הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומוס

Int3rsys

משתמש מתחיל
191
4
נק' מוניטין:
138
191
4
הולמס פלייס
אהלן חבר'ה ושבת שלום,
אני מתכנן לנסוע בשעה-שעתיים הקרובות לחומוסיה ולהתפרק על כמה צלחות טובות. רציתי לשאול האם הכמות חלבונים גבוהה ? ואם כן, מדובר בחלבון איכותי ?

תודה רבה וסוף שבוע נעים.

יש לך מחשבוני אינטרנט לחישוב הערכים התזונתיים .. בכל מקרה נפתח עכשיו פורום למתחילים בשביל שאלות מהסוג הזה אז אנא להבא פתח שם נושאים כאלה

אהלן חבר'ה ושבת שלום,
אני מתכנן לנסוע בשעה-שעתיים הקרובות לחומוסיה ולהתפרק על כמה צלחות טובות. רציתי לשאול האם הכמות חלבונים גבוהה ? ואם כן, מדובר בחלבון איכותי ?

תודה רבה וסוף שבוע נעים.

רק אם תשלב פיתה עם החומוס אז החלבון אכן יספק לך את כול חומצות האמינו משמע חלבון איכותי.

אולי יש פה חברה שיחלקו עלי אבל אם משלבים דגנים וקטניות ביחד אז החומצות אמינו שחסרות בקטניות הדגנים משלימים להם וההפך ואז יש לך את חומצות האימינו הדרושות...[אני לא זוכר את השמות שלהם]

שאני אוכל למשל קטניות ודגנים אז אני יחשב חצי מהחלבון למרות שתאורטית הכל חלבון מלא.[ככה אני עושה,אין פה שום המלצה]

אולי יש פה חברה שיחלקו עלי אבל אם משלבים דגנים וקטניות ביחד אז החומצות אמינו שחסרות בקטניות הדגנים משלימים להם וההפך ואז יש לך את חומצות האימינו הדרושות...[אני לא זוכר את השמות שלהם]

שאני אוכל למשל קטניות ודגנים אז אני יחשב חצי מהחלבון למרות שתאורטית הכל חלבון מלא.[ככה אני עושה,אין פה שום המלצה]
אתה לא הבנת משהו.
יש נושאים שבהם דעתך נחשבת, כי זה עניין של דעה.
ויש נושאים שבהם דעתך לא נחשבת, כי אלה עובדות.
בכל פעם שאתה אומר ש"לדעתך XYZ" על משהו שהוא עובדה, זה פסול.
את הדעה שלך תביע על דברים שבהם דעות נחשבות.
אתה לא מפסיק להביע דעה על דברים שהם עובדתיים לחלוטין, ויותר מידי פעמים דעתך מנותקת מהמציאות. לעצמך תעשה מה שאתה רוצה, אבל אנא, תפסיק להטעות אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית