הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
בעייה במעיים:bad:

בונה שמש יא כופר עליך לא ציפיתי

🙄🙄🙄
באיזה הקשר משה רבינו?

אז לפה panic עבר חחח
אחלה פורום יש לכם רמה מאוד גבוהה ממה שיצא לי לראות עד עכשיו
ו
the_sun כל הכבוד בחרת תכנית מצויינת רק תתמיד בה ותלך לפי מה שכתוב, יצא לי לראו שאילתרת איפהשהו אבל לא משנה. התחלת כבר תדילואד?

נ.ב - מה המטרה הכללית והפרטנית שלך?

נערך לאחרונה:
אז לפה panic עבר חחח
אחלה פורום יש לכם רמה מאוד גבוהה ממה שיצא לי לראות עד עכשיו
ו
the_sun כל הכבוד בחרת תכנית מצויינת רק תתמיד בה ותלך לפי מה שכתוב, יצא לי לראו שאילתרת איפהשהו אבל לא משנה. התחלת כבר תדילואד?

נ.ב - מה המטרה הכללית והפרטנית שלך?

אוהו אתה בחור טוב ואני שמח שקפצת לפורום 👋
אני מתחיל ביום ראשון את השבוע הרביעי, אחריו יגיע שבוע דילואד :stop:וברור שאני מתמיד כמו פסיכופט.
מטרה כללית לטווח הקרוב זה 72-73 קילו על 10% בסוף החיטוב, אני רוצה ללכת לדגמן 😆

דימה נשקלתי הבוקר - 70.2, עליתי חצי קילו או משהו כזה השבוע, לגבי היקפים אני לא מודד אבל אני בטוח שהידיים גדלו מעבר לשיא הקודם ( שהיה 38, כי כרגע הן נראות טוב יותר )

יאללה ארוחת בוקר ויותר מאוחר דדליפטים 🆘

רק אני עובד היום כמו כלב 😣
מחר הדדליפט 👏

אני מאז שהתחלתי את התוכנית [גם בדיוק באותו יום כמוך] עליתי קילו.

ומה לדגמן מה אתה כוסית :🙁

✌️
זה עוד יקרה, לפי עידן אני כבר שם אבל אני רוצה עוד

עזוב שטויות אחי... צריכים להיות גדולים כמו משה לא דוגמנים.

יאללה זזתי לעבוד :(

ובלי קשר לאדע איך אתה נראה, אבל צריך גם פנים יפות לא רק גוף

אז אתה יכול לעבור לabc המצוי
a - חזה
b - יד קדמית
c - בטן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח תכלאס איזה דוגמן עושה דדליפט? 👏
רק שגיא קלב

מה שכן ועכשיו ברצינות
את התוכנית הזאת עשיתי לפני שקיבלתי דלקות בפרק כף יד והפסקתי תתוכנית כבר באימון השני
ממה שאני רואה וממה שאתה אומר אתה כבר עשית pr ברוב, אם לא כל התרגילים הגדולים
זה די מפתיע כשאני מסתכל על העצימות של התוכנית
אבל במחשבה שניה אתה בעצם רק התחלת אותה ולדד ליפט אתה חדש וסקוואט אם אני זוכר טוב היית עושה בוקס ללמוד תתנועה, בכל מקרה סחטיין על העליה

אחרי החגים נראה לי אני יתחיל אותה למרות שמאז שחזרתי מהפציעה אני די מתקשה עם תכניות בתדירות גבוהה, הייתי ממש בשיא ואני לא סבלני כדי לחזור לעצמי בקצב סביר

חחחחח תכלאס איזה דוגמן עושה דדליפט? 👏
רק שגיא קלב

הלוואי וכל הדוגמנים היו כאלה
בגלל שהוא כל כך מוערך ומצליח נראה לי כדאי וצריך להמנע מלקרוא לו דוגמן
וברצינות שאני מכיר מלא אנשים שלא אוהבים סקוואט ובעיקר דד ליפט כי זה מגדיל להם תתחת

קניתי ג'ינס לפני חצי שנה והוא היה די גדול עליי (ידעתי לקנות גדול בכוונה) ועכשיו כדי לקשור נעליים עם הג'ינס עליי אני צריך לפתוח 2 כפתורים, אני די שמח חחח למרות ש500 שקל יזרקו לפח או ייתרמו אבל זה כיף

מה שכן ועכשיו ברצינות
את התוכנית הזאת עשיתי לפני שקיבלתי דלקות בפרק כף יד והפסקתי תתוכנית כבר באימון השני
ממה שאני רואה וממה שאתה אומר אתה כבר עשית pr ברוב, אם לא כל התרגילים הגדולים
זה די מפתיע כשאני מסתכל על העצימות של התוכנית
אבל במחשבה שניה אתה בעצם רק התחלת אותה ולדד ליפט אתה חדש וסקוואט אם אני זוכר טוב היית עושה בוקס ללמוד תתנועה, בכל מקרה סחטיין על העליה

אחרי החגים נראה לי אני יתחיל אותה למרות שמאז שחזרתי מהפציעה אני די מתקשה עם תכניות בתדירות גבוהה, הייתי ממש בשיא ואני לא סבלני כדי לחזור לעצמי בקצב סביר

בדיוק, כנראה אני עדיין לא בעומס שהגוף מתחיל להתפרק ממנו 🤩🤪
מה שכן אני מבסוט רצח על העלייה במשקלים, ואני גם אוהב שהכל מתוכנן ולא הולך לפי "הרגשה" כי ככה אתה יודע בדיוק מה מצפה לך באימון ומה השאיפות בו.

הלוואי וכל הדוגמנים היו כאלה
בגלל שהוא כל כך מוערך ומצליח נראה לי כדאי וצריך להמנע מלקרוא לו דוגמן
וברצינות שאני מכיר מלא אנשים שלא אוהבים סקוואט ובעיקר דד ליפט כי זה מגדיל להם תתחת

קניתי ג'ינס לפני חצי שנה והוא היה די גדול עליי (ידעתי לקנות גדול בכוונה) ועכשיו כדי לקשור נעליים עם הג'ינס עליי אני צריך לפתוח 2 כפתורים, אני די שמח חחח למרות ש500 שקל יזרקו לפח או ייתרמו אבל זה כיף

כשאני אגיע למצב כזה נעשה חושבים :stop:

איזה סמיילים מצחיקים יש פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
🤡🤘
אני מתלבט בין לייל לבין 5x5 של ביל סטאר, למרות שהן די שונות במטרות
טוב נראה יש עד סוף סוכות להחליט בינתיים אני ברגיעה קלה ובפיטום עצמי

גם אני חשבתי על ה5*5 של סטאר, אבל בנתיים זה לא ישרת את המטרות שלי להיפרטרופיה ולכן גם הלכתי על לייל:s28:

יבוא יום ואני אלך לע 5*5, בזה אני בטוח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית