הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
סורי לא עבד לי 😆
זה פשוט לאנג' ויד למעלה? איפה אני אמור להרגיש את המתיחה? עשיתי עכשיו והרגשתי במותן ובירך.

אתה אמור למתוח את הHIP FLEXORS או מקרבי הירך בעברית אז כנראה ששם אתה צריך להרגיש את המתיחה . אני אהיה עוד יותר ברור אתה אמור להרגיש את המפשעה .

נערך לאחרונה:
לא מרגיש 🤫
חחח אפילו מתיחות אני עושה לא נכון.

הבעיה שכשאני מתחיל לעלות משקלים הרגל שלי נכנסת פנימה,במשקלים נמוכים אני מסתדר יופי.

(ראה תמונה)

front-squat.jpg

יכול להיות שבעיה של חוסר גמישות,אני מקפיד עכשיו על מתיחות של האדקטורים לאחר האימון מקווה שזה יפתור את הבעיה...

אתה לא יכול להוציא את הבירכיים מהמצב הזה.
זה הפיסוק שלה צר מידי תנסה לעשות סקוואט צר עם בירכיים החוצא.
אם תפתח קצת יותר את הפיסוק ושכפות הרגליים יפנו יותר החוצא זה יכול לעזור.

1.11.08 - מנוחה:
אירובי של 5 ק"מ בצהריים, לא כ"כ הקפדתי על התזונה בסופ"ש, אני חושב שחסרות לי קלוריות.
אולי כשאני אחזור מהפאב היום בלילה (אם יהיה בכלל) אני יפרק שייק עמוס.

בכמה אחוז להוריד את המשקלים בדילואד? חשבתי על 30% אבל זה יוצא להוריד המון המון משקל, אולי כדאי לעשות דילואד בקטנה כי אני לא ממש קרוב לאוברטריינינג?
20% נניח?

בכמה אחוז להוריד את המשקלים בדילואד? חשבתי על 30% אבל זה יוצא להוריד המון המון משקל, אולי כדאי לעשות דילואד בקטנה כי אני לא ממש קרוב לאוברטריינינג?
20% נניח?

בסקוואט למשל אתה לא צריך להוריד יותר מדי
בדד ליפט תוריד ל60 קילו
ובכל מה שעשית שיא או התקדמת הרבה תוריד יחסית הרבה

אימון יתר אתה לא תרגיש עד שתהיה באימון יתר
ומנסיון תשתדל שהדילואד יהיה כמה שיותר קל כי ברגע שאתה תחזור אתה שוב תהיה "על הגל", גם פסיכולוגית וגם פיזית, אני לא צריך להסביר פשוט תנסה, זה עובד בכל דבר, לא רק באימונים אנאירובים

בסקוואט למשל אתה לא צריך להוריד יותר מדי
בדד ליפט תוריד ל60 קילו
ובכל מה שעשית שיא או התקדמת הרבה תוריד יחסית הרבה

אימון יתר אתה לא תרגיש עד שתהיה באימון יתר
ומנסיון תשתדל שהדילואד יהיה כמה שיותר קל כי ברגע שאתה תחזור אתה שוב תהיה "על הגל", גם פסיכולוגית וגם פיזית, אני לא צריך להסביר פשוט תנסה, זה עובד בכל דבר, לא רק באימונים אנאירובים

כן אני מבין מה שאתה אומר ומסכים עם הכל, פשוט עכשיו ישבתי עם הדף שאני רושם עליו את המשקלים לאימון ועשיתי חישובים כמה אני צריך להוריד מכל דבר, למשל בבנץ' פרס 30% זה פאקינג 60 קילו, כשבאימון אני לוחץ 85...

כמה זה להוריד יחסית הרבה? כי בבנץ' פרס התקדמתי המון וגם במתח.

כן אני מבין מה שאתה אומר ומסכים עם הכל, פשוט עכשיו ישבתי עם הדף שאני רושם עליו את המשקלים לאימון ועשיתי חישובים כמה אני צריך להוריד מכל דבר, למשל בבנץ' פרס 30% זה פאקינג 60 קילו, כשבאימון אני לוחץ 85...

כמה זה להוריד יחסית הרבה? כי בבנץ' פרס התקדמתי המון וגם במתח.

נו זאת בדיוק המהות של הדילואד
יחסית הרבה זה מ85 ל60 בדיוק כמו בבנץ' פרס

אני מבין שאתה אוהב לחשוב ולנתח אבל בתכלס בעניין הזה תעשה בדיוק כמו שכתוב בספר, אחרי שתסיים תדילואד אתה תבין בדיוק למה זה ככה

2.11.08 - אימון A1 בדילואד:

בנץ' פרס:
מוט * 10
43 * 7
60 * 8
60 * 8
60 * 8
60 * 8

בנטאובר ברבל רואז:
מוט * 10
30 * 7
43 * 6
43 * 6
43 * 6
43 * 6

אוברהאד פרס:
30 * 10
30 * 10

מתח:
5ק"ג * 10
5 ק"ג * 9 - פשוט לא היה לי זין להמשיך לעוד חזרה, בשביל מה בעצם.

סט יד קדמית , סט יד אחורית
סיום אימון.

מחשבות:
- זה הדבר הכי מתסכל שעשיתי בחיים, הרגשתי הבדיחה של המכון וצורך להסביר לכל בן אדם שני שזה לא באמת המשקל שאני עובד איתו.
- במתח פשוט אמרתי לעצמי "בשביל מה אני עושה את זה, איזה פאדיחות" והפסקתי את הסט השני חזרה לפני הסיום.
- משום מה בבנטאובר רואז הרגשתי מתיחה פתאום אחושילינג כשבאתי להחזיר את המוט לראק בכל סוף סט, כנראה העלייה מההטייה המקבילה, כשבדרך כלל אני פשוט מניח על הרצפה.

:(

אם תמשיך לחשבן לאחרים על כל דבר אתה לא תגיע רחוק
תלך לפי מה שהתכנית אומרת גם אם זה נשמע קצת "פוסי"

נ.ב המוט שאתה עובד איתו הוא אולימפי או ה10 קילו?

נערך לאחרונה:
אם תמשיך לחשבן לאחרים על כל דבר אתה לא תגיע רחוק
תלך לפי מה שהתכנית אומרת גם אם זה נשמע קצת "פוסי"
אני יודע, אבל אין מה לעשות זה קצת מבאס 😡
זה לא שאני מתחשבן למישהו, סתם תחושה שלי :bad:

אתה מתאמן בשביל מישהו או בשביל עצמך? מה זה השטויות האלה פאדיחות או להסביר לאנשים שאלה לא המשקלים שלך?

מעניין מה תעשה כשתהיה בחיטוב ותרים רבע מהמשקל בדילואד

אמרתי שהרגשתי צורך, לא שהלכתי לכל אחד וביקשתי שיבין שזה לא המשקלים שלי, למה אתם מחפשים לעקוץ? ( PANIC בעיקר )

מוט אולימפי רישוס, אין לנו מוטות קצרים

רישוס כבר טעמתי חיטוב פעם וזה מתסכל, אבל בטח שאני לא ארים פחות מ70 קילו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מי מנסה לעקוץ מה אתה עשוי מחמאה?

שמעו אתם צודקים שהוא לא חייב לאף אחד כלום וצריך לדעת שזה חלק מאימון נכון .
אבל כנסו לכל פורום של PL או כח בחו"ל ותקראו מה אנשים כותבים על הימים הדינמים ,
אין דבר יותר מעצבן מלראות איזה טמבל עושה עלייך פוזות כי אתה מרים משקלים נמוכים .

העיקר אתה נראה יותר טוב ממנו... ואז שבוע אחרי זה אתה מרים פי 1.5 ממנו

הקטע זה שבאימונים האלה אתה לא מרגיש שאתה מתאמן, אני הרגשתי שאני משחק היום עם הברזלים, קצת מרים פה קצת מרים שם אפילו לא הייתי צריך כמעט מנוחות, נחתי כדי שהאימון לא יגמר בחצי שעה, אז הוא נגמר ב45 דקות :🙁

וזה מעצבן לשבת על ספסל עם משקל שאני עושה איתו חימום ולראות איזה אידיוט לוחץ חצאי חזרות כשהספוטר שלו עושה בנטאובר עם 100 קילו.

צודקים והכל, לא חייב ולא אכפת לי מה חושבים אבל זה עדיין מעצבן.
כשתעשו דילואד תרגישו כמוני.

זה לא משנה את העובדה שזה מעצבן .
זה לא המשקלים הנמוכים זה שאנשים מנסים לעשות עלייך פוזות .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית