עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ב SS אין תרגילים לרגליים גם אני שמתי לב לזה...
חוץ מסוואט שקצת עובד על רגליים אין תרגילים שעובדים על הרגליים. אולי כדאי להוסיף חוץ מהתרגילים של ה SS מכשירים לרגליים?? ריצה??
התכוונתי שהרגליים גדולות יחסית לגוף עליון..
הבנת הנקרא.
אבל אני מתאמן בשביל אסתטיקה ולא בשביל להיות פאוורליפטר..כמה ליצנים יש כאן לא יאומן.
לא עושים SS כדי לדאוג לפרופורציות ושטויות כאלה. עושים אותה כדי להתחזק ולגדול כמה שיותר כמה שיותר מהר. תדאג לפרופורציות ולבילדר הקטן בפנים בהמשך.
אבל אני מתאמן בשביל אסתטיקה ולא בשביל להיות פאוורליפטר..
אתה ממליץ להמשיך בSS עוד כמה חודשים ואז לעבור לAB?
אבל אני מתאמן בשביל אסתטיקה ולא בשביל להיות פאוורליפטר..
אתה ממליץ להמשיך בSS עוד כמה חודשים ואז לעבור לAB?
תוריד נפח בסקוואטים
מה מה.. אם כבר הרגליים יותר גדולות משאר הגוף, אז למה לו לעשות 3 סקוואטים בשבוע !?!?!מה?!?!?
לא לך יש היגיון מדהים...הגיון חזק יש לך. אם הולך לך משהו טוב, ומשהו פחות טוב. אז תוריד הילוך במה שאתה טוב בו, ותהיה בינוני בהכל.
נו יא אהבל. אז במקום להמליץ לו להתחזק למעלה, אתה ממליץ לו להאט למטה.לא לך יש היגיון מדהים...
מה קשור אם משהו הולך פחות טוב...? ב SS יש 6 אימונים לרגליים בשבועיים לאומת 3 בשבועיים בכל שאר התרגילים...
אני בטוח שהוא מתקדם טוב בהכל, פשוט שוב - לרגליים יש הרבה יותר עבודה.
ממתי להוסיף עוד עבודה משמעו להתחזק ? או שיש לך דרך אחרת ללהתחזק למעלה ?נו יא אהבל. אז במקום להמליץ לו להתחזק למעלה, אתה ממליץ לו להאט למטה.