הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על אימון תודה לעונים

Aviad.s

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
אז ככה. אני צריך "אישור" של המבינים פה לתכנית שעשיתי.

בגדול מדובר ב:
יום ראשון - חזה ויד קידמית
שני - יד אחורית וגב
שלישי - כתפיים רגליים ובטן
רביעי - כמו ראשון
חמישי - כמו שני
שישי - בטן

פעמיים בשבוע אני עושה HIIT

אם צריל לפרט מה בכל אימון בכיף...
מה דעתכם??
תודה.

• פותח/ת השרשור
הפיצולים זה בגלל שיש לי זמן (כרגע) לאימונים ארוכים ואני מעדיף להכניס כמה שיותר. שבוע מנוחה לשריר זה הרבה בשבילי..

בנוגע לרגליים אני נותן אימון חזק מאוד וזה האיזור הכי חלש שלי אז זה מספיק.

• פותח/ת השרשור
כי קצת משעמם לי בחיים...
נו מה אתה רציני?? אם הייתי בטוח שזה סבבה לא הייתי שואל..
ת'עצבים שלך תפרוק במקום אחר אפחד לא הכריח אותך להגיב.

בכל מקרה. אני אשאל שוב בתקווה לאישור לפחות או הערה בונה...
האם רצף כזה יכול להזיק או שזה נורמלי?

לא עצבני בכלל ידידי. ברצינות, אם אתה יודע למה אתה עושה משהו, תעשה אותו. אם אתה רואה שזה לא עובד, תחליף.

• פותח/ת השרשור
אוקיי. רק רציתי לדעת אם התכנית הזאת טובה או לא מבחינת נזק שיכול להיגרם מעומס או אם בכלל יש יתרון בפיצול כזה או אם זה נחשב לרמה טובה או כל דבר אחר..אבל נראה לי שאני לא אקבל תשובות או תגובות .

בכל מקרה תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
מהם המשקלים שלך?

יש המון תרגילים אני אתן את התרגילים הרציניים
בנצ' פרס - 40
סקואט - 30 - אני מתרגל לתרגיל אף פעם לא עשיתי..
ידיים - דאמבל רגיל והאמר 13 כל יד
כתפיים - 6 כל יד הרמות לצדדים קדימה ולמעלה
יד אחורית - צרפתית 15
שכמות - 18 כל יד
ופעמיים בשבוע HIIT של 20 דקות

לפי דעתי אחלה תוכנת אימונים .
רק יום חמישי תוסיף רגליים

אם רגליים זה האיזור החלש שלך אתה צריך להתאמן שם יותר לדעתי ולא פחות.

אף פעם לא השקעתי יותר מדי ברגליים ( צעיר אני יודע...) אבל אני נכנס לזה לאט לאט אני מאמין שהם יקבלו יותר בעתיד הקרוב.

אין לך שום סיבה לעשות במשקלי עבודה כאלה ABC.
או שתתחיל SS, ואם לא קח מהתכניות בפורטל למסה\חיטוב תכנית FBW או AB ( לא ציינת אם אתה במסה או חיטוב).

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה על התשובות!

כרגע ה"תכנית" שאני עושה, זה סתם מהראש לא איזה משהו מקצועי,
אני רוצה לעבור לSS, הבעיה שאני מתאמן בבית יש לי הכל אבל לפי מה שהבנתי זה שבSS מגיעים למשקלים גדולים מאוד וזה יחייב אותי או לקנות המון משקולות או לעבור לחד"כ.. זה נכון או שאני חי בסרט??

דבר שני, אני בחיטוב, המטרה שלי היא גוף טוב לא איזה בודיבילדר מטורף.. אני אעלה תמונה שתוכלו לעזור יותר בלהחליט מה צריך.

שוב תודה רבה!

אוקיי תודה על התשובות!

כרגע ה"תכנית" שאני עושה, זה סתם מהראש לא איזה משהו מקצועי,
אני רוצה לעבור לSS, הבעיה שאני מתאמן בבית יש לי הכל אבל לפי מה שהבנתי זה שבSS מגיעים למשקלים גדולים מאוד וזה יחייב אותי או לקנות המון משקולות או לעבור לחד"כ.. זה נכון או שאני חי בסרט??

דבר שני, אני בחיטוב, המטרה שלי היא גוף טוב לא איזה בודיבילדר מטורף.. אני אעלה תמונה שתוכלו לעזור יותר בלהחליט מה צריך.

שוב תודה רבה!

בילדר מטורף לא תהיה בחיים אל תדאג...בילדרים מטורפים עשו סקוואט 30 קילו ובנצ 40 בגיל 5, יותר נכון לא עשו בכלל(עם משקלים כאלה).
גוף טוב אני בספק שתקבל מי ABC בשלב הזה. אבל תולי מה זה בשבילך גוף טוב כן.
ולא SS זה לא תכנית שעושים אותה בחיטוב משאתה יכול לעשות זה להיכנס לפורטל ולבחור לך שם תכנית אימון לתקופת חיטוב:
http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/
אני הייתי ממליץ לך להתחיל מי FBW, תחליף חתירה בדדליפט ותוסיף מתח. תאמין לי זה יותר מי יספיק לך בשלב הזה, למה? יש לך הכל בפורטל.

כנרא גם תפריט יומית שלך לא הלכה רחוק מי תוכנית אימונים(למעשה אני בספק שיש לך תפריט בכלל) כאשר זה בעצם הדבר הכי חשוב בחיטוב:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

• פותח/ת השרשור
חח עפת עליי.
א. בודיבילדר מטורף התחיל ממשהו לא..
ב. יש מצב שאני בכלל לא צריך חיטוב. כשאני אעלה תמונה תעזרו בקטע הזה..
ג. הדבר שאני הכי שם דגש עליו זה תזונה. אני עומד בכמות חלבונים פחמימות ושומנים בדיוק כמו שהגוף שלי צריך ובהתאם ליום. כרגע אני במאזן קלורי שלילי קלות. לא יותר מ400 ביום.

• פותח/ת השרשור
קיצר זה המצב שלי, 1.75 70 קילו בערך (לא עליתי על משקל איזה חצי שנה)...
תמונות

IMG_20120627_183041.jpg IMG_20120627_182918.jpg IMG_20120627_182607.jpg IMG_20120627_182513.jpg
(חבר שלי צלם גרוע ולי לא היה מושג מה אני אמור לצלם 😃...
מה נראה לכם עכשיו? חיטוב או מסה?

נערך לאחרונה:
קיצר זה המצב שלי, 1.75 70 קילו בערך (לא עליתי על משקל איזה חצי שנה)...
תמונות

צפה בקובץ המצורף 8689צפה בקובץ המצורף 8690צפה בקובץ המצורף 8691צפה בקובץ המצורף 8692
(חבר שלי צלם גרוע ולי לא היה מושג מה אני אמור לצלם 😃...
מה נראה לכם עכשיו? חיטוב או מסה?

נכון בילדרים גם יתחילו מי משהו....אבל לא מי 40 קילו בנצ'. יש לי חבר שאימון ראשון שלו עשה 60 כמו כלום ולהגיד שיש לו גנים להיות בילדר גם לא כל כך נכון כשמסתכלים אליו.

דרך אגיו אתה בטוח שאתה עובד עם משקלים שמתאימים לך? כלומר זה קשה לך? למה לפי המסה שלך אתה אמור לעשות הרבה יותר. כנרא שאתה מפחד להוסיף משקל וחבל. מאוד חבל למעשה.
ולדעתי אבל רק לדעתי אתה יכול להסתדר גם בלי חיטוב. חבל שתבזבז זמן על להוציא ריבועים במקום להעלות במסת שריר. אחוז שומן גבוה אין לך זה בטוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית