הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הקטע זה שבאימונים האלה אתה לא מרגיש שאתה מתאמן, אני הרגשתי שאני משחק היום עם הברזלים, קצת מרים פה קצת מרים שם אפילו לא הייתי צריך כמעט מנוחות, נחתי כדי שהאימון לא יגמר בחצי שעה, אז הוא נגמר ב45 דקות :🙁

וזה מעצבן לשבת על ספסל עם משקל שאני עושה איתו חימום ולראות איזה אידיוט לוחץ חצאי חזרות כשהספוטר שלו עושה בנטאובר עם 100 קילו.

צודקים והכל, לא חייב ולא אכפת לי מה חושבים אבל זה עדיין מעצבן.
כשתעשו דילואד תרגישו כמוני.

אני עבדתי במשקלים נמוכים באופן יחסי הרבה יותר זמן ב"שיקום" מאשר השבוע דילואד המחורבש הזה

והעניין בדילואד הוא להתאמן אבל לא להתאמן
כל דבר בחיים, לא רק אימוני משקולות, נעים בתקופות של גאות ושפל, אתה לא יכול להיות כל הזמן בטופ

ובקשר להודעה שלפני, אני לא מנסה לעקוץ או להרגיז או לא יודע מה, אתה לפעמים יוצא מפרופורציה אז אני מנסה לתת לך להבין שלא.
תלך לפי הספר ותהיה סבלני, תסתכל על חצי שנה קדימה ולא על אימון קדימה
תציב לך מטרות למשקלי עבודה לעוד חצי שנה ואל תחשוב שכל אימון אתה תביא pr ככה בסתלבט

אם תסתכל במראה כל יום ותשווה לאיך שנראת אתמול אתה לא תראה שום שינוי, אבל אם תסתכל חצי שנה אחורה ושנה ושנתיים אתה תראה, זה הכל

אני עבדתי במשקלים נמוכים באופן יחסי הרבה יותר זמן ב"שיקום" מאשר השבוע דילואד המחורבש הזה

והעניין בדילואד הוא להתאמן אבל לא להתאמן
כל דבר בחיים, לא רק אימוני משקולות, נעים בתקופות של גאות ושפל, אתה לא יכול להיות כל הזמן בטופ

ובקשר להודעה שלפני, אני לא מנסה לעקוץ או להרגיז או לא יודע מה, אתה לפעמים יוצא מפרופורציה אז אני מנסה לתת לך להבין שלא.
תלך לפי הספר ותהיה סבלני, תסתכל על חצי שנה קדימה ולא על אימון קדימה
תציב לך מטרות למשקלי עבודה לעוד חצי שנה ואל תחשוב שכל אימון אתה תביא pr ככה בסתלבט

אם תסתכל במראה כל יום ותשווה לאיך שנראת אתמול אתה לא תראה שום שינוי, אבל אם תסתכל חצי שנה אחורה ושנה ושנתיים אתה תראה, זה הכל

סבבה 👑

הקטע זה שבאימונים האלה אתה לא מרגיש שאתה מתאמן, אני הרגשתי שאני משחק היום עם הברזלים, קצת מרים פה קצת מרים שם אפילו לא הייתי צריך כמעט מנוחות, נחתי כדי שהאימון לא יגמר בחצי שעה, אז הוא נגמר ב45 דקות :🙁

וזה מעצבן לשבת על ספסל עם משקל שאני עושה איתו חימום ולראות איזה אידיוט לוחץ חצאי חזרות כשהספוטר שלו עושה בנטאובר עם 100 קילו.

צודקים והכל, לא חייב ולא אכפת לי מה חושבים אבל זה עדיין מעצבן.
כשתעשו דילואד תרגישו כמוני.

דיברנו על זה כבר,לדעתי השבועות האלו הם שבועות של תיקונים.
בשבוע מצאתי אצלי המון טעיות בטכניקה,במקום לדפוק חשבון לכל אחד שעובר ולנסות לתרץ את המשקלים תתרכז בעבודה,תראה איך הטכניקה שלך,תעבור תרגיל תרגיל ותראה איפה ומה אתה צריך לשפר.

שמש יש מצב שתעתיק לפה את המאמר על הלאנג'ים אם הוא לא ארוך? לא מצאתי אותו וגם כשהבאת אותו פעם שעברה לא הצלחתי להיכנס...

תודה

חשוב שתראה את הסירטונים שמצורפים למאמר כדי להבין את הדרך הלא נכונה ואת הדרך הנכונה לבצע את הלאנג'ים, אני יכול לשלוח לך את המאמר בקובץ WORD במייל אם תרצה אבל עדיין יהיו חסרים לך השני סירטוני הדגמה של הביצוע הנכון והלא נכון.

http://www.t-nation.com/free_online..._performance/5_more_common_technique_mistakes

זה הלינק למאמר בכל אופן.

3.11.08 - אימון B1 בדילואד:

סקוואט:
מוט * 12
30 * 8
43 * 7
60 * 6
60 * 6
60 * 6
60 * 6

דדליפט קלאסי:
מוט * 10
43 * 8
המון סטים עם 60 קילו, לא ספרתי אפילו. החלטתי לעבוד קלאסי עד שיהיה מושלם. וכך היה.

לג פרס:
120 * 12
120 * 12

עליות תאומים בסמית - 3 סטים
כפיפות בטן בחבל - 3 סטים
סיום.

מחשבות:
- היה לי יחסית לא קשה בסקוואט, ירדתי כמו שצריך ועליתי כמו שצריך, שמתי את המוט ממש בLOW BAR היום, אני חושב שתמיד עבדתי HIGH BAR, כאב לי הפרקים של הידיים וגם האיזור שעליו הנחתי את המוט, זה אמור להיות ככה?
- אני חושב שמינימום חצי שעה עשיתי דדליפט היום עד שזה היה מושלם, מסתמן שהבעיה הייתה שהכתפיים היו לפני המוט, מה שגרם לתחת לעלות ראשון ולנעול את הברכיים ובגלל זה משכתי את המשקל עם הגב.
- ויתרתי היום על כפיפות ברכיים במכונה, הווליום באימון גדול מאוד בגלל הדדליפט וגם ככה איזה אידיוט הצליח לשבור את המכונה.
- אני חייב המון תודה לאיזה רוסי מבוגר שעבד איתי על הדדליפט היום, הוא ממש עזר לי והעמיד אותי על המקום עם הטעות של הכתפיים והמוט, למעשה הוא ישר שם לב לזה והסביר לי בדיוק איפה הבעיה. אה והוא לטענתו עושה C&J של 180 קילו, נשמע אמין האמת כי אני רואה אותו לוחץ 140 קילו ל3 חזרות בבנץ'.

C&J של 180 קילו? אולי הוא פעם עשה?

אם הוא עושה את זה כיום לא משנה באיזה קטגוריה הוא אלוף ישראל.

C&J של 180 קילו? אולי הוא פעם עשה?

אם הוא עושה את זה כיום לא משנה באיזה קטגוריה הוא אלוף ישראל.
ככה הוא טוען, בכל אופן הוא לא הרבה שנים בארץ והוא מעל גיל 40, אז זה בטח כבר לא רלוונטי.
לא שאכפת לי 🤡 העיקר שהוא יודע לעשות דדליפט ועזר לי היום 🤯

הקטע הוא שעם 60 קילו זה לא בעיה לעושת טכניקה טובה, הבעיה היא עם המשקלים הגבוהים..

הפרקים של הידיים? אתה מתכוון לשורש כף היד?
אם כן אז תשים לב לאחיזה שלך כי בגלל שזה low bar אז אם לא מחזיקים נכון בקלות אפשר להגיע למצב שאתה מכופף את פרק כף היד וזה לא צריך להיות ככה
סתכל בסרטון של deus בסקוואט שלו איך הוא מחזיק

ובקשר לדד ליפט, כדי שתמשיך להתקדם תוך כדי ביצוע תקין אל תעשה קפיצות גדולות מדי באימונים הבאים. אם עשית 60 באימון הזה אימון הבא אל תעבור ת65 בשום מצב, קח את זה לאט כי אם תתקע שוב עם הטכניקה אתה שוב תרד ל60 ותחזור על זה שוב עד שתצליח

ובקשר לעניין ההוא של המשקלים אני חייב להכניס הערה קטנה
אם היית 100 קילו (לא שומן כמובן) היה על הזין שלך להרים משקלים "מצחיקים" ביחס למשקל שלך, אני טועה?
אז אותו דבר תיישם לעכשיו

הפרקים של הידיים? אתה מתכוון לשורש כף היד?
אם כן אז תשים לב לאחיזה שלך כי בגלל שזה low bar אז אם לא מחזיקים נכון בקלות אפשר להגיע למצב שאתה מכופף את פרק כף היד וזה לא צריך להיות ככה
סתכל בסרטון של deus בסקוואט שלו איך הוא מחזיק

ובקשר לדד ליפט, כדי שתמשיך להתקדם תוך כדי ביצוע תקין אל תעשה קפיצות גדולות מדי באימונים הבאים. אם עשית 60 באימון הזה אימון הבא אל תעבור ת65 בשום מצב, קח את זה לאט כי אם תתקע שוב עם הטכניקה אתה שוב תרד ל60 ותחזור על זה שוב עד שתצליח

ובקשר לעניין ההוא של המשקלים אני חייב להכניס הערה קטנה
אם היית 100 קילו (לא שומן כמובן) היה על הזין שלך להרים משקלים "מצחיקים" ביחס למשקל שלך, אני טועה?

זה מרגיז כמהש אתה צודק, בקשר להכל 😡
לא מצאתי איך לשפר את האחיזה, יש מצב אתה עוזר לי? אני מכיר את העובדות ויודע שצריך את על האצבעות מעל המוט אבל עדיין כאב לי, זאת פעם ראשונהש אני מוריד את המוט כל-כך נמוך, תמיד הוא היה על הטרפזים ועכשיו עם ממש על החלק התחתון של השכמות.
ההתקדמות לא תהיה ממש איטית אם אני אקח כל פעם 5 קילו בדדליפט? עד שאני אגיע למשקל נורמאלי אני כבר אצטרך לעשות דילואד שוב או להחליף תוכנית.

אה ובראבו לעטר 😃

בקשר לסקוואט אמור להיות מצב שבו אתה כאילו דוחף את המוט לכיוון הגוף
http://stronglifts.com/images/squat/squat-bar-placement.jpg[img]
ברור שככל שאתה שם תמוט יותר למטה זה נהיה יותר קשה להחזיק ככה אבל ככה זה אמור וצריך להראות

ובקשר לדד ליפט זה לא מעניין אותך כמה משקל יש על המוט.
מעניין אותך שאתה תתקדם במשקלים תוך כדי שאתה עושה את זה בטכניקה הכי טובה שיכולה להיות
אל תתיחס למשקל הנוכחי במספר, תתיחס אליו בתור x. x יכול להיות 60 ויכול להיות גם 200
ההתקדמות תהיה תמיד x+y (הפכתי את זה למשוואה מתמטית חח)
אין דבר כזה משקל נורמלי

ובקשר לעטר חוץ מהחילופים המוזרים אין לי כל כך טענות הם פשוט לא הפסיקו להחטיא
והפועל עשו בונקר כל המשחק הם בעצמם לא יודעים איך הם ניצחו כי הם לא עברו תחצי
העיקר גוטמן אומר שהם נלחמו ותקפו, שימות כבר

ככה החזקתי ועדיין כאב לי בשורש כף היד לאחר הסט :(
אולי הנחתי את המוט נמוך מדיי?

בסירטון של הסקוואט כאן המוט במיקום הנכון של LOW BAR או שצריך יותר נמוך מזה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה אתה צריך לדעת
אם כואב בשורש כף היד שם זה בגלל כיפוף של של המפרק

תסתכל שנייה על הסירטון, אני לא בטוח אם זה LOW או HIGH

קשה לי לקבוע כי הזוית לא משהו בכלל
אבל ממה שכן הצלחתי לראות, low bar, אמור להיות מעט יותר נמוך, במצב בסרט אתה בין לבין

ממש נוח לי להחזיק כמו בסירטון, אפשר להשאר עם זה? כנראה שמתי את המוט ממש נמוך אתמול, אפילו נמוך יותר מהמיקום הנכון של LOW BAR.

יכול להיות שזה קרה בגלל ששמת נמוך מדי

תנסה לחקות את המנח כמו בתמונה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית