הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדל פחממה לנטרלי

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
זה השבוע האחרון לחיטוב ואני רוצה להתחיל לעבוד על הנטרלי ..המטרה היא ביום חמישי הקרוב להתחיל נטרלי ל7-10 יום וחזרה למאסה .

אני כרגע על דל פחממה 2000 קלוריות ו30 גרם פחממה הנטרלי שלי זה 2500 .

ביום חמישי איך להתחיל נטרלי? לעלות קלוריות בהדרגה ? כל יום 100-200 קלוריות ו20-30 גרם פחממה? או להתחיל ישר מ2500 קלוריות ו100 גרם פחממה ומשם לעלות כל כמה ימים רק בכמות הפחממה?

איך שבא לך, העיקר שהעליה בפחמימות תהיה הדרגתית. אתה יכול שבוע להעלות את הפחמימה בהדרגה (מה שיעלה לך גם את הסך הקלורי) ושבוע אחרי זה לעשות נייטרלי רגיל. אתה גם ככה לא הולך לקפוץ מ-30 גרם ל-250 גרם פחמימה תוך שבועיים אני מקווה.

איך שבא לך, העיקר שהעליה בפחמימות תהיה הדרגתית. אתה יכול שבוע להעלות את הפחמימה בהדרגה (מה שיעלה לך גם את הסך הקלורי) ושבוע אחרי זה לעשות נייטרלי רגיל. אתה גם ככה לא הולך לקפוץ מ-30 גרם ל-250 גרם פחמימה תוך שבועיים אני מקווה.
לטיסימוס אם אני יעלה שבוע ראשון של ניטרלי פחמימה מ65 ל100ושבוע שני מ100 ל150 זה בסדר ?

לטיסימוס אם אני יעלה שבוע ראשון של ניטרלי פחמימה מ65 ל100ושבוע שני מ100 ל150 זה בסדר ?

זה אפילו טיפה איטי לטעמי שבוע ראשון תעלה ל 65 שבוע אחרי זה 120 שבוע אחרי זה 200 שבוע אחרי זה אפשר כבר להתחיל מסה

• פותח/ת השרשור

תראה , אם אני עושה כזה דבר:

יום רביעי זה היום האחרון לדל פחממה 30 גרם פחממה ו2000 קלוריות .
יום חמישי 2300 קלוריות( עדיין מתחת לנטרלי , הנטרלי זה 2500) ו70 גרם פחממה וכל יומים מוסיף עוד טיפה של פחממה

מה היא דעתך ? יכול לעבוד? קפיצה גדולה מידי או בסדר?

• פותח/ת השרשור
אוקי מה דעתכם על הערכים האלה לנטרלי (הbmr שלי זה 2400~)
2317 קלוריות
78 גרם פחממות
172 גרם חלבון
144 גרם שומן

משקל 85 גובה 180

מפה להתקדם בהדרגה כל כמה ימים עוד קצת פחממה

שאני הייתי בחיטוב דל פחממה למשך 3 חודשים ועברתי למסה ללא נטרלי יום אחרי כבר אכלתי 3000 קלוריות מ 1500 והבטן נשארה אותו דבר מה זה עשה לי אז ?

נערך לאחרונה:
נו ומה זה עושה לי בדיוק אם אני לא רואה שום שינוי ? הרבה אמרו לי שאני סופח יותר וריבאונדים וכל מיני דברים אבל בגדול לא ראיתי שום שינוי לרעה כמו שאמרו לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית