הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שחייה ופעולות שונות במים לחיטוב

• פותח/ת השרשור dd 56
  • פורסם בתאריך

dd 56

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום 😃
אני חדש כאן בפורום ורציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי

אני סובל מזה כ 4 שנים מכאבי מפרקים (בצוואר) ואינני יכול לבצע פעילות אירובית כגון ריצה או אופניים או כל דבר אשר יכול לגרום לזעזועים בעמוד השידרה.

אני מתאמן בפיתוח גוף למרות הפציעה שלי בצוואר (כמובן עם אישור מהרופא ומעוד מתון) אבל אני לא מצליח להיפתר מעודף השומנים שיש לי בגוף (אני אחרי דיאטה ב הורדתי 17 קילו) אני אוכל נכון ומתרחק מג'אנק פוד אבל הגעתי לנקודה שבה זה כבר לא עוזר.

רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על תוכנית שחיה או כל פעולה שאפשר לעשות במים בתור פעילות אירובית כמו ספרינטים במים וכ'ו...
יש לי גישה לרביכה בגודל 7 וחצי מתרים ובגלל זה שחיה רגילה לא מספיקה לי (לעצור ולהסתובב כל פעם).

תודה רבה לכל מי שיענה ויוכל לעזור לי, אם יש לכם רעיונות לעוד פעילות אירובית שקלה למפרקים אני ישמח לשמוע המלצות.

תודה 😃

קודם כל כל הכבוד על ה17 קילו וכמו שאתה בטח כבר יודע אירובי זה לא חובה בחיטוב והכי חשוב זה רק הגירעון שאיתו אתה מסיים את היום
זה נורמאלי שתתקע גם אחרי ירידה כזאת - אתה עושה העמסות מדי פעם?
אם כן ובכל זאת נתקעת אז הייתי ממליץ לך לצאת לשבועיים נייטרלי ואז לחזור לחיטוב

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה לצאת לשובעיים נטרלי ? אני כרגע מנסה לשמור על מתבוליזם גבוה עם לאכול כל 3 שעות (תפריט מאוזן)

אם הבריכה מספיק עמוקה יש Aqua running, אומנם מאוד משעמם אבל אפשר להגיע לעצימות גבוהה. תחפש פרטים נוספים בגוגל
לא באמת אפשר לשחות בבריכה של 7 מ'

שלום 😃
אני חדש כאן בפורום ורציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי

אני סובל מזה כ 4 שנים מכאבי מפרקים (בצוואר) ואינני יכול לבצע פעילות אירובית כגון ריצה או אופניים או כל דבר אשר יכול לגרום לזעזועים בעמוד השידרה.

אני מתאמן בפיתוח גוף למרות הפציעה שלי בצוואר (כמובן עם אישור מהרופא ומעוד מתון) אבל אני לא מצליח להיפתר מעודף השומנים שיש לי בגוף (אני אחרי דיאטה ב הורדתי 17 קילו) אני אוכל נכון ומתרחק מג'אנק פוד אבל הגעתי לנקודה שבה זה כבר לא עוזר.

רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על תוכנית שחיה או כל פעולה שאפשר לעשות במים בתור פעילות אירובית כמו ספרינטים במים וכ'ו...
יש לי גישה לרביכה בגודל 7 וחצי מתרים ובגלל זה שחיה רגילה לא מספיקה לי (לעצור ולהסתובב כל פעם).

תודה רבה לכל מי שיענה ויוכל לעזור לי, אם יש לכם רעיונות לעוד פעילות אירובית שקלה למפרקים אני ישמח לשמוע המלצות.

תודה 😃

אתה לא צריך פעילות אירובית כדי לרדת באחוזי שומן. רוב הסיכויים הם שאתה לא על תפריט טוב שמתאים לנתונים ולמטרות שלך. ממליץ לך לקרוא את המדריך המלא לחיטוב בפורטל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על העצות , פורום מצויין:)

מה יש לך בגב ?

Back
למעלה תחתית