הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אתה בטוח שבתוכנית כתוב לעשות 5 סט עבודה?

איפה עשיתי 5 סטים של עבודה??

דימה להפך כל התוכנית בנוייה ככה שעושים שריר חזה - שריר גב - חזה - גב.

הא אז התבלבלתי

כמה עלית במשקל מאז שהתחלת תתכנית ד"א
אני היום התחלתי תתכנית

משקל גוף? כמו שעליתי בכל תוכנית עד היום, רק שאני מאמין שאני גדל טוב יותר עם התוכנית הזאת בגלל שהיא הכי עצימה שעשיתי עד היום והעלייה הלינארית במשקלי עבודה.
תרגילים מורכבים וכאלה...

מחר אני אשקל שוב נראה כמה קפצתי השבוע, בטוח יותר מחצי קילו עם כל האוכל בחג 👏

קראתי את כל הלוג, נראה מבטיח. תמשיך ככה.

תעלה כמה תמונות נראה את ההתקדמות..

קראתי את כל הלוג, נראה מבטיח. תמשיך ככה.

תעלה כמה תמונות נראה את ההתקדמות..
תודה איש, תהיה בטוח שאני ממשיך גם ככה אין לי חיים חוץ מזה 🚬🤪🚬
אני שונא להצטלם, למרות שעשיתי תמונות ככה בזריז בסוף החיטוב סתם כדי שיהיה לי השוואה.

אולי בסוף התוכנית אני אשים תמונות של סוף החיטוב מול סוף התוכנית 🤩

טוב כמו שהבטחתי גם אני התחלתי תתוכנית, אני חוזר להתאמן חזק אחרי שהייתי בשיקום אפשר להגיד, 2 מדלקות-מתיחות חזקות בשורש כף היד ב2 הידיים (כל כך חזקות שעברו משו כמו 9 חודשים ועדיין אני מרגיש את זה קצת)

הצלחתי לחזור ל75 אחוז מהמשקלים שעשיתי לפני.
לוג אימונים אני לא יפתח מן הסתם, מה שכן אני יכתוב מה אני עושה:

a1
סקוואט
דד ליפט
לחיצת רגליים
כפיפת ברכיים
תאומים בחיצת ברכיים

b1:
בנץ' פרס
בנט אובר
בנץ' בשיפוע
מתח + משקל
יד קדמית 2 סטים
יד אחורית 2 סטים

a2
פרונט סקוואט
דד ליפט
לחיצת רגליים
כפיפת ברכיים
תאומים בחיצת ברכיים

b2:
בנץ' שטוח
חתירה בודדת
מיליטרי פרס
מתח + משקל
יד אחורית
יד קדמית

איפה שלא כתבתי זה כמו בספר

תכלס זאת כמעט אותה תכנית
אני שונא את שאר הוריאציות של הדד ליפט אז אני עושה קלאסי ב2 האימונים, באימון השני של הרגליים יש פרונט סקוואט זה טיפה יקל על ההאמסטרינג והגלוטס אז אין לי בעיה

אולי אני יוסיף אפילו עוד תרגיל לרגליים, ויעשה עוד תרגיל ברוטציה פעם לגב פעם לחזה

בינתיים סיימתי את היומיים הראשונים הלך בן זונה, התחלתי עם החצי השני של התוכנית (a2,b2) כי היה לי התנגשות עם האימון שלפני ולא היה לי כוח לעשות 2-3 ימים הפסקה לעשות "ריסט" להכל.
אני פשוט חולה על פרונט סקוואט זה התרגיל הכי כיפי שיש, the sun אני מאוד ממליץ לך לעשות אותו, גם בשביל הגיוון

עכשיו יש לי מוטיבציה אחו******, מה שלא היה לי ים זמן

נערך לאחרונה:
מיותר לעשות פעמיים קלאסי , זה תרגיל מאוד תובעני שעובד כמעט אחד לאחד על אותם שרירים כמו הסקוואט.
אני מציע לך לשקול למרות חוסר האהבה שלך לעשות רומני , הוא יותר קל מבחינת טכניקה, פחות מכביד על הגוף ונותן לך עבודה חזקה על ההאמסטרינג וזוקפי הגב. ותוכל להעיף את כפיפות הברכיים המיותרות .

👏
אני אעשה פרונט כשאני אתחזק בסקוואט הרגיל ✌️
למה אתה מתחיל את שני האימונים של הפלג גוף עליון בבנץ' שטוח? תתחיל אחד בשיפוע 😳

מיותר לעשות פעמיים קלאסי , זה תרגיל מאוד תובעני שעובד כמעט אחד לאחד על אותם שרירים כמו הסקוואט.
אני מציע לך לשקול למרות חוסר האהבה שלך לעשות רומני , הוא יותר קל מבחינת טכניקה, פחות מכביד על הגוף ונותן לך עבודה חזקה על ההאמסטרינג וזוקפי הגב. ותוכל להעיף את כפיפות הברכיים המיותרות .

לקחתי בחשבון את זה, יכול להיות שאני יחליף בקרוב, כרגע אני חוזר לעצמי אז אני לא מרגיש את זה, אני יודע שעד הדילואד ימאס לי לבד גם ככה, בכל מקרה תטכניקה של הרומני וגם של הסטיף לגד אני יודע, פשוט הקלאסי זה תרגיל שאני חולם עליו בלילה חחחחחחחחח

וthe sun בקטע הזה דווקא אני משאיר את זה ככה.. אחרי הדילואד (שאני בכל מצב יקח) אני יכניס שינויים, בינתיים אני רוצה לראות איך אני מסדר עם התוכנית, חזרתי להתאמן לא מזמן אחרי ים זמן שהייתי פצוע ככה שזה לא עד כדי משנה כרגע, יותר משנה שאני יסתדר עם התכנית עצמה

לקחתי בחשבון את זה, יכול להיות שאני יחליף בקרוב, כרגע אני חוזר לעצמי אז אני לא מרגיש את זה, אני יודע שעד הדילואד ימאס לי לבד גם ככה, בכל מקרה תטכניקה של הרומני וגם של הסטיף לגד אני יודע, פשוט הקלאסי זה תרגיל שאני חולם עליו בלילה חחחחחחחחח

וthe sun בקטע הזה דווקא אני משאיר את זה ככה.. אחרי הדילואד (שאני בכל מצב יקח) אני יכניס שינויים, בינתיים אני רוצה לראות איך אני מסדר עם התוכנית, חזרתי להתאמן לא מזמן אחרי ים זמן שהייתי פצוע ככה שזה לא עד כדי משנה כרגע, יותר משנה שאני יסתדר עם התכנית עצמה

גם לי זה קורה , בדרך כלל בין תרגילי מקסימום שאני מתגעגע לשני ( עכשיו אני חולם על סקוואטים ) .
אבל עדיין אתה חייב להכניס עבודה חזקה להאמס , בלי קשר לדברים אחרים .

רק לי יש סיוטים בלילות של מתח + משקל?

חחח טוב שכנעת אותי, ברגליים אני לא יתווכח איתך
יאללה אני יתן רומני בשני

נ.ב בסקוואט רגיל אתה חזק, ראיתי תביצועים, איך אתה בפרונט?

נערך לאחרונה:
חחח טוב שכנעת אותי, ברגליים אני לא יתווכח איתך
יאללה אני יתן רומני בשני

נ.ב בסקוואט רגיל אתה חזק, ראיתי תביצועים, איך אתה בפרונט?

פרונט אף פעם לא עשיתי מקסימום או לחזרות כבדות (כוונה להגיע חזרה לפני כשל או כשל )
אבל עשיתי כמה פעמים 100 קילו ל10 חזרות כחלק מלמידה של התנועה .
אולי שאני יחזור למכון עם הפוואר ראק אני יעשה אותה למקסימום בשביל הקטע .

רק לי יש סיוטים בלילות של מתח + משקל?

זה דווקא כיף
אבל כמובן שהכי כיף זה לעשות סקוואטים
ההרגשה של אחרי סט סקוואט היא שוות ערך להרגשה שאתה יושב בשירותים ובדיוק הורדת כמה חתיכות - הקלההההההההה

פרונט אף פעם לא עשיתי מקסימום או לחזרות כבדות (כוונה להגיע חזרה לפני כשל או כשל )
אבל עשיתי כמה פעמים 100 קילו ל10 חזרות כחלק מלמידה של התנועה .
אולי שאני יחזור למכון עם הפוואר ראק אני יעשה אותה למקסימום בשביל הקטע .

פשש יפה מאוד
עשיתי לפני הפציעה 130 ל8
אבל אני בטוח שאתה עובר את זה

אמרת איפהשוה שאתה מתאמן שנה, המשקלים האלה הם ממש אבל ממש מרשימים לבן אדם שמתאמן סך הכל שנה

פשש יפה מאוד
עשיתי לפני הפציעה 130 ל8
אבל אני בטוח שאתה עובר את זה

אמרת איפהשוה שאתה מתאמן שנה, המשקלים האלה הם ממש אבל ממש מרשימים לבן אדם שמתאמן סך הכל שנה

130 ל8 , זה המון .
בפרונט אני יורד ממש נמוך אני משפשף עם התחת את הרצפה לפעמים (לא באמת אבל הבנת את הכוונה ) לא ניסיתי אף פעם כל כך הרבה משקל .

המשקלים יעלו אני מעריך שעוד חודשיים אני יגיע ל3 פלטות בבנץ ואז אני איהיה מרוצה .

רישוס אני מתעורר בסיוטים בלילה כשאני קשור לשרשרת עם פלטות ומישהו מצליף בי לקפוץ על המתח מה אתה מדבר :D

אין כמו לחרבן ד"א.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית