הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כן האימונים הראשונים מעצבנים, צריך להתאפס על המשקלים לכן אני התחלתי נורא נמוך במשקלים וטיפסתי לאט לאט, ויש התקדמות כל שבוע ✌️

זה הפך להיות הלוג של LBS
P.gif
מה לעשות כולם תפסו עליי טרמפ 😆

חחח כולם כותבים אז הצטרפתי

בוא נסתכל על זה ככה
נגיד אתה עושה 3x8
כמה אחוז מה8rm אתה עושה?

לחיצת חזה ה8rm זה 124 התחלתי 90אני מרגיש שעוד 2 אני בכשל, אני לא רגיל לעצימות גבוהה כי הרבה זמן לא התאמנתי בעצימות גבוהה

נראה לעי אני יוריד הכל ל60 אחוז וזהו

לא הבנתי את הבעיה אחי, תעבוד לRM8 שלך ל6 חזרות ל4 סטים ואם צריך תוריד בשני סטים האחרונים...
תסתכל על הלוג שלי כמה עמודים אחורה (לא בהתחלה, יותר מהאמצע אחרי שתפסתי את הרעיון) אתה תבין את הכוונה ✌️

פה הבעיה
גם מבחינת ההגיון וגם כשאני חושב על זה אם אני יעבוד עם 4x6 עם ה 8rm אני בטוח שאני יתקע, כי זה גבוה מדי בתור התחלה וזה לא כל כך הגיוני לעלות משם כל שבוע בעיקר כשאני לא מתאמן מתחיל
נראה לי פשוט אני יעשה a1 b1 3-4x6 ואז a2 b2 ף 3x10-12 אבל יתחיל עם 60 אחוז מה8rm כדי שתהיה התקדמות רציפה
כשאני חושב על זה אין לי גם מה למהר אני חוזר מפציעה אני סתם יסכן את עצמי

ומה אתה מתכוון מה יש באמצע הלוג

התכוונתי שתפסתי את הרעיון של איך לעבוד רק באמצע הלוג, לקח לי קצת זמן ^^
בקיצור ולעניין תעבוד עם משקל לפני כשל ותנסה כל שבוע להוסיף לסט הראשון 2.5 קילו (2 פלטות של 1.25) אתה אמור להיות מסוגל להוסיף כל שבוע משקל
אם זה נתקע תנסה להוסיף עוד קליפר מכל צד, גם זה משקל.

אגב, זה גם למה לא עושים פעמיים בשבוע בנץ' שטוח אלא פעם בשבוע INCLINE ופעם בשבוע FLAT, ככה אתה תתקדם לדעתי טוב יותר.

או שתעשה דילואד 😉 חחחחחחח מעצבן.

בקשר לincline בהתחלה לא רציתי כי זה קצת יאט את המיליטרי פרס בגלל ההתערבות של הכתפיים

ולנושא עצמו, אצלך ההתקדמות היא רק לסט הראשון?
אם ככה אז בכלל נראה לי שתפסתי לא נכון את הקונספט של התכנית כי ראיתי תהתקדמות בה משו יותר סטייל ריפטו שכל אימון מעלים תמשקלי עבודה בכל הסטים

לא נראה לי שיש כאן "שיטה" של התקדמות, פשוט להוסיף כל פעם עוד פלטות למוט כדי שיהיה תוספת של עומס.
אצלי למשל זה תמיד בסט הראשון והשני, ואז אני יורד חזרה למשקל של אימון קודם (שזה גם מצויין מבחינתי.)

עוזב את הלחיצת כתפיים בצד, זה תרגיל עזר והINCLINE עובד על אותו העיקרון! אני עושה לחיצה רק פעם בשבוע באימון העליון העצים יותר.

אגב ראיתי שאתה עושה פעמיים בנץ' פרס באימון עליון העצים שלך, זה חולני לגמרי :S ושמת את המיליטרי במקום המקבילים באימון השני

כן incline ו flat
הכתפיים אצלי מאוד חזקות זה תמיד היה אצלי ככה, אז אין לי בעיה עם איך שחילקתי, לפחות לא בשלב הזה

אם ההתקדמות היא כמו שאתה מתאר אותה אז אין לי בעיה, יותר טוב אפילו, אני לא יצטרך להתפרע יותר מדי

סבבה תגיד איך הולך, או שבכלל תפתח לוג כדי לראות איך הולך עם המשקלי עבודה, זה מעניין אותי איך זה אצל מישהו שהוא לא מתחיל.

נראה לי כדאי שאני ימשיך להתעסק עם זה פה כדי שהכל יתרכז לפה במקום כל רגע להסתכל באשכול אחר

אבל אין לי בעיה לרשום קווים כלליים של ההתקדמות עם התוכנית תחת האשכול הזה.

נראה לי כדאי שאני ימשיך להתעסק עם זה פה כדי שהכל יתרכז לפה במקום כל רגע להסתכל באשכול אחר

אבל אין לי בעיה לרשום קווים כלליים של ההתקדמות עם התוכנית תחת האשכול הזה.

תפתח אשכול חדש מה הבעיה?

לאדע זה די דפוק.... כאילו אם לא אכפת לו אז כמובן גם לי לא, אבל פשוט תעשה את זה מסודר בלוג משל עצמך

חחח יאללה שוב אני נדחף (😛)
סיימתי שבוע מ"ס 5,עלייה מצוינת בכל משקלי עבודה,אני מאוד מבסוט.
אני הולך להוריד בכל המשקלים לשבוע,40 אחוז +-,לאחר מכן התכנון כזה:

שבוע מ"ס 1 - 80%
שבוע מ"ס 2 - 90%
שבוע מ"ס 3 - 100% חזרה לכל משקלי עבודה
משבוע מ"ס 4 - עלייה של 2.5 קילו בכל תרגיל בכל אימון (אני הולך לשנות את התוכנית)
שבוע מ"ס 5 - 105%
אם אתקע במשקלים אנשה עוד שבוע לנסות לשבור אם לא נמשיך לעלות,ואז שוב שבוע מנוחהמוריד בכל התרגילים 40 אחוז.

התוכנית ל 6 שבועות הקרובים:

A1
לחיצת חזה כנגד מוט 3X6
בנט אובר 4X6
לחיצת חזה בשיפוע חיובי 2X12
מתח 2X12

B1

סקוואט 3X6
דד-ליפט 3X6
כפיפת ברך 2X12
תאומים בעמידה 4X6
תאומים בישיבה 2X12
בטן 1X8

C

מילטרי פרס 3X6
הרחקת כתפיים 2X12
כפיפת מרפק 3X6-8
פשיטת מרפק 3X6-8

A2

לחיצת חזה כנגד מוט 3X6
מתח 4X6
מקבילים 2X12
חתירה בבודדות 2X12

B2
סקוואט 3X6
דד-ליפט 3X6
פרונט סקוואט 2X12
כפיפת ברך 2X12
בטן 1X8

כל אימון אני מעלה 2.5%,ומתחיל את התוכנית מ 80 אחוז מהמשקלים שעבדתי איתם.
ברגע שאתקע אחזור אחורה בכמה שבועות.
זהו שהיה בהצלחה לי 😃

פשוט אתם מאבדים את כל הקטע בלוג...
במקום שיהיה כמה לוגים וזה יהיה מסודר ויפה יש אחד שאי אםפשר לעקוב בו בגרוש

the sun תגיד לי אם אתה רוצה אני אעשה פה קצת סדר 😵‍💫🥊

נשרטתם אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת עדיף שכל אחד יפתח כבר לוג התקדמות במקום שכל פעם תקפצו לפה, זה לא מפריע לי אבל זה גם יצור יותר עניין בפורום.. תחשבו על זה

20.10.08:

בוקס סקוואט:
מוט * 10
43 * 8
60 * 4 - קפצתי גבוה מדיי
57 * 6
57 * 6
55 * 7

דדליפט רומני:
60 * 6
77 * 6
77 * 6
77 * 6
77 * 5

לחיצת רגליים:
150 * 10
150 * 10

כפיפות ברכיים:
45 * 10
45 * 10

עליות תאומים 3 סטים בסמית 2 פלטות כל צד
בטן שיפוע שלילי 3 סטים 10 חזרות

אז ככה:
- בסקוואט קפצתי מעל הפופיק והגעתי לכשל בסט הראשון, מאוד דפק לי את האימון אבל נחתי דקה אקסטרה ונתתי עבודה, די הפתיע אותי ש60 קילו העיף לי ת'צורה, אבל זה בוקס נמוך מאוד ואני מאמין שזאת הסיבה.

- כפיפות ברכיים: קיבינימט אני כבר לא יודע אם להעלות משקל כאן או לא, די אימון הבא 50 אינעל העולם כזה תרגיל מסריח.

- עשיתי לעצמי שריטה יפה בשוק בדדליפט, אני אעלה סירטון צילמתי את הסט עבודה, טכניקה לא משהו אבל בשאר הסטים תיקנתי את זה. כמה דם ירד לי משהו יפה HARDCORE.

- סה"כ אימון טוב, עלייה במשקלי עבודה ממשיכה ואני לא רואה סיבה לדילואד בנתיים, אולי אני אשקול דילואד בפלג גוף עליון ברגע שאני אתקע, ברגליים בכל אופן אין טעם.

👏

נ.ב:
באמת לא מפריע לי שכולם תפסו טרמפ אבל מצד שני תחשבו שיהיה יותר מעניין אם כל אחד יפתח לוג ובאמת ירשום את המשקלי עבודה והכל.

המשקלים בדדליפט זה בפאונדים או ק"ג ?

מתי לוקח שבוע מנוחה/משקלים קלים ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית