הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת אימונים

• פותח/ת השרשור CaKe
  • פורסם בתאריך

CaKe

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
21
63
0
שלום לכולם,

אני רוצה להתחיל להתאמן באופן נורמלי סוף סוף,מה שהתאמנתי בו לא היה משהו טוב במיוחד.
קיצר,אני כנראה רוצה להתחיל SS או משהו אחר. אבל השאלה שלי זה האם כדאי להתחיל להתאמן עכשיו או עדיף לחכות עד סוף החופש.
אני לא מצפה שהתוצאות יהיו באופן מיידי כמובן,אבל ככל שאני אתחיל יותר מוקדם יהיה יותר טוב.
מצד שני,אני לא רוצה להיות שמן בתקופה הזו של הקיץ.
אז מה אתם מציעים?
להתחיל להתאמן עכשיו ולהיות על מאזן חיובי קטן והתקדמות כל שבוע לדוגמה?
או לחכות עד לסוף החופש ככה?

תודה.

שלום לכולם,

אני רוצה להתחיל להתאמן באופן נורמלי סוף סוף,מה שהתאמנתי בו לא היה משהו טוב במיוחד.
קיצר,אני כנראה רוצה להתחיל SS או משהו אחר. אבל השאלה שלי זה האם כדאי להתחיל להתאמן עכשיו או עדיף לחכות עד סוף החופש.
אני לא מצפה שהתוצאות יהיו באופן מיידי כמובן,אבל ככל שאני אתחיל יותר מוקדם יהיה יותר טוב.
מצד שני,אני לא רוצה להיות שמן בתקופה הזו של הקיץ.
אז מה אתם מציעים?
להתחיל להתאמן עכשיו ולהיות על מאזן חיובי קטן והתקדמות כל שבוע לדוגמה?
או לחכות עד לסוף החופש ככה?

תודה.
ההתקדמות בSS צריכה להיות כל אימון
אני לא יודע מה אתה רוצה רק אתה יכול לדעת אבל לי לא אכפת להסתובב עם כרס אז אני עושה SS עכשיו
אתה צריך מאזן קלורי חיובי שיאפשר לשרירים להתפתח ולגוף לגדול אני לא חושב שיהיה לך תוצאות נורמאליות עם מאזן חיובי קטן/ניטרלי

ההתקדמות בSS צריכה להיות כל אימון
אני לא יודע מה אתה רוצה רק אתה יכול לדעת אבל לי לא אכפת להסתובב עם כרס אז אני עושה SS עכשיו
אתה צריך מאזן קלורי חיובי שיאפשר לשרירים להתפתח ולגוף לגדול אני לא חושב שיהיה לך תוצאות נורמאליות עם מאזן חיובי קטן/ניטרלי

די עם הליצנות של כרס=SS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית