ייעוץ מקרה מוזר, (כולל ריטלין וקלן)

Ambizen

משתמש מתחיל
159
0
נק' מוניטין:
13
159
0
אהלן חברה,
אז ככה אני עוזר לחבר להתחטב,
עכשיו יש בעיה הוא לא יורד במשקל.
הבאתי לו קלן, והוא היה לוקח גם ריטלין פעמיים בשבוע (עם המבחנים זה יצא אפילו 3-4פעמים בשבוע)
הוא התחיל 75,
והוא עדיין 75קילו. הבאתי לו תפריט 1600קלוריות עם 150פחמימה, 150חלבון, ו45שומן.
הבאתי לו קלן כדי לזרז את חילוף החומרים שלו, אישרתי לו לעשות העמסות פחמימות לפני שהוא נכנס לחיטוב עם הקלן,
הוא מתאמן איתי AB, ארבע פעמים בשבוע, 3פעמים אירובי,
וחברה, הוא פשוט לא יורד במשקל. אני כבר משתגע, ואני בטוח שהוא שומר על התפריט למה הוא מדבר איתי המון במהלך היום לגבי התזונה ומה לאכול עכשיו וכו'.
*חשוב לציין שכן יש שינויים בגוף, יצאו לו הצלעות קצת, הבטן ירדה במעט, אבל עדיין זה שינויים מינוריים, והוא נשאר על אותו משקל.
מאסת שריר אני לא חושב שהוא עולה למה יש לו מאסה חמודה מאוד לאדם שמתאמן כחצי שנה+ (ואני אישית לא רואה גדילה במאסה)
אז אני מתחיל לחשוב שהריטלין אולי משפיע על הגוף שלו? אני לא יודע. בחיי שניסיתי הכל. יש לכם עצות/הסבר הגיוני?
אני יותר מאשמח לקבל תשובות.
🆘

קודם כל תקרא: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

וגם את זה: http://www.kilogram.co.il/2255/למה-גירעון-קלורי-גדול-מידי-יכול-לפגוע-ב/
והבעיות שאני מזהה הן:
1. צריכת שומן נמוכה מידי. ל75 ק"ג ההמלצה היא לא לרדת את ה60 גרם. אני לא רואה סיבה לרדת את ה80.
2. כנראה גירעון קלורי גבוה מידי.
3. לא ציינת מה תדירות ההעמסות שהוא עושה, אז אני מניח שהוא לא עושה.
4. שימוש בקלן לפני שאתה והוא יודעים מספיק איך להתאמן ולאכול.
5. מה משקלי העבודה שלו שהוא כבר עבר לפיצולים? ניחוש מושכל, הליניארית תעשה עבודה טובה בהרבה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תקרא: http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

וגם את זה: http://www.kilogram.co.il/2255/למה-גירעון-קלורי-גדול-מידי-יכול-לפגוע-ב/
והבעיות שאני מזהה הן:
1. צריכת שומן נמוכה מידי. ל75 ק"ג ההמלצה היא לא לרדת את ה60 גרם. אני לא רואה סיבה לרדת את ה80.
2. כנראה גירעון קלורי גבוה מידי.
3. לא ציינת מה תדירות ההעמסות שהוא עושה, אז אני מניח שהוא לא עושה.
4. שימוש בקלן לפני שאתה והוא יודעים מספיק איך להתאמן ולאכול.
5. מה משקלי העבודה שלו שהוא כבר עבר לפיצולים? ניחוש מושכל, הליניארית תעשה עבודה טובה בהרבה.
קודם כל תודה רבה 😃
אני ימליץ לו להעלות שומן שיגיע ל-2000קלוריות, נראה איך הגוף יגיב.
העמסה ישר אחרי הסייקל של הקלן שהוא מסיים עוד שבועיים
(הוא התחיל 78 אבל הוא חזר מחופשה אחרי ששתה המון אלכוהול ואכל המון, הוא היה לפני כן 75, סביר להניח שנוזלים)
והוא לא עושה סקוואט ודדליפט, כמה שאני מנסה להכניס אותו לזה, הוא לא רוצה,
ישלו גם בעיות חמורות בגב העליון ככה שאני לא רוצה להתעסק איתו עם מורכבים יותר מדי.
מה כן, הוא לוחץ 75קילו לשישיה.
לגבי הקלן, לא המלצתי לו, בגדול הוא ממש רצה להתנסות עם זה כי ברגיל הוא גם לא ירד במשקל יותר מדי.

קודם כל תודה רבה 😃
אני ימליץ לו להעלות שומן שיגיע ל-2000קלוריות, נראה איך הגוף יגיב.
העמסה ישר אחרי הסייקל של הקלן שהוא מסיים עוד שבועיים
(הוא התחיל 78 אבל הוא חזר מחופשה אחרי ששתה המון אלכוהול ואכל המון, הוא היה לפני כן 75, סביר להניח שנוזלים)
והוא לא עושה סקוואט ודדליפט, כמה שאני מנסה להכניס אותו לזה, הוא לא רוצה,
ישלו גם בעיות חמורות בגב העליון ככה שאני לא רוצה להתעסק איתו עם מורכבים יותר מדי.
מה כן, הוא לוחץ 75קילו לשישיה.
לגבי הקלן, לא המלצתי לו, בגדול הוא ממש רצה להתנסות עם זה כי ברגיל הוא גם לא ירד במשקל יותר מדי.
במידה והוא לא עם קטוטיפן וכמו שאמרת הוא כבר התחיל עם הקלן ומסיים עוד שבועיים - זה לא טוב
סייקל קלן בלי קטוטיפן צריך להיות עד שבועיים. קרא במדריך בפורום סטרואידים ותרופות. שלא יעשה לעצמו נזק.
וגם אם לא המלצת לו על קלן, היה צריך להמליץ לו קודם כל לדעת לאכול ולהתאמן לפני שהוא קופץ לשימוש בחומרים, במיוחד בדברים חזקים כמו קלן.

• פותח/ת השרשור
במידה והוא לא עם קטוטיפן וכמו שאמרת הוא כבר התחיל עם הקלן ומסיים עוד שבועיים - זה לא טוב
סייקל קלן בלי קטוטיפן צריך להיות עד שבועיים. קרא במדריך בפורום סטרואידים ותרופות. שלא יעשה לעצמו נזק.
וגם אם לא המלצת לו על קלן, היה צריך להמליץ לו קודם כל לדעת לאכול ולהתאמן לפני שהוא קופץ לשימוש בחומרים, במיוחד בדברים חזקים כמו קלן.
עשה את השיקולים שלו,
והתכוונתי יומיים* ולא שבועיים.
הוא מסיים עם זה עוד יומיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית