הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS וקפיצות במשקל

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
אימון ראשון של SS עשיתי סקוואט ולחיצת חזה עם משקל יותר מידי נמוך בשבילי (אמרתי עדיף להתחיל מי משקל נמוך כדי להבטיח עלייה באימון הבא). עכשיו אני חושב האם אפשר לעשות אימון הבא (כלומר אימון A הבא שיבוא בסוף השבוע) קפיצה של 10 קילו בתרגילים האלה במקום קפיצה של 5, כי אני חושש שאחרי קפיצה של 5 עדיין יהיה לי קל וסתם ילך עוד אימון...

או שעדיף להתדקם 5 כי אז אני יתקע פחות מהר?

בבקשה שיענה רק למי שיש לו ניסיון בעניין. תודה.

תלך לפי הספר אל תשפוך ב10 כי התקיעה תבוא לך מהר מדי . הגוף צריך להתאושש ולהכין את עצמו לתכנית הזאת , היא תכנית קשה מאוד , תלך לפי הספר תעה בהתחלה 5 קילו בסקוואט ו7.5 בדדליפט , לפי דעתי יש להעלות בלחיצות ב2.5 מההתחלה עד הסוף בלי לקצץ

• פותח/ת השרשור
תלך לפי הספר אל תשפוך ב10 כי התקיעה תבוא לך מהר מדי . הגוף צריך להתאושש ולהכין את עצמו לתכנית הזאת , היא תכנית קשה מאוד , תלך לפי הספר תעה בהתחלה 5 קילו בסקוואט ו7.5 בדדליפט , לפי דעתי יש להעלות בלחיצות ב2.5 מההתחלה עד הסוף בלי לקצץ

הבעיה שאני יודע בוודאות שאם אני יעלה רק 5 יהיה לי קל עד מאוד. ומדובר בעלייה חד פעמים כדי להביא אותי למצב שקשה לי. אחרי זה אני יתקדם בחמישיות לפי הספר.
טוב נירא לי אני יבחר באמצע הבטוחה ויעלה 7.5 אימון הבא ואז חמישיות.

הבעיה שאני יודע בוודאות שאם אני יעלה רק 5 יהיה לי קל עד מאוד. ומדובר בעלייה חד פעמים כדי להביא אותי למצב שקשה לי. אחרי זה אני יתקדם בחמישיות לפי הספר.
טוב נירא לי אני יבחר באמצע הבטוחה ויעלה 7.5 אימון הבא ואז חמישיות.

אתה לא אמור להגיע למצב שקשה לך על ההתחלה. אתה אמור להיות מסוגל להתקדם כל אימון. לאן אתה ממהר? למשקלים שבהם כבר יהיה לך קשה תגיע תוך שבוע שבועיים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור להגיע למצב שקשה לך על ההתחלה. אתה אמור להיות מסוגל להתקדם כל אימון. לאן אתה ממהר? למשקלים שבהם כבר יהיה לך קשה תגיע תוך שבוע שבועיים.

הבנתי

תעבוד בצורת פירמידה, מהמשקל הנמוך למשקל גבוה.

Back
למעלה תחתית