ייעוץ יהומבין ללא חוק שמירת האינסולין

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
יש לי כמה חבילות של יהומבין ואני רוצה להשתמש בהם בחודש האחרון שלי לחיטוב. הבעיה שאין לי שום אפשרות לשמור על חוקי הצום של ה4 שעות לפני ואחרי בגלל שאני מתחיל את היום ב6 בבוקר ואין לי אפשרות לעשות אירובי בשעה הזאת.
האם בכל זאת ניתן לקחת יהומבין? זה יתן משו? והאם צריך לחלק או לקחת במנה אחת?

לא חייבים לעשות אירובי על הבוקר אתה יכול לאכול ארוחת בוקר לחכות 4 שעות ואז לקחת את היהומבין לעשות אירובי ולאכול אחרי 4 שעות מלקיחת היהומבין

• פותח/ת השרשור
לא הבנת אותי, השאלה הייתה במידה ואני לא שומר על חוק ה4 שעות של הלפני האחרי לא העיתוי.
במילים פשוטות אוכל רגיל ולוקח יהומבין עם פידבק מהאינסולין

עד כמה שאני יודע תהיה לו השפעה פשוט פחות טובה
אם אני לא טועה במחקר שנעשה על הכדורגלנים הם לא הקפידו על זמני הצריכה והארוחות, ועדיין ירדו באחוזי שומן באופן משמעותי

עד כמה שאני יודע תהיה לו השפעה פשוט פחות טובה
אם אני לא טועה במחקר שנעשה על הכדורגלנים הם לא הקפידו על זמני הצריכה והארוחות, ועדיין ירדו באחוזי שומן באופן משמעותי

במחקר הזה על הכדורגלנים, מצוינים הזמני לקיחה והאופן? כאילו לקחו את היהומבין לפני כדורגל רק ,כ PRE WORKOUT לכל דבר?

אני לא חושב שיש טעם להשתמש בו אז...
עדיף שתשתמש פשוט בקפאין רגיל ואת היומיבין תמכור (אתה יכול למכור גם פה בפורום).
אלא אם כן אתה רוצה לנסות בכל מקרא אבל אז תהיה מכון לזה שאתה פשוט תבזבז את היומיבין סתם ואת התוצאות שתירא יהיו לרוב מי גרעון קלורי ללא שום קשר לתוסף.

במחקר הזה על הכדורגלנים, מצוינים הזמני לקיחה והאופן? כאילו לקחו את היהומבין לפני כדורגל רק ,כ PRE WORKOUT לכל דבר?
תריץ חיפוש אני לא זוכר בדיוק, עד כמה שזכור לי הם חילקו את זה לשתי מנות אז בהנחה שהם לא צמו במשך 16 שעות במהלך היום, הם לא לקחו את זה בתזמון עם הארוחות

גם אחרי ? למה זה ? כמה זמן לוכח לו להיספג ? מה אני אמור להיות בצום חצי יום ? במאמר כתוב לגבי לפני לא זכור לי שכתוב משהו לגבי אחרי...
עוד שאלה - ביום שלא עושים אירובי אז פשוט לכחת תמנה וזהו ? או כשלוקחים יהימובין נהוג לעשות אירובי כל יום ?

גם אחרי ? למה זה ? כמה זמן לוכח לו להיספג ? מה אני אמור להיות בצום חצי יום ? במאמר כתוב לגבי לפני לא זכור לי שכתוב משהו לגבי אחרי...
עוד שאלה - ביום שלא עושים אירובי אז פשוט לכחת תמנה וזהו ? או כשלוקחים יהימובין נהוג לעשות אירובי כל יום ?
כי אם תצום 4 שעות ואז תיקח יהומבין ואחרי חצי שעה תאכל משהו הרי שלא עשית בזה כלום, כי העלת את האינסולין ולא הספקת לנצל את היהומבין.
ביום שלא עושים אירובי פשוט לחקת את המנה וזהו כן. אם תעשה אירובי כל יום אתה עלול להיכנס לOT שיקול שלך.

כי אם תצום 4 שעות ואז תיקח יהומבין ואחרי חצי שעה תאכל משהו הרי שלא עשית בזה כלום, כי העלת את האינסולין ולא הספקת לנצל את היהומבין.
ביום שלא עושים אירובי פשוט לחקת את המנה וזהו כן. אם תעשה אירובי כל יום אתה עלול להיכנס לOT שיקול שלך.
אינסולין עולה כאשר אוכלים פחמימות לא ?.. אז מה הבעיה לאכול איזה חלבון..? 8 שעות בלי אוכל ועוד אירובי באמצע, לא יתפרק שריר ?
ובלי קשר לזה, אז למה לא לאכול 4 שעות לפני, אם אכלתי משהו קטן יחסית (גם ככה זה חיטוב) אז בשעתיים למשל זה לא יתעקל הכל ?

נערך לאחרונה:
אינסולין עולה כאשר אוכלים פחמימות לא ?.. אז מה הבעיה לאכול איזה חלבון..? 8 שעות בלי אוכל ועוד אירובי באמצע, לא יתפרק שריר ?
ובלי קשר לזה, אז למה לא לאכול 4 שעות לפני, אם אכלתי משהו קטן יחסית (גם ככה זה חיטוב) אז בשעתיים למשל זה לא יתעקל הכל ?

חלבון גם מעלה אינסולין. אפילו מנה קטנה של חלבון יכולה להפריע ליומיבין. הוא מאוד רגיש לאינסולין.
אם חוששים מי מצב קטבולי שנוצר אחרי אירובי (הרי אחרי אירובי צריך לחכות עוד איזה שעתיים) אפשר לקחת חומצות אמינו ישר אחרי אירובי. זו הדרך הכי בטוחה כדי לא לפגוע בהשפעה של יומיבין. אני לקחתי 10 גרם חומצות אמינו אחרי אירובי כשהייתי על יומיבין.

חלבון גם מעלה אינסולין. אפילו מנה קטנה של חלבון יכולה להפריע ליומיבין. הוא מאוד רגיש לאינסולין.
אם חוששים מי מצב קטבולי שנוצר אחרי אירובי (הרי אחרי אירובי צריך לחכות עוד איזה שעתיים) אפשר לקחת חומצות אמינו ישר אחרי אירובי. זו הדרך הכי בטוחה כדי לא לפגוע בהשפעה של יומיבין. אני לקחתי 10 גרם חומצות אמינו אחרי אירובי כשהייתי על יומיבין.
על סמך מה אתה אומר שחלבון גם משפיע ?(בלי לזלזל) לפי מה שידוע לי עלייה של אינסולין זה תגובה לאכילת סוכרים...

אתה לא חייב לצום 8 שעות.
למשל אתה קם ב 8 בבוקר,8 וחצי לוקח יהומיבין וקפאין בתשע אתה מתחיל אירובי מסיים בעשר+-,עד שתגיע הביתה ותתקלח כבר עשר וחצי ואז נשאר לך שעתיים לצום.
בסוף לא נורא כל כך.

על סמך מה אתה אומר שחלבון גם משפיע ?(בלי לזלזל) לפי מה שידוע לי עלייה של אינסולין זה תגובה לאכילת סוכרים...

יש מחקרים מדויקים שמצביעים על זה ומראים בדיוק את רמת העלייה ביחס לכמות אבל זה מאוד בעייתי בשבילי לחפס עכשיו עקב אנגלית חלשה שלי.
בעיקרון זה אובדה די ידועה ויש על כך גם איזכורים בפורטל הנה אחד מהם מתוך מאמר "אינסולין ועלייה בשומן":
כשרמת האינסולין עולה (ופה אוסיף שעל אף שפחמימות הן השחקן העיקרי בהקפצת רמת האינסולין, חלבון גם כן גורם לעליה ברמת האינסולין. זאת ועוד, כאשר פחמימות נצרכות יחד עם חלבון העליה ברמת האינסולין גבוהה יותר מזו שנגרמת מצריכה של כל אחד מהם בנפרד), האינסולין מוביל מרכיבים לתאים, כך שבסופו של דבר הוא גורם לאחסון גליקוגן בכבד וכמו כן מאיץ את אחסון הגליקוגן בשריר.

בטח, לקום ב 8... זה לא שיש צבא ללכת אליו..
מה שכן לכחת את זה בבוקר באמת חוסך חצי מהזמן של להיות בצום... אבל אחרי לילה זה יוצא שדווקה היית אפילו יורת זמן בצום.. במשך חודש, כל יום להיות בצום סביבות ה 10 שעות, ניראה לי דרך ישירה לאיבוד המסה...

ולגבי האירובי... כמה זמן אחרי לכיחת היהימובין צריך לעשות את האירובי, ולמה ? אני אולי יהיה מוכן לקום ב 5, לכחת את המנה ולצאת ישר לאירובי, אבל לחכות עוד זמן מסוים לא יהיה לי איפה...

ושוב לגבי החלבון, אפילו במאמר אמרו שאפשר לכחת שייק חלבון לפני האירובי...

ושוב לגבי החלבון, אפילו במאמר אמרו שאפשר לכחת שייק חלבון לפני האירובי...

לדעתי עדיף כבר לקחת את השייק אחרי האירובי. אם תקח לפני אתה תחליש את פעילות היומיבין דווקא כשתצטרך אותו הכי הרבה (בזמן האירובי), לפגוע בהשפעה שלו אחרי האירובי עם איזה מנת חלבון קטנה זה פחות קריטי לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית