הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך המלצה על אבקת חלבון + כמה שאלות

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
אהלן, תראו היום במכון מישהו נתן לי לנסות אבקת חלבון (וגם אבקת חומצת אמינו) ממש התלהבתי, חוץ מהתחושה הזאת של משקה מתוק (שאלוהים היחיד יודע כמה שהתגעגעתי אליה) זה ממלא כאילו דפקתי ארוחה, ומרגישים שזה עוזר..

עכשיו אני בחיטוב, הוא הביא לי אבקה ללא שומן ופחמימות (הוא גם בחיטוב) וזה מה שאני צריך.
אז קודם כל אני צריך המלצה לאבקה מחברה טובה ואיכותית, סומך על הדעה שלכם כי אין לי פאקינג מושג בזה ואני מבין שלא חסר חארטות..
שיהיה בטעמים, נספג מהר (מי גבינה אם אני לא טועה) והכי חשוב ללא פחמימות ושומן, כמה שיותר מתאים לחיטוב!

עכשיו שאלות נוספות חשובות לי,
1. רוב התפריט היומי שלי (הארוחות העיקריות) זה חזה עוף \ בשר (בדר"כ חזה עוף אני ינסה לגוון).
ארוחה אחת בצהריים של חזה עוף עם סלט וכ' ואחת בערב שעה אחרי האימון. הכמות לא גדולה אבל ארוחה בסיסית..
ואני אוכל גם בננה לפני האימון בימים של אימון כוח, נראה לי שגם בזה יש חלבון..

אני לא יודע אם אני אוכל מספיק חלבון או לא (שוקל 92 מטר 70) אבל אני לא רוצה לחרוג כי הבנתי שאסור להגזים עם זה זה יכול להיות גם משמין..
אז כמה בעצם אני צריך לקחת? אני מעדיף לשתות אחרי אימון (עוד שאני במכון). שמתי לב שיש כפית גדולה כזו של מנה, אין לי מושג כמה גרמים אבל רשום בערך 150 קלוריות למנה. אני צריך לקחת מנה שלמה או חצי יספיק?
אגב, ה150 קלוריות האלו זה נטו חלבונים? דהיינו, הם הולכים לצמיגים בבטן או לשריר עצמו?

סליחה על הבורות, אני קורא ומנסה להעשיר את הידע מיום ליום אבל עדיין אני דיי בטרדות מהדברים מהסוג הזה.

ובכללי.......... מה דעתכם על אבקת חלבון בחיטוב?
תודה!

1.קודם כל זה נראה כאילו אתה רוצה אבקה לא בגלל הערכים אלא בגלל הטעם...זה בסדר כל עוד זה יעזור לך בחיטוב
לכן אמליץ לך על טעמים מתוקים שאהבתי..
קרמל טופי פאדג' של אופטימום
שוקולד לבן של אופטימום
בננה של סאן מעולה

בכללי אתה יכול לנסות גם חברות כמו דיימטייז,צ'מפיון שהם גם אחלה
הייתי מוריד את הבננה לפני אימון כי זה מיותר פצצות
עכשיו,יותר מידי חלבון לא ישמין אותך...יותר מידי קלוריות ישמינו אותך...בין אם זה מחלבון או שומן או פחמימה .
אני חושב שאתה צריך לקרוא קצת יותר כי יש לי הרגשה שתפריט שלך קצת לוקה בחסר
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

ודעתי על אבקת חלבון בחיטוב זה שזה אחלה כל עוד זה יושב טוב בערכים שלך..

• פותח/ת השרשור
חח אפשר להגיד שהתגעגעתי לטעם המתוק.. אבל בלי קשר זה עוזר 😃
מה דעתך על קרם עוגיות? נשמע מפתה :S

ולמה לוותר על הבננה? התפריט עצמו דיי דל ככה שאין לי בעיה לשלב את החלבון והבננה ביחד

1.קודם כל זה נראה כאילו אתה רוצה אבקה לא בגלל הערכים אלא בגלל הטעם...זה בסדר כל עוד זה יעזור לך בחיטוב
לכן אמליץ לך על טעמים מתוקים שאהבתי..
קרמל טופי פאדג' של אופטימום
שוקולד לבן של אופטימום
בננה של סאן מעולה

בכללי אתה יכול לנסות גם חברות כמו דיימטייז,צ'מפיון שהם גם אחלה
הייתי מוריד את הבננה לפני אימון כי זה מיותר פצצות
עכשיו,יותר מידי חלבון לא ישמין אותך...יותר מידי קלוריות ישמינו אותך...בין אם זה מחלבון או שומן או פחמימה .
אני חושב שאתה צריך לקרוא קצת יותר כי יש לי הרגשה שתפריט שלך קצת לוקה בחסר
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

ודעתי על אבקת חלבון בחיטוב זה שזה אחלה כל עוד זה יושב טוב בערכים שלך..
במבה איך השוקולד לבן ?באמת נשמע טוב

• פותח/ת השרשור
חבר'ה מישהו יכול לתת לי קישור לאתר (ישראלי) שאפשר להזמין ממנו?
אני מחפש 1 קילו בנתיים גם בגלל המחיר וגם כי אני רק רוצה לנסות אין לי מה לעשות עם 2-3 קילו על ההתחלה..

שיהיה כשר ללא פחמימות ושומן (כמה שיותר מתאים לחיטוב) וכמובן בטעמים ........😃

חח אפשר להגיד שהתגעגעתי לטעם המתוק.. אבל בלי קשר זה עוזר 😃
מה דעתך על קרם עוגיות? נשמע מפתה :S

ולמה לוותר על הבננה? התפריט עצמו דיי דל ככה שאין לי בעיה לשלב את החלבון והבננה ביחד
כי בננה זה סתם 100 קלוריות שלא ישביעו אותך
תתרכז בדברים שישביעו אותך בחיטוב
ואני אישית לא אהבתי קרם עוגיות
במבה איך השוקולד לבן ?באמת נשמע טוב
אמרו לי טעם גן עדן וכל מי שטעם אותו התבאס לטעום דברים אחרים

כי בננה זה סתם 100 קלוריות שלא ישביעו אותך
תתרכז בדברים שישביעו אותך בחיטוב
ואני אישית לא אהבתי קרם עוגיות

אמרו לי טעם גן עדן וכל מי שטעם אותו התבאס לטעום דברים אחרים
באסה שיש אותו רק ב2.3 קילו ... אני חושב שאני יזמין מחול את החבילות ניסיון של ה10 מנות של דיימטז בכמה טעמים איזה 3-4 ואז יידע על מה ללכת וכמובן נעלה חוות דעת 😃

באסה שיש אותו רק ב2.3 קילו ... אני חושב שאני יזמין מחול את החבילות ניסיון של ה10 מנות של דיימטז בכמה טעמים איזה 3-4 ואז יידע על מה ללכת וכמובן נעלה חוות דעת 😃
אז למה שלא תזמין את ה2.3?

תשלח לי בפרטי לפני שאתה מזמין בכמה אתה תמכור לי כדי שנסדר את זה בנינו

שחכתי לצטט
אוקיי אם שלחתי לך מחיר זאת אומרת שהזמנתי אם לא אז תדע שהלכתי על אחת אחרת , זה או זאתי או שאני לוקח 1 דיימטז קפה מוקה ,1 צמפיון קרם עוגיות
כל אחת קילו , מה אתה אומר טעמת אחת מהם ?
נ.ב במבה אתה אדם טוב 😛

אוקיי אם שלחתי לך מחיר זאת אומרת שהזמנתי אם לא אז תדע שהלכתי על אחת אחרת , זה או זאתי או שאני לוקח 1 דיימטז קפה מוקה ,1 צמפיון קרם עוגיות
כל אחת קילו , מה אתה אומר טעמת אחת מהם ?
נ.ב במבה אתה אדם טוב 😛
קפה מוקה אהבתי ..מכיר אנשים שעפו על זה

אני אישית גם בחיטוב משתמש בגולדן סטנדרט וממש ממש מבסוט קניתי בטעם קפה יש לזה טעם אלוהי כאילו קניית אייס קפה של יטבתה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית