הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לתקופת החיטוב

ilan_grs

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
אז ככה, אני כבר שבוע וחצי כמעט בחיטוב. אני עומד על 180 גר' חלבון ביום
60-70 גר' שומן ביום ו120-130 גר' פחמימות.

לאחר השבוע הראשון (לא יאומן...) ירדתי 3.5 קילו. אני מרגיש את זה טוב טוב על החגורה הצבאית ואני שמח על ההישג וכעת השאלות:

1. האם זה מוגזם מדי?

2. ביום ללא אימון אני מפחית את התפריט מ1600 קל' ל-1300 קל' בערך. ממה להוריד? מהשומן הפחמימה או החלבון? בינתיים הורדתי בשומן.

3. אתמול עשיתי ספינינג ולמחרת בבוקר לאחר השקילה עליתי חצי קילו, אני יודע שזה לא שומן אבל מעניין אותי מזה (אני נשקל לאחר עשיית צרכים...)

4. 110-120 גר' של הפחמימות באות מ2 פרוסות לחם ביום ו3/4 כוס אורז. במקום אורז אפשר לאוכל עוד לחם ואני איהיה שבע יותר אך השאלה היא האם זה ישנה משהו באיכות התפריט (עד עכשיו יש לי ירידה מדהימה).

5. האם כמות גדולה של אספרטיים ותחליפי סוכר יכולים לעקב את ההרזיה?

6. היום זה היום הראשון שאני לא מרגיש שהרעב מציק לי, אני לא עצבני ולא מחורפן, האם עם הזמן כך אמור להיות?

תודה רבה מראש... (ד"א אני יודע שאני חופר... אבל הבנתי שרק כך מגיעים לתוצאות תודה על הסבלנות)

נערך לאחרונה:
אז ככה, אני כבר שבוע וחצי כמעט בחיטוב. אני עומד על 180 גר' חלבון ביום
60-70 גר' שומן ביום ו120-130 גר' פחמימות.

לאחר השבוע הראשון (לא יאומן...) ירדתי 3.5 קילו. אני מרגיש את זה טוב טוב על החגורה הצבאית ואני שמח על ההישג וכעת השאלות:

1. האם זה מוגזם מדי?

תלוי כמה נוזלים היה לך לפני כן, אם לא היה כמעט והיית אוכל פחות פחממות מ120-130 גרם והנתרן שלך גם לא היה מוגזם לדעתי זה אכן מוגזם, וזה קצת בלתי אפשרי לרדת את המספר הזה עם הנתונים שאתה מציג למעלה.

2. ביום ללא אימון אני מפחית את התפריט מ1600 קל' ל-1300 קל' בערך. ממה להוריד? מהשומן הפחמימה או החלבון? בינתיים הורדתי בשומן.

למה להוריד? הגוף צריך להתאושש תשאר על 1600, 1300 זה מאוד נמוך ולא מומלץ.

3. אתמול עשיתי ספינינג ולמחרת בבוקר לאחר השקילה עליתי חצי קילו, אני יודע שזה לא שומן אבל מעניין אותי מזה (אני נשקל לאחר עשיית צרכים...)

נוזלים, נפח של תאי שריר, נתרן, 40004 דברים - חצי קילו זה לא מדד, ממליץ בכלל לא להישקל כל יום אלא אחת לשבוע או עדיפות אישית אחת לשבועיים.

4. 110-120 גר' של הפחמימות באות מ2 פרוסות לחם ביום ו3/4 כוס אורז. במקום אורז אפשר לאוכל עוד לחם ואני איהיה שבע יותר אך השאלה היא האם זה ישנה משהו באיכות התפריט (עד עכשיו יש לי ירידה מדהימה).

צר לי לאכזב אבל כוס אורז = 40 גרם פחממה, אז 3/4 כוס = 30 גרם פחממה, 2 פרוסות לחם = 30 גרם פחממה, סה"כ זה 60 גרם פחממה ולא כמו שאתה מתאר. בקשר לשאלה של אורז כנגד לחם זה אותו דבר אם אתה משווה כוסות לפרוסות לחם זה 2 פרוסות לחם.

5. האם כמות גדולה של אספרטיים ותחליפי סוכר יכולים לעקב את ההרזיה?

לא, אלא אם זה לא משאיר אותך שבעה לאחר מכן ואז אתה טוחן בלי סוף

6. היום זה היום הראשון שאני לא מרגיש שהרעב מציק לי, אני לא עצבני ולא מחורפן, האם עם הזמן כך אמור להיות?

הגוף מסתגל, אך זה מאוד אינדבידואלי.

תודה רבה מראש... (ד"א אני יודע שאני חופר... אבל הבנתי שרק כך מגיעים לתוצאות תודה על הסבלנות)
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי צריך להקשיב לאבא שלי... הוא אמר שכוס זה 120 גר'...
טוב אני אבדוק זאת שוב. בכל אופן, תודה רבה 🙌 אתה פשוט מלך חח 😃

• פותח/ת השרשור
יש מצב =\ טוב שיניתי את זה כבר...

עוד דבר, כתוב במדריך שביום העמסה יש לאכול כמה שפחות שומן, אך מה הגבול שמומלץ לא לעבור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית