הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים ללימוד עצמי לפסיכו.

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שלום לכם חברים!😃

אני רוצה לגשת לפסיכו, אבל ללמוד לזה נטו לבד.
לצערי אין לי זמן לקורסים וכו' וכו' עקב לוז עמוס, מה שכן יש לי אפשרות לתרגל בעבודה למשל במשמרות לילה.

מה שאני מבקש מכם זה טיפים, שיטות תרגול, שיטות לזכור דברים, על מה לשים דגש, מה הכי כדאי לחזק ואיך הכי טוב לעשות זאת?
כל מה שעולה לכם לראש שאתם יכולים להמליץ עליו יתקבל בברכה, הרי יש פה מלא שלמדו והשתמשו בשיטות כאלה או אחרות.
ספרים אני אמור לקחת מחבר בימים הקרובים, זה מהמחזור האחרון ועליהם אני הולך לתרגל בנתיים.

יאללה, שוט!😵‍💫🥊

תודה ענקית לכל העוזרים, מראש!😃

גם אני לומד לבד וניגש ממש עוד שבועיים.
יש אתרי עזר בחינם, שבאמת עוזרים, אני לומד מ: http://www.psychometry.co.il/
בעקרון יש לך שם "שיעורים", קצת תרגול ומבחנים לדוגמא. הסוד הוא פשוט לעשות מבחנים עד שיצא לך מהאוזניים...

רק שתדע שבמועד הבא כבר נכנסים שינויים בבחינה, קטע כתיבה ועוד כל מיני, ככה שקח את זה בחשבון.
בהצלחה

קודם כל תקנה ספר ותתחיל לעבוד לפיו. בנוסף תתחיל לשנן מילים בעברית ובאנגלית השיטה שעבדה הכי טוב לתלמידים שלי הייתה כרטיסיות עם 7 מילים ובצד השני התרגום. מעבר לכך כמה שיותר תרגול של פרקים בודדים ובחינות בצורה שתדמה כמה שיותר את המבחן.
אם התוצאה חשובה לך, אני חושב שיש יתרון בקורס. לא קל ללמוד לבד.
אני כבר לא מלמד מעל ל-10 שנים, אז אין לי אינטרס 😃
בהצלחה

אל תסתבך עם טיפים ושיטות וכל זה. תקנה ספרים של לחמן ותעבוד לפיהם. הם בעצם כל הקורס על דפוס.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם, ארכוש את הספרים בהקדם האפשרי!
בנתיים משנן חומר מהאתר שפרסמו פה!

תודה רבה!😃

ספרים, שיהיה לך רפרנס כלשהוא בכל זאת לקבל מושג...

הדרך הכי טובה אחרי זה? לעשות מבחנים. יש באינטרנט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית