הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ LB בסקוואט

Omer Bar Lev

משתמש מתחיל
110
1
נק' מוניטין:
21
110
1
מכבי
ישלי כמה שאלות
1) המוט אמור להיות איפה שרואים אותו? אם כן למה ידיים שלי כואבות ראיתי בפורום שאלות דומות שאמרתם להם שהם מחזיקים את המוט עם הידיים אבל אני משעין את כמה שאני יכול על הגב זה פשוט כואב אולי האחיזה לא טובה?
2)שמתי לב שכדי לא ליפול אני נשען קצת יותר קדימה זה בסדר?
[video=youtube_share;ASEfnAMzdz0]http://youtu.be/ASEfnAMzdz0[/video]
תודה מראש

המוט לא יושב לך טוב על הגב וכתוצאה מכך המפרקי כפות ידיים שלך נעקמות וכואב לך שם
צאתה צריך לשים אותו קצת יותר גבוה ולמצוא את המקום שאתה כמעט ולא נעזר בידיים על מנת להחזיק את המוט בנוסף תצמיד את המפרקים ותרים אותם וככה החזה שלך יהיה יותר מתוח ויהיה לך יותר קל להוציא אותו החוצה ולהחזיק אותן

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לשניכם במיוחד על הסרטון ויש לי עוד כמה שאלות אם אני אוחז את המוט עם האגודל מעל אני לא מסתכן הזה שהמוט יפול או יחליק לי מהגב? והוא הסביר שלשים את האגודל מתחת למוט יוצר מתח על המפרק של היד ועל המרפק (אם הבנתי נכון) אז כול הפעמים שעשיתי HB עם האחיזה שהאגודל מתחת עשיתי לא טוב?

ב-HB המוט יושב גבוה וזה מקרה אחר. ב-LB אתה צריך להרים את המרפקים כדי לנעול את המוט במקום וזה מה שמחזיק אותו במקום. אם המרפקים מורמים המוט לא יזוז ולא יחליק. בגלל זה אתה יכול גם להוריד את האחיזה לגמרי והמוט עדיין ישב במקום אם תצליח להחזיק את המרפקים מורמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית