הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זאת החלטה שלו מה לעשות, אף אחד לא ירוץ אחריו עם נבוט ויצעק עליו עד שיעשה סקוואט כמו שצריך

אני גם חושב שכל מי שמתעסק ומתעניין יותר בכוח על אחת כמה וכמה צריך להצמד לתכניות כאלה
למתאמן מתחיל לא אמורה להיות בעיה לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע, זה אפילו מאוד כדאי כי ככה גם מתרגלים נכון סקוואט ולא פעם בשבוע באיזה אימון מסריח של abcdefghij כאילו לעשות טובה

אני במקומו ישר אחרי התכנית עושה SS ולא 5x5.
5x5 לפי ביל סטאר מיועדת ל intermediate lifters, ככה שלהתאמן גם שנתיים בלי לעשות את רוב התרגילים האלה לא בהכרח מגדיר אותך כintermediate

אני מסכים איתך לגמרי. גם אני הייתי ממליץ על SS. למרות ש לBill Starr יש תוכניות למתחילים, אם תקרא את הספר שלו.

אבל בכל מקרה, הוא יצטרך ללמוד לעשות סקוואט. זה ממש לא בעיה. לימדתי עד עכשיו מספר אנשים לעשות סקוואטים, וזה לוקח לא יותר מאימון אחד. אז חבל לוותר על זה.

התכנית למתחילים של ביל סטאר לא יותר מדי פופולרית מהסיבה הפשוטה שבSS יש את הכל בשביל המתחיל

קשה לי להאמין שאפשר לעשות סקוואט כמו שצריך באימון אחד
ברור שאם אתה לוקח מוט ריק אז אפשר גם בסט אחד ללמד בן אדם איך לעשות סקוואט, זאת לא תנועה כוריאוגרפית או משו כזה, סך הכל שפיפה, כמו לשבת על אסלה
הבעיה מתחילה כשהמשקל מעליך מאתגר ואתה צריך לעשות הכל כמו שצריך או שפשוט טעות אחת תגרור איתה עוד

על מה אתם מדברים?! אני עושה סקוואט...

התכנית למתחילים של ביל סטאר לא יותר מדי פופולרית מהסיבה הפשוטה שבSS יש את הכל בשביל המתחיל

קשה לי להאמין שאפשר לעשות סקוואט כמו שצריך באימון אחד
ברור שאם אתה לוקח מוט ריק אז אפשר גם בסט אחד ללמד בן אדם איך לעשות סקוואט, זאת לא תנועה כוריאוגרפית או משו כזה, סך הכל שפיפה, כמו לשבת על אסלה
הבעיה מתחילה כשהמשקל מעליך מאתגר ואתה צריך לעשות הכל כמו שצריך או שפשוט טעות אחת תגרור איתה עוד

שוב, אמרתי ש SS היא תוכנית מצוינת. הסיבה שתוכנית של Starr היא לא יותר מדי פופולרית זה כי היא מלפני יותר מ 30 שנה. אבל היא עדיין טובה מאוד.

ברגע שבן אדם מבין את העיקרון של איך עושים סקוואט, זה מספיק. טעיות קטנות אפשר לתקן בהמשך. כל מי שאין לו מאמן הסקוואט שלו מתדרדר עם הזמן והמשקל, ויש לבדוק את הטכניקה מחדש כל כמה זמן.

Sun, חשבתי שאתה עושה box squat.

במקום השבוע דילואד לא עדיף לקחת שבוע מנוחה? כי אם אתה חוזר לאותם המשקלים אז לא יודע עד כמה השבוע דילואד הוא שבוע שמתאים ל"שיקום". אולי עדיף לחזור בהדרגה? ז"א נגיד בבנצ' אתה עושה RM6 עם 80 קילו, אז שבוע דילואד עם 60, אח"כ 75 ואז כבר PR

5.11.08 - A1 בדילואד:

בנץ' פרס בשיפוע חיובי:
מוט * 10
43 * 8
53 * 5
60 * 6
60 * 6
60 * 6
60 * 6

מתח:
גוף * 4
14.5 * 6
14.5 * 6
14.5 * 6
12.5 * 6

מקבילים:
7.5 * 10
7.5 * 10

חתירה יד-יד:
25 * 10
25 * 10

סט כפיפות מרפקים, סט לחיצה צרפתית.
סיום.

מחשבות:
- עשיתי טעות בחישוב של הדילואד במתח, אז יצא לי לעבוד עם משקל יחסית גבוה ואפילו קשה בסט השלישי, עצם העובדה שהייתי צריך להוריד משקל כי לא הייתי בטוח שאני אסגור 6 חזרות בסט האחרון קצת מעצבנת אותי, אבל לא על זה יקום ויפול הדילואד.
- שאר האימון זרם ממש בקלות, מרגיזה.
- עוד אימון אחד מעצבן, ואחריו שבוע של חזרה למשקלים.
- מת להגיע כבר לעוד שבועיים להתחיל להעיף שיאים שוב באוויר.
- קטע מצחיק שקרה לי היום באימון: איזה ליצן אחד בא אלי כשאני עושה מתח "הייתי עושה פעם 20 חזרות עם 20 קילו עליי אבל הפסקתי כי זה לא מחטב את הגוף רק מנפח את הכנפיים, לא שווה ת'מאמץ". דפקתי לו מן סוג של ✌️ סבבה אחי ובפנים רציתי להתחיל להתפוצץ לו מצחוק בפנים 🙄🙄

איזה חרא אני לא יחזור להתאמן עד יום שישי, לא התאמנתי מאז יום ראשון בגלל העבודה והלימודים

וthe sun כמה עלית במשקל מאז שהתחלת

שבוע שעבר נשקלתי היה 72.5, חיטוב סיימתי על 68.5.
מחר אני נשקל שוב או בשישי נראה כבר אם אני יזכור

בשני המצבים נשקלת אותו דבר? כי פעם היית נשקל אצל גיל וזה בצהריים עם בגדים וכו'...

בשני המצבים נשקלת אותו דבר? כי פעם היית נשקל אצל גיל וזה בצהריים עם בגדים וכו'...
לא נשקלתי אצל גיל, אני כבר לא בפגישות איתו

שקילה מהיום 72.8
פי אני עולה ממש מהר
אולי אפילו מהר מדי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טוב אני יוצא לאימון אחרון של הדילואד.
אני אעבוד היום עם דדליפט של 65 קילו לבדוק את הטכניקה עם 5 קילו יותר, זה לא ישנה יותר מדיי לדעתי.

רק אני עולה איזה חצי קילו בחודש 😣
נמאס כבר כוסעמק אני מעלה ל5000 קלוריות וזהו

היה לי שבוע קשה מאוד ובתור שונא קפה הייתי חייב לנסות כי לא היה לי כח להזיז את עצמי
קיצר שתיתי קפה, אחרי רבע שעה הלכתי למכון והרבצתי אימון כמו שהרבה מאוד זמן לא עשיתי, גם בא בזמן טוב להיות בשיא כי שבוע הבא מתחיל דילואד

אני רוצה להתחיל סייקל בקרוב אבל אני לא מכיר מישהו שיכול ללוות אותי בתהליך כי בסטרואידים ממש אין לי מושג

חחחחחחחחחחח רשוס מה הקשר של ההודעה שלך ללוג של שמש?

אמרתי שבמקום לפתוח לוג אני מעדכן פה מדי פעם
כל העניין שאני פעיל פה בפוסט לא פחות ממנו זה בגלל שאנחנו די עושים השוואה והחלפת חוויות בתכניץ

6.11.08 - אימון B2 בדילואד:

דדליפט:
מוט * 10
43 * 8
המון סטים עם 60
4-3 סטים עם 65

לחיצת רגליים:
120 * 8 , 4 סטים

כפיפות ברכיים בישיבה:
40 * 10, 2 סטים

לאנג'ים סטטי עם מוט:
מוט * 10 כל רגל
25 * 10 כל רגל

עליות תאומים בסמית 3 סטים
בטן 3 סטים
סיום.

מחשבות:
- עבדתי בווליום ממש גבוה בדדליפט, אני כל הזמן לא סגור על הטכניקה שלי למרות שזה הרגיש טוב, אבל לא היה מי שיסתכל ויתן לי חוות דעת היום בגלל השעה שהלכתי בה להתאמן (פאקינג 8:30 בערב איכסה).
- לאנג'ים עם מוט זה יותר נוח, למרות שגם כאן האיזון קשה, אבל לפחות האחיזה לא הורגת אותך, במיוחד ביום של דדליפט.
- תודה לאל נגמר הדילואד.
- שבוע הבא אני קצת לא סגור על החזרה למשקלים, לעשות עם 5 קילו לפני הדילואד או לחזור ישר למשקלים ? כי בכל מקרה בשבוע אחרי אני הולך על שיאים חדשים.

אתה לא חוזר ישר למה שהתחלת
אתה חוזר בהדרגה
מכאן והלאה אתה מכיר את עצמך אז את המספר תחליט אתה

בקשר לטכניקה בדד ליפט, הצעתי לך לא לעשות קפיצות עם המשקל לא כדי שתשאר על 60 קילו דד ליפט כל החיים, אלא מהסיבה הפשוטה שעליה של 2-3 קילו לא בהכרח מרגישים והיא לא משפיעה יותר מדי על התנועה, גם באחוזים היא לא גדולה, אבל עליה של 10 קילו היא סיפור אחר, ועליה של 10 קילו לפעמים יכולה להרגיש כמו טון לעומת המשקל שהצלחת להרים לפני

קח את זה לאט תוך כדי שאתה מתקדם ושומר על הטכניקה, אתה עוד תגיע למשקלים יפים מאוד

הרבה סטים של דד ליפט זה לא משהו שאני אישית אוהב, גם אחרי גג גג 3 סטים של עבודה אני לא מסוגל להתכופף להחזיר תפלטות מרוב שהזוקפים מפוצצים

הזוקפים אכן היו כבר צלויים היטב.
לא קפצתי גבוה מדי, 65 זה עדיין מאוד קל לי, פשוט אני מודאג מעצם העובדה שכל אימון התנועה מרגישה לי מוזרה מחדש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית