הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כמה שאלות לגבי תזונה

Omer Bar Lev

משתמש מתחיל
110
1
נק' מוניטין:
21
110
1
מכבי
היה לי ויכוח עם אמא שלי ויש לי כמה שאלות כדי שאני יוכל להסביר לה למה היא טועה אז אם אתם יכולים לתת לי מחקרים ומאמרים שאני אקרא על השאלות זה יהיה נהדר( קראתי הרבה אני פשוט רוצה לחזור עליו אולי יש משהו שפיספסתי)

1) אפשר לאכול 3 ארוחות ביום וכמות החלבון לא משנה בהם? אני יכול להגיע גם (בתיאוריה) בארוחה 1 לכול הערכים התזונתיים שאני צריך ביום ולהפסיק לאכול וזה לא יפגע בי או משהו נכון?
2) אני כרגע עושה ss ובשביל פחמימות אני אוכל בעיקר לחם לבן אבל גם (אורז, תפוחי אדמה...) אמא שלי חושבת שזה לא בריא בכלל ואני חושב שזה מקור בסדר גמור לפחמימות מי צודק?
חשוב לציין שאני במעקב של בלוטת תריס כי ישלי סוג של בעיה איתה אבל כרגע אני בסדר והכול תקין.
3) ושאלה אחרונה כמה זה באמת חשוב להפריד בין חלב ובשר?

1. כן אבל עדיף שלא .
2. אורז נחשב למקור פחמימה טוב, אני שמעתי טובות גם על קינואה,בורגול. וזה בסדר זה מה שאוכלים בדרך כלל בSS
3. אין לי מושג, אני לא ממש מקפיד על שעות אבל אני נמנע מלאכול אותם ביחד, יש כאלה שאומרים שזה לא בריא יש אומרים שזה שטויות לי אין דעה פה .

אומרים שהסידן מפריע לספיגה של הברזל ( או ההפך).
אבל אם אני לא טועה אחד מהמנהלים פעם אמר פה שזה לא נכון.

הקיצר אין בעיה לאכול טוסט עם גבנ"ץ ובייקון 😉

• פותח/ת השרשור
תקשיבו תודה על התשובות אבל אני צריך דרך להסביר את זה לאמא שלי אני לא יכול סתם לא להגיד ילד מפורום אמר לי (אל תעלבו)

1. בעלי חיים אוכלים רק כשיש להם, ככה זה בטבע, ולזה הגוף שלך בנוי.

2. זה לא "לא בריא בכלל", זה אולי פחות בריא. למה שלא תאכל מה שהיא מציעה לך?

3. חלב ובשר הם לא הפכים.
אם זה חשוב לה מבחינה ערכית, אין דרך לסתור מבחינה הגיונית.

• פותח/ת השרשור
היא מציעה לי לחמים מלאים כול הלחמים האלו עם הדגנים בתוכם הקטע שהם יותר משביעים וקשה לי לאכול כ"כ עם הלחם הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית