הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lyle Mcdonald's Bulk Routine

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מפתיע שכשלת בבוקס אבל בסדר זה שטויות

ומבחינתי אני לא רואה טעם לפתוח לוג א' כי אין לי כוח, וב' כי אני לא הולך לעשות לוג בתוך הלוג שלך, סך הכל הידברות והתדיינות, לא הרבה מעבר

הכל בק"ג, אני רושם לעצמי בפאונדים ובבית עושה עם מחשבון לק"ג ומעגל
עושים דילואד כשנתקעים, עדיף לא לעבור 6 שבועות בלי דילואד.
אני כרגע בשבוע 5, אני מאמין גם שבקרוב אני ארגיש צורך בדילואד.

רישוס - כשלתי כי העליתי 7.5 קילו מהאימון הקודם, אחרי זה הורדתי 2.5 (ז"א 5 קילו מהאימון הקודם) ועבדתי בסדר, תסתכל על שבוע שעבר ^^

אתה לא חייב DELOAD מה שכן חשוב שתשקול שבוע מנוחה,אתה לא יכול להתעלל כל הזמן בגידים רצועות סחוסים ושרירים.שבוע מנוחה יעשה רק טוב או שבוע עם משקלים קלים לא חייב דווקא דלאוד,פשוט קח שבוע עם משקלי עבודה קלים יחסית רק בשביל לתת לגוף להתאושש קצת.

סירטון של הדדליפט הרומני, תראו עד הסוף יש שם פצע יפה מהעבודה, אגב היו לי עוד 3 סטים של עבודה אחרי זה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה בכוונה לא נועל את התנועה בסוף?
תנסה להוציא את התחת בזמן התנועה.
זה שיורד לך דם זה אולי hardcore ומגניב אבל זה לא אמור לקרות, או שתקח את המוט טיפה יותר קדימה או שתשים תחבושת על הרגל.

אולי לא שמתי לב שלא נעלתי בחלק מהחזרות, לגבי התחת אני יודע, זה הסט הראשון ואני מצלם כדי לתת לעצמי ביקורת, אחרי הסט תיקנתי את העניין עם התחת והנעילה של התנועה 😉

בקשר לדם זה בלתי נמנע כל עוד אני עם מכנס קצר, לא מפריע לי בכל אופן זה סתם היה מצחיק להסתובב ככה כל האימון.

התנועה יוצאת לך קצת גמלונית וכמו שתומר אמר תנסה להוציא יותר תתחת
אבל זה דברים שאני בטוח שיבואו עם הזמן אז אין יותר מדי מה לדאוג

בכל מקרה עושה רושם שאתה מתקדם יפה, לא מהר מדי ולא לאט מדי

מפתיע שכשלת בבוקס אבל בסדר זה שטויות

ומבחינתי אני לא רואה טעם לפתוח לוג א' כי אין לי כוח, וב' כי אני לא הולך לעשות לוג בתוך הלוג שלך, סך הכל הידברות והתדיינות, לא הרבה מעבר

אם אין לך כוח לפתוח לוג אז אל תדיין גם על הלוג שלך בלוג שלו.

חשבתי לעשות דדליפט רומני ?

התנועה יוצאת לך קצת גמלונית וכמו שתומר אמר תנסה להוציא יותר תתחת
אבל זה דברים שאני בטוח שיבואו עם הזמן אז אין יותר מדי מה לדאוג

בכל מקרה עושה רושם שאתה מתקדם יפה, לא מהר מדי ולא לאט מדי

תודה אחי ותודה גם תומר אני אקח לתשומת ליבי את החלק עם הלורדוזה והתחת החוצה יותר.
עידן אמר לי שזה כנראה נובע מהעובדה שהגב התחתון שלי חל כיוון שהתחלתי עם דדליפט וסקוואט מאוחר, אני מאמין שאני אתחזק ואז גם הטכניקה תשתפר.

אתה בכוונה לא נועל את התנועה בסוף?
תנסה להוציא את התחת בזמן התנועה.
זה שיורד לך דם זה אולי hardcore ומגניב אבל זה לא אמור לקרות, או שתקח את המוט טיפה יותר קדימה או שתשים תחבושת על הרגל.

לי האמת ממש כואב בגלל שהמוט עובר צמוד לרגל. אי אפשר באמת לשים איזשהו משהו עבה שימנע את החיכוך הזה? כי זה ממש כואב לפעמים.

לי האמת ממש כואב בגלל שהמוט עובר צמוד לרגל. אי אפשר באמת לשים איזשהו משהו עבה שימנע את החיכוך הזה? כי זה ממש כואב לפעמים.

תעבוד עם מכנס ארוך , ואז זה לא יחתוך אותך .
או שתרחיק את המוט קצת .

גם עם מכנס קצר אתה לא אמור להחתך.

אמור זה שם של דג, קורה.
אולי כשאני אצבור קצת יותר ניסיון אני אצליח לבצע גם בלי לגרד את השוק עם המוט.

קורה ללא ספק. טעויות טכניות כמעט לכולם יש, הם אף פעם לא נעלמות אם לא מנסים לתקן אותם.
ומה לפי דעתך הטעות שלך?

אני לא בהכרח חושב שזה טעות למתאמן מתחיל כמוהו ( בדד ליפט ) לגרד את המוט על הרגליים כדי להבין את התנועה בצורה הטובה יותר.

קורה ללא ספק. טעויות טכניות כמעט לכולם יש, הם אף פעם לא נעלמות אם לא מנסים לתקן אותם.
ומה לפי דעתך הטעות שלך?

הכתפיים עוברות את המוט? או ש..?
איך אני נמנע מהעניין?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית