הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כמה זמן אתה נותן לה ד"א?
הקצבת או עד שתתקע?

כמה זמן אתה נותן לה ד"א?
הקצבת או עד שתתקע?
14-16 שבועות, זה יוצא 3 דילואדים ו6-8 שבועות של שבירת שיאים, אחרי שאני אסיים איתה אני חושב לעשות באמת סוג של 5*5 כדי לעלות במשקלי עבודה בצורה ניכרת

ד"א גיליתי שאני יורד לסקוואט מקביל ולא מתחת אם בכלל, אולי ס"מ בודד מתחת למקביל בחזרות מסויימות :( אני לא מסוגל לשמור על שיווי משקל מתחת למקביל

קודם כל יפה מאוד 16 שבועות זה בהחלט זמן די והותר כדי להתקדם וגם לראות תוצאות.

ובקשר לסקוואט
קודם כל טוב שעלית על זה עכשיו כי יש לך שבוע דילואד תיכף, אז פשוט כשאתה מוריד תמשקל תתמקד על הבעיה הזאת ותטפל בה כשאתה תעבוד במשקלים יותר נמוכים.
הבעיה זה גלוטס והאמסטרינג חלשים
מה שאתה יכול לעשות זה לחזק תגלוטס ובעיקר תהאמסטרינג, וdeus ex אמר משהו שגם לי יצא לראות כמה פעמים, שהדד ליפט לא בהכרח יעזור לך בסקוואט (מה שקורה הפוך, התקדמות בסקוואט עוזרת לדד ליפט) אז אל תסתמך על זה שאתה עובד על הגלוטס וההאמסטרינג כשאתה עושה דד ליפט.

זה קורה להרבה, מה עוד שעשית בוקסים עד עכשיו אז לא היה לך יותר אפשרויות להסתכל ולראות
אבל תטפל בזה

מה אתה מרגיש שאתה נופל קדימה\אחורה או ש?

מרגיש שאני נופל אחורה כשאני מנסה להתיישב יותר נמוך, מה שמוזר שבבוקס הקופסא הייתה נמוכה ממקביל...
אני אנסה בשבוע של הדילואד לרדת נמוך יותר ממקביל, אבל יכול להיות שקיימת גם האופציה שאני פשוט לא גמיש מספיק?

מרגיש שאני נופל אחורה כשאני מנסה להתיישב יותר נמוך, מה שמוזר שבבוקס הקופסא הייתה נמוכה ממקביל...
אני אנסה בשבוע של הדילואד לרדת נמוך יותר ממקביל, אבל יכול להיות שקיימת גם האופציה שאני פשוט לא גמיש מספיק?

כנראה התרגלת לבוקס ואתה מתיישב יותר מדי אחורה בלי לאזן את עצמך ולהביא את פלג הגוף העליון קדימה.

כנראה התרגלת לבוקס ואתה מתיישב יותר מדי אחורה בלי לאזן את עצמך ולהביא את פלג הגוף העליון קדימה.

אפשרות הגיונית מאוד

אבל בתכלס מעל הכל זה מצביע על האמסטרינג וגלוטס חלשים כי איתם אתה יושב, הם עובדים חזק ככל שאתה יורד למטה, וכנראה שבגלל שהם לא מספיק חזקים אתה מתקשה שם

בקשר לגמישות עדיף לא להכנס לזה כרגע כי רק התחלת תתנועה הזאת ואני די בטוח שלא זאת הבעיה
מה עוד שלא עשית דד ליפטים לפני, לא גוד מורנינגים אם כל מיני תרגילים שמערבים חזק את האיזורים האלה שהם חלשים אצלך כמו שנראה, ככה שגמישות היא די בטוח לא הבעיה

בכלל, זאת בעיה די נפוצה כשמתחילים לעשות סקוואט ככה שאין לך מה לדאוג
תעבוד על ההאמסטרינג והגלוטס, תחדד את העניין הזה עם משקל נמוך יותר, תוסיף קצת זמן והבעיה תעלם

תחזור לבוקס סקוואט , אין סיבה לעבוד חופשי .

תחזור לבוקס סקוואט , אין סיבה לעבוד חופשי .

לקופסא נמוכה ממקביל? אבל אז אני שוב אתרגל "להתיישב" במקום לעבוד נגד ההתנגדות ...

רישוס123 - מה אתה אומר על לרדת חזרה לקופסא?

לקופסא נמוכה ממקביל? אבל אז אני שוב אתרגל "להתיישב" במקום לעבוד נגד ההתנגדות ...

רישוס123 - מה אתה אומר על לרדת חזרה לקופסא?

אפשר לעבוד על קופסא בשתי דרכים . אחד הדרך הרגילה ( ישיבה ועצירה מלאה ) .
דרך אחרת שאני אוהב להשתמש בעיקר בקופסאות מאוד נמוכות זה שהקופסא מזכירה לי לקחת את התחת אחורה ולבצע טכניקה נכונה וכן דואגת שאני ארד תמיד לאותו גובה , בעצם אני לא מתיישב אלא רק נוגע בה .

דרך אחרת שאני אוהב להשתמש בעיקר בקופסאות מאוד נמוכות זה שהקופסא מזכירה לי לקחת את התחת אחורה ולבצע טכניקה נכונה וכן דואגת שאני ארד תמיד לאותו גובה , בעצם אני לא מתיישב אלא רק נוגע בה .

אז זהו, שהייתי יורד לקופסא נמוכה ממקביל ומתיישב לעצירה מלאה ומשם עולה (פאקינג מאוד קשה, מוריד מאוד את המשקלי עבודה מאשר חופשי), מה אתה מייעץ לי לעשות עם העניין? לרדת לקופסא מאוד נמוך (כמה נמוך? לשים מדרגה 1 של אירובי או 2?), לגעת ולעלות?

אני אוהב את כל הוריאציות של הסקוואט, ולבוקס סקוואט יש הרבה יתרונות

אבל אל תעבור לעשות בוקס סקוואט כי אתה לא מצליח לעשות בחופשי
ועצם זה שאתה לא מצליח זה גם מראה לך בדיוק איזה איזורים חלשים שאתה צריך לטפל

מוזר אבל שנתקלת בבעיה הזאת אם עשית בוקס סקוואט כמושצריך

אז זהו, שהייתי יורד לקופסא נמוכה ממקביל ומתיישב לעצירה מלאה ומשם עולה (פאקינג מאוד קשה, מוריד מאוד את המשקלי עבודה מאשר חופשי), מה אתה מייעץ לי לעשות עם העניין? לרדת לקופסא מאוד נמוך (כמה נמוך? לשים מדרגה 1 של אירובי או 2?), לגעת ולעלות?

עם אתה לא רוצה להתיישב לחלוטין זה אופציה , כמה שיותר נמוך טוב , אני לא רואה סיבה שיש לך לגוון טווחים .

אבל הדרך לטפל בזה זה לחזור לעשות בוקס נמוך, לפי עידן לפחות 🤫

אין שום יתרון לחופשי , אחת הסיבות המרכזיות לעשות בוקס סקוואט היא ללמוד את התנועה לשפר את ROM ולחזק את ההאמסטרינג

+1

תנסה לעשות את זה
אין לך מושג כמה זה עוזר

אתה נוגע ממש עם עצם הזנב, וכל זה יוצא בזוית שבדיוק תרד כמו שצריך וגם התחת בחוץ

קיצר נסה את זה טוב מאוד כדי לסדר תטכניקה

אוקי :| אז אני אסיים את הסקוואט של יום שני בסקוואט חופשי כמה שיותר גבוה (מקווה לעשות 169 ליברות - 76 קילו) ואז בשבוע דילוד ובשבוע ריסט (חזרה למשקלים גבוהים אחרי הדילוד ) לעבוד חזרה למעלה במשקלים עם הקופסא 😵

נכון אבל זאת לא סיבה לביטול

זה בדיוק הסיבה לביטול בגלל זה בווסט סייד ברבל עושים סקוואט חופשי רק בתחרויות , העליתי פה סרט מאוד מעניין של לואי סימונס שמסביר בו גם על הנושא הזה .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית