט תוודא שיש לך 1.8-2.5 גרם חלבון לכול קילוגרם, שיש לך לפחות 20-30 אחוז שומן מכלל התפריט (ש 20-30 אחוז מכול קלוריות התפריט מהוות שומן) וכול השאר שיהיה פחמימה, ולא ציינת כמה קלוריות התפריט אבל תתחיל עם מאזן חיובי של 300 קלוריות וכשהעליה שלך נעצרת או מתחילה ליהיות איטית תגביר את המאזן החיובי ל 500 קלוריות.
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את השאלה שלך ממש... איך אתה יודע שיש לך עור עודף? ובכמה זמן ירדת את ה 35 קילו האלה? וזה גם דיי תלוי בן כמה אתה...
בעיקרון אם ישלך עור עודף אז אי אפשר לעשות עם זה כלום מלבד אם זה ניתוח (בלי להלחיץ, תקרא עד הסוף), אבל בישביל שיהיה לך עור עודף אתה צריך לרדת ירידה חדה במשקל (בזמן קצר יחסית) וצריך ליהיות לך שומן ממש ממש עודף (ממש שמן), מה שקורה בעצם זה שהעור נמתח בגלל השומן שתופס מקום וכשהוא נמתח בדרך כלל אי אפשר להחזיר אותו למצב הקודם, אבל אם אתה עוד נער אז זה יכול לסדר את עצמו בזה שאתה פשוט תגדל לתוך העור המתוח וזה יסתדר לבד..
אבל לשער שיש לך עור מתוח סתם זה בלתי אפשרי, יכול ליהיות שזה סתם נוזלים שהצתברו לך בבטן ולכאורה אתה ניראה יותר שמן וזה מה שמסתיר את האחוז שומן האמיתי, ולגבי המסה שלך הייתי מציע לך לעשות שבועיים על מאזן נטרלי כדי לאזן את הגוף ולהחזיר אותו למיטבו ככול האפשר.
לגבי התפריט לא יצא לי לבדוק אבל פשוט תוודא שיש לך 1.8-2.5 גרם חלבון לכול קילוגרם, שיש לך לפחות 20-30 אחוז שומן מכלל התפריט (ש 20-30 אחוז מכול קלוריות התפריט מהוות שומן) וכול השאר שיהיה פחמימה, ולא ציינת כמה קלוריות התפריט אבל תתחיל עם מאזן חיובי של 300 קלוריות וכשהעליה שלך נעצרת או מתחילה ליהיות איטית תגביר את המאזן החיובי ל 500 קלוריות.
בהצלחה 😃
תודה 😃
זה היה בסביבות8 חודשים ככה +- והייתה סוג של הפסקונת באמצע שקצת חיפפתי
עכשיו אני 17.9 (9חודשים), שאתה שואל אותי איך אני יודע שזה עור, רואים על הפרצוף ואיזורים מסויימים שהם רזים.
ד"א זה ממש ממש בולט בישיבה

קיצור אני יעלה תמונה עוד מעט- לצלם רק פרונט פעם אחת?עם/בלי שריר?

נערך לאחרונה:
אחי בעיקרון בעיות שזה ניראה מדולל וכמו שק כזה זה בגלל נוזלים בעיקר, זה עניין של גנטיקה אחי.. יש גוף שרגיל לצבור הרבה נוזלים ויש אחד שלא (נולדים עם זה).
אבל תעלה למרות שאין דרך לשער ע"י העין אבל כנראה שאם זה יהיה ממש בולט יהיה אפשרות להבחין (זאת רק השעה אני לא יוכל לדעת ב100%)
ולגבי התקופה, אם אתה מתכוון עוד פעם לעשות דיאטות וכ'ו וכ'ו (לפחות הרגילות), אחרי חודש וחצי חודשיים תעשה שבועיים של מאזן נטרלי כדי לאזן את ההורמונים והחילוף חומרים שלא יקרה מצב שתתקע ובמקום להוריד שומן תוריד שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית