הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קוביות ו-SS

• פותח/ת השרשור BETS
  • פורסם בתאריך

BETS

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-49
46
0
אמרו לי שב- SS לא יהיו קוביות, ובשביל קוביות צריך לעשות חיטוב ולא מסה זה נכון??
אין אפשרות גם לעשות SS וגם שיהיו קוביות?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול פשוט לענות לי על השאלה? שאלה פשוטה...
אני מנסה לקרוא את המאמרים ולא מבין כלום יש לי בעיות קשב וריכוז אחי אני רק רואה כמה צריך לקרוא אני מקבל כאב ראש,אני מתחיל לקרוא ולא מבין מה אני קורא

אני מנסה לקרוא את המאמרים ולא מבין כלום יש לי בעיות קשב וריכוז אחי אני רק רואה כמה צריך לקרוא אני מקבל כאב ראש,אני מתחיל לקרוא ולא מבין מה אני קורא
קונצרטה ...

לא עניתי לך ישירות על השאלה כי לא מצאתי דרך קצרה ויעילה מספיק לענות לך עליה מבלי לבלבל אותך. בוא נאמר שבגישה הזאת הSS שלך תיגבר תוך כמה שבועות... אם לא פחות.

או שאתה מחליט שמשהו מעניין אותך, ואתה לומד אותו כמו שצריך, או שלא.
מה שאתה בטוח לא עושה, זה מחפש קיצורי דרך לשאלות (מורכבות) שספק שיש להן תשובה ע"י כך שאתה שואל אותן בפורום.

• פותח/ת השרשור
תגיד איך לא קיבלת כבר באן על ספאם ,פתחת כבר 6 נושאים עם שאלות מפגרות בלי לקרוא בכמה ימים האחרונים.
מה אתה רוצה זה פורום ומותר לי לשאול כמה שאלות שאני רוצה לפני שאני מתחיל איזושהי תוכנית

מה אתה רוצה זה פורום ומותר לי לשאול כמה שאלות שאני רוצה לפני שאני מתחיל איזושהי תוכנית

נכון מותר ואפילו רצוי לשאול שאלות,אבל אתה מספים ופותח הודעות טיפשיות למרות שאנשים שלחו לך כמה 10000000 מאמרים,ב3 ימים האחרונים פתחת 7 נושאים וכל אחד יותר נוראי מהשני.
דוגמאות: "אין אפשרות גם לעשות SS וגם שיהיו קוביות?"
"
מתחיל SS איזה משקל נהוג להתחיל סקוואט ובנג' פרס?
"
מה לאכול אחרי אימון SS.??"
כל אלו נושאים שפתחת ויש עוד,אני לא מחפש לריב פשוט תפסיק להספים ותעשה טובה ותלך לקרוא מאמרים שנתנו לך.

• פותח/ת השרשור
נכון מותר ואפילו רצוי לשאול שאלות,אבל אתה מספים ופותח הודעות טיפשיות למרות שאנשים שלחו לך כמה 10000000 מאמרים,ב3 ימים האחרונים פתחת 7 נושאים וכל אחד יותר נוראי מהשני.
דוגמאות: "אין אפשרות גם לעשות SS וגם שיהיו קוביות?"
"
מתחיל SS איזה משקל נהוג להתחיל סקוואט ובנג' פרס?
"
מה לאכול אחרי אימון SS.??"
כל אלו נושאים שפתחת ויש עוד,אני לא מחפש לריב פשוט תפסיק להספים ותעשה טובה ותלך לקרוא מאמרים שנתנו לך.

טוב אחי סליחה 😃

אתה מתלונן שיש לך בעיית קשב וריכוז?
גם לי יש, זה הכל עניין של רצון אם זה באמת מעניין אותך אתה תקרא והכל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית