עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח שבתוכנית כתוב לעשות 5 סט עבודה?
לא עשיתי 5 סטים של עבודה 😳בבנץ' פרס שעשית היום
תודה איש, תהיה בטוח שאני ממשיך גם ככה אין לי חיים חוץ מזה 🚬🤪🚬קראתי את כל הלוג, נראה מבטיח. תמשיך ככה.
תעלה כמה תמונות נראה את ההתקדמות..
מיותר לעשות פעמיים קלאסי , זה תרגיל מאוד תובעני שעובד כמעט אחד לאחד על אותם שרירים כמו הסקוואט.
אני מציע לך לשקול למרות חוסר האהבה שלך לעשות רומני , הוא יותר קל מבחינת טכניקה, פחות מכביד על הגוף ונותן לך עבודה חזקה על ההאמסטרינג וזוקפי הגב. ותוכל להעיף את כפיפות הברכיים המיותרות .
לקחתי בחשבון את זה, יכול להיות שאני יחליף בקרוב, כרגע אני חוזר לעצמי אז אני לא מרגיש את זה, אני יודע שעד הדילואד ימאס לי לבד גם ככה, בכל מקרה תטכניקה של הרומני וגם של הסטיף לגד אני יודע, פשוט הקלאסי זה תרגיל שאני חולם עליו בלילה חחחחחחחחח
וthe sun בקטע הזה דווקא אני משאיר את זה ככה.. אחרי הדילואד (שאני בכל מצב יקח) אני יכניס שינויים, בינתיים אני רוצה לראות איך אני מסדר עם התוכנית, חזרתי להתאמן לא מזמן אחרי ים זמן שהייתי פצוע ככה שזה לא עד כדי משנה כרגע, יותר משנה שאני יסתדר עם התכנית עצמה
חחח טוב שכנעת אותי, ברגליים אני לא יתווכח איתך
יאללה אני יתן רומני בשני
נ.ב בסקוואט רגיל אתה חזק, ראיתי תביצועים, איך אתה בפרונט?
רק לי יש סיוטים בלילות של מתח + משקל?
פרונט אף פעם לא עשיתי מקסימום או לחזרות כבדות (כוונה להגיע חזרה לפני כשל או כשל )
אבל עשיתי כמה פעמים 100 קילו ל10 חזרות כחלק מלמידה של התנועה .
אולי שאני יחזור למכון עם הפוואר ראק אני יעשה אותה למקסימום בשביל הקטע .
פשש יפה מאוד
עשיתי לפני הפציעה 130 ל8
אבל אני בטוח שאתה עובר את זה
אמרת איפהשוה שאתה מתאמן שנה, המשקלים האלה הם ממש אבל ממש מרשימים לבן אדם שמתאמן סך הכל שנה