הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ 3 חודשים SS

FatMatt

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום,אני עושה SS כבר 3 חודשים,ושמתי לב שאין פרופרציות בין פלג הגוף התחתון לפלג הגוף העליון..
כלומר הרגליים לא פורפורצינאליות ביחס לגוף העליון..
עכשיו אני מתלבט אם להמשיך בSS או לעבור לAB ולהתמקד יותר בפלג גוף עליון..

כן ב SS אין תרגילים לרגליים גם אני שמתי לב לזה...
חוץ מסוואט שקצת עובד על רגליים אין תרגילים שעובדים על הרגליים. אולי כדאי להוסיף חוץ מהתרגילים של ה SS מכשירים לרגליים?? ריצה??

כן ב SS אין תרגילים לרגליים גם אני שמתי לב לזה...
חוץ מסוואט שקצת עובד על רגליים אין תרגילים שעובדים על הרגליים. אולי כדאי להוסיף חוץ מהתרגילים של ה SS מכשירים לרגליים?? ריצה??

כמה ליצנים יש כאן לא יאומן.

התכוונתי שהרגליים גדולות יחסית לגוף עליון..
הבנת הנקרא.

לא עושים SS כדי לדאוג לפרופורציות ושטויות כאלה. עושים אותה כדי להתחזק ולגדול כמה שיותר כמה שיותר מהר. תדאג לפרופורציות ולבילדר הקטן בפנים בהמשך.

• פותח/ת השרשור
כמה ליצנים יש כאן לא יאומן.

לא עושים SS כדי לדאוג לפרופורציות ושטויות כאלה. עושים אותה כדי להתחזק ולגדול כמה שיותר כמה שיותר מהר. תדאג לפרופורציות ולבילדר הקטן בפנים בהמשך.
אבל אני מתאמן בשביל אסתטיקה ולא בשביל להיות פאוורליפטר..
אתה ממליץ להמשיך בSS עוד כמה חודשים ואז לעבור לAB?

זה לא משנה בשביל מה אתה מתאמן. כרגע אתה לא ברמה שבה זה יהיה יעיל בשבילך להתמקד בדבר מסויים. קודם כל תמשוך SS עד היום, תבנה מסת שריר וכוח בסיסיים, ואח"כ תעבוד על מה שמעניין אותך אישית.

חחחח למה אתה עושה סקוואט 200 KG ? , אתה לא יכול להיות גדול וחלש

נערך לאחרונה:
מה מה.. אם כבר הרגליים יותר גדולות משאר הגוף, אז למה לו לעשות 3 סקוואטים בשבוע !?!?!
חלס עם האובססיה לרגליים. וזה לא שהוא יפסיק לעבוד עליהן, אלה שהן כבר גדולות יותר משאר הגוף אז למה לא לעבוד קצת פחות...

הגיון חזק יש לך. אם הולך לך משהו טוב, ומשהו פחות טוב. אז תוריד הילוך במה שאתה טוב בו, ותהיה בינוני בהכל.

הגיון חזק יש לך. אם הולך לך משהו טוב, ומשהו פחות טוב. אז תוריד הילוך במה שאתה טוב בו, ותהיה בינוני בהכל.
לא לך יש היגיון מדהים...
מה קשור אם משהו הולך פחות טוב...? ב SS יש 6 אימונים לרגליים בשבועיים לאומת 3 בשבועיים בכל שאר התרגילים...
אני בטוח שהוא מתקדם טוב בהכל, פשוט שוב - לרגליים יש הרבה יותר עבודה.

לא לך יש היגיון מדהים...
מה קשור אם משהו הולך פחות טוב...? ב SS יש 6 אימונים לרגליים בשבועיים לאומת 3 בשבועיים בכל שאר התרגילים...
אני בטוח שהוא מתקדם טוב בהכל, פשוט שוב - לרגליים יש הרבה יותר עבודה.
נו יא אהבל. אז במקום להמליץ לו להתחזק למעלה, אתה ממליץ לו להאט למטה.

תמשיך SS עד למיצוי מלא אחרי זה תעשה את הלינארית עם לחיצות כמו בטקסס ככה שהגוף עליון יקבל יותר ואחרי זה תעבור ל AB ונספחים גם שם כדי להתמקד בתוכנית מוכרות ולא תוכנית מאמן

הפלג גוף תחתון יותר גדול מעליון? לא הבנתי מה הבעיה פה
ב SS תעזוב את הפרופורציות, תתרכז במ.ג שלך ובמשקלי עבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית