הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
בשבוע דילוד אני יתחיל לעשות רומני במקום קלאסי באימון של הסקוואט

שאלה בקשר לדילואד: אם אני מסיים את שבוע הבא ועדיין לא מרגיש שאני צריך דילואד אני עדיין צריך לעשות אותו?
כי הבנתי שדילואד בנקודה של התקדמות יכול באותו האופן גם להאט ולעצור את ההתקדמות ולפעמים זה פשוט סתם מיותר.

שאלה בקשר לדילואד: אם אני מסיים את שבוע הבא ועדיין לא מרגיש שאני צריך דילואד אני עדיין צריך לעשות אותו?
כי הבנתי שדילואד בנקודה של התקדמות יכול באותו האופן גם להאט ולעצור את ההתקדמות ולפעמים זה פשוט סתם מיותר.

לפי דעתי (אני לא כל כך בקיא בתכנית) אין סיבה להכניס דילוד או כל מיני אלמנטים דומים כמו עבודה קלה או שינוי תרגיל כל עוד אתה מתקדם במשקלי העבודה (מה שקורה). אבל לפי מה שהבנתי ממך הדילוד בא בלי קשר להתקדמות בתכנית אז הייתי נצמד לתכנית.
אץה יכול לשאול את לייל:
http://forums.lylemcdonald.com/

תיקח תדילואד, לא רק כדי ללכת לפי הספר
הסקוואט שלך כתבת באחרון אם אני לא טועה 72.5 וזה עוד שאתה אומר שאתה לא יורד מספיק
סקוואט תרגיל חשוב, אם לא הכי חשוב, אז עדיף שתטפל בבעיה הזאת
זה גם די דפוק שאתה עושה סקוואט במשקל כזה בזמן שדד ליפט שבקושי התחלת אתה עושה כבר 100

דד ליפט הוא עושה סך הכל שבוע ובסקוואט הוא לא מצליח עדיין לרדת כמו שצריך

דד ליפט הוא עושה סך הכל שבוע ובסקוואט הוא לא מצליח עדיין לרדת כמו שצריך
חשבתי שסיכמנו שביום שני אני אדע אם אני יורד מספיק או לא 😉
הרגליים שלי תמיד היו חלשות ביחס לפלג גוף עליון, סקוואט התחלתי עם המוט בלבד.:🙁

למה אני צריך דילוד כדי לטפל בסקוואט?
אני שואל שוב - יש טעם בדילואד אם אני מתקדם ולא מרגיש שאני מגיע ל"מישור" ולא מתקדם ממנו?

חשבתי שסיכמנו שביום שני אני אדע אם אני יורד מספיק או לא 😉
הרגליים שלי תמיד היו חלשות ביחס לפלג גוף עליון, סקוואט התחלתי עם המוט בלבד.:🙁

למה אני צריך דילוד כדי לטפל בסקוואט?
אני שואל שוב - יש טעם בדילואד אם אני מתקדם ולא מרגיש שאני מגיע ל"מישור" ולא מתקדם ממנו?

חחח חשבתי שהחלטת שאתה לא יורד מספיק? אוקיי אז יום שני חח לא משנה

ובקשר לדילואד, דילואד זה הכלי שאיתו אתה אמור להתגבר על מצב שבו אתה תקוע, אבל בפועל לא נתקעת עדיין אז זה נתון לשיקול שלך

חחח חשבתי שהחלטת שאתה לא יורד מספיק? אוקיי אז יום שני חח לא משנה

ובקשר לדילואד, דילואד זה הכלי שאיתו אתה אמור להתגבר על מצב שבו אתה תקוע, אבל בפועל לא נתקעת עדיין אז זה נתון לשיקול שלך

חשבתי שהדילואד הוא חלק קבוע מהתוכנית כדי לא להכנס למצב של עומס על הCNS 😵

אני לא יודע אם אני אהיה מסוגל אי פעם לבצע ATG, אבל מתחת למקביל אני לא בטוח אם אני יורד או לא ורק ביום שני אני אדע 🤩🤩

11.10.08 - יום מנוחה:

אירובי של 5 ק"מ בעצימות נמוכה-בינונית, עבר סבבה בלי כאבים מיוחד למרות שהיה לי לילה קצת חולני אתמול

חשבתי שהדילואד הוא חלק קבוע מהתוכנית כדי לא להכנס למצב של עומס על הCNS 😵

אני לא יודע אם אני אהיה מסוגל אי פעם לבצע ATG, אבל מתחת למקביל אני לא בטוח אם אני יורד או לא ורק ביום שני אני אדע 🤩🤩

11.10.08 - יום מנוחה:

אירובי של 5 ק"מ בעצימות נמוכה-בינונית, עבר סבבה בלי כאבים מיוחד למרות שהיה לי לילה קצת חולני אתמול

זה גם, אבל בגדול במונח הזה משתמשים בנושאי תקיעות במשקלים למינהם

ולמה אתה רץ כל היום???
5 קילומטר לא רצתי שנים

כל היום? 😳
פעמיים בשבוע 5 ק"מ, לא מרפיע לי מי יודע מה וזה בריא, אני מאמין גם שזה עוזר לי לעלות פחות מלוכלך כי אני לא מאלה שעולים נקי :(

של אבי ביטר אחרי לאפה !
של מה נראה לך ?

של אבי ביטר אחרי לאפה !
של מה נראה לך ?
אני לא מהאלה שמצטלמים כל יומיים מכמה סיבות:
1. אני שונא את זה
2. אין לי כוח
3. אין לי פלאפון עם מצלמה
4. אני שחיף :(

אולי עוד חודש אני יעשה תמונות ל"צ'ק פויינט"
כנס למסן 📢

12.10.08 - לפני האימון:

קמתי חרא, מה זה חרא אתם שואלים?
חרא זה שאתה שם שעון מעורר לשעה 6:15 בבוקר כדי שתספיק לאכול ארוחת בוקר לפני שאתה יוצא לצבא ולהגיע ב7:20 לצבא.
חרא זה כשאתה שוכח להפעיל את השעון מעורר אחרי שאתה מכוון אותו.
חרא זה שאתה מתעורר ביקיצה טבעית ומגלה שהשעה 6:50, ועוד חצי שעה אתה צריך להיות בצבא.
חרא זה שאתה אשכרה מספיק להגיע אחרי ששתית כוס מים, שמת מדים ועדשות ועפת לצבא כמו טיל בליסטי.
חרא זה שאתה רעב עד שעה 15:00 ואז מגיע הביתה מתחיל לדחוף אוכל בכמויות שאתה לא רגיל אליהן.
חרא זה שהאוכל הזה תקוע לך כמו פילים בקנה ואתה הולך בהרגשה כבדה לאימון.

יאללה עפתי לאימון, מקווה שלא יהיה לי גם חרא של אימון בנוסף להכל, מזל שעידן (deus ex) בא להתאמן איתי היום, אני הולך לפגוש עכשיו ת'בחור נעדכן בלילה ✌️

אה כן ויש לי עוד איזה 200ג' ש"ש לחסל כשאני חוזר, כוסומו הצבא הזה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
12.10.08 - אימון A1:

בנץ' פרס ללא שיפוע:
מוט * 10
43 * 8
60 * 3
82 * 6
82 * 5
80 * 4 - כשל
75 * 6

כאן התבלבלתי והתלהבתי מהעובדה שעידן הביא שרשראות, אז חשבתי שהיום זה היום של המתח הכבד, עשיתי סט מתח עם 5 קילו ל12 חזרות ונזכרתי שצריך לעשות בנטובר ברבל רוז.

בנטובר ברבל רוז:
ויתרתי על החימום כי עשיתי סט ארוך לאללה של מתח עם משקל.
60 * 8
60 * 7
60 * 7
60 * 6

לחיצה מעל הראש:
36 * 12
36 * 9

מתח בתוספת משקל:
5.5 קילו * 12
5.5 * 10

החלטתי לקצץ סטים בידיים, במיוחד שעשיתי 3 סטים של מתח עם משקל לחזרות גבוהות.

לחיצה צרפתית:
16 כל צד * 12

כפיפות מרפקים במוט אולימפי:
5 כל צד * 11

אימון פצצה, בסוף האימון עידן תיקן לי את הדדליפט וגם למדתי לבצע רומני כמו שצריך, תירגלתי גם קצת סקוואט, אני יורד מקביל אולי ס"מ פחות, אני אתחיל בוקס סקוואט מחר.
ירדתי מהדילואד לזמן הקרוב, יש לי עלייה שלא נפסקת במשקלים, לפחות ל3 שבועות הקרובים.
עידן מחר רגליים ✌️

13.10.08 - לפני האימון:
איף איזה לילה טינופת, ישנתי לא טוב, התעוררתי כל שעתיים 😡 חתולה בת זונה לא מפסיקה ליילל כי מר חתול היה חרמן ועוד מתחת לחלון שלי.

היום אני אוריד משקלים בצורה דרסטית לסקוואטים ודדליפט, ואתחיל לעשות בוקס סקוואט מתחת למקביל (התיישבות מלאה) ודדליפט רומני, אם יהיה לי קל אני יעלה בין הסטים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית