הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ העמסות ופחמימה מסביב לאימון

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
לפני שאני מתחיל AD או TARGETED CKD אני רוצה להוריד פחמימות ל 100 גרם ולהמשיך להיות במאזן חיובי (+200-300)
כדאי לעשות העמסות גם על 100 גרם פחמימות?
כדאי לקחת פחמימות זמינה (סוכר ענבים) מסביב לאימון כמו שלייל ממליץ בCKD או שאין טעם אם אני על 100 גרם?

בקשר לשאלה הראשונה .. אתה עושה מסה דלת פחמימה?
אתה יכול לצרוך פחמימה זמינה כמו סוכר ענבים נגיד 30 גרם או לאכול 4-5 תמרים אתה יכול גם לשלב עם זה חצי סקופ חלבון

• פותח/ת השרשור
כן מסה על חיובי קל
אני שואל אם גם על 100 גרם כדאי לי לעשות העמסות ו/או פחמימה מסביב לאימון?
על פחות מזה בטוח שאני אעשה.

• פותח/ת השרשור
זה טוב אם מישהו כמוני למשל רוצה להיות יותר חטוב ויבש בתקופת הקיץ.כל אחד והמטרות שלו.

לדעתי רעיון טוב יהיה לעלות פחממה ל150 שזה עדיין לא כזה הרבה, ופשוט לאכול אותם סביב האימון, לדעתי גם לא תצטרך העמסות ככה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי רעיון טוב יהיה לעלות פחממה ל150 שזה עדיין לא כזה הרבה, ופשוט לאכול אותם סביב האימון, לדעתי גם לא תצטרך העמסות ככה.

לא טוב לי 150. אני עכשיו ככה ורוצה להיות יבש יותר

אם כבר לייל, תקרא את זה: http://www.yewhealth.com/2010/11/21/børge-fagerlis-advanced-concept-diet-v2-0/

אני גם כמוך וזה גם המטרה שלי במסה שאני יתחיל אכשיו. מצאתי את זה שימושי ביותר... זה מדריך מאוד קל ובסיסי ולתזונה למטרות שלך לדעתי , בין אם זה חיטוב או מסה. סביר להניח שאם פחממות בעייתיות בשבילך ואני מניח שזה באמת ככה אחרת לא היה לך בעיה להשאר יבש גם אם הרבה פחממות בתפריט אתה שייך לקבוצת אנשים שהם parasympathetic-dominant (P) ( תבין כשתתחיל לקרוא.) יש שם קווים מנחים שעוזרים מאוד לבניית תפריט יומיומי.
במאמר יש גם קישורל EOD REFEED INFO כשתיע אליו ממליץ בחום לפתוח גם אותו ולקרוא שם . נראה לי זה בידיוק מה שאתה מחפש.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית