הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS הטכניקה של התרגילים מסובכת מדי

• פותח/ת השרשור Excite1
  • פורסם בתאריך

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
טוב אז אני מתאמן מתחיל ואני כבר שבוע עושה SS ובכול אימון אני מנסה לשפר את הטכניקה שלי בעיקר בתרגילים Deadlift , Bent Over Row
עכשיו שמתי לב שהטכניקה שלי עדיין גרועה ואני די מתבאס מזה כי אני פוחד להיפצע, עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לעבור לתוכנית אימונים FBW לחודש-חודשיים בתור התחלה ואז לעשות SS ?
אין תוכנית אחרת למתחילים חוץ מ SS ? כי אני מעדיף להתאמן FBW ואז לעבור ל A B
חבר שלי גם מתאמן איזה שנה במכון והוא התנפח גם בלי התוכנית SS אז אני מאמין שיש...

ואם יש תוכנית אימונים FBW , אשמח אם תרשמו לי אותה.

אתה יכול לעשות מה שבא לך, ואיזו תכנית שתרצה. SS היא לא התכנית היחידה שבה עושים דדליפט, וBOR. במקום להתחמק מהתרגילים ולתלות את זה בתכנית תמשיך לעבוד על זה במקום לוותר. כל תכנית טובה כוללת תרגילים כמו דדליפט וסקוואט. בכל מקרה אתה תצטרך לדעת איך לעבוד.

תעלה סרטונים לפורום יעזרו לך עם הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות מה שבא לך, ואיזו תכנית שתרצה. SS היא לא התכנית היחידה שבה עושים דדליפט, וBOR. במקום להתחמק מהתרגילים ולתלות את זה בתכנית תמשיך לעבוד על זה במקום לוותר. כל תכנית טובה כוללת תרגילים כמו דדליפט וסקוואט. בכל מקרה אתה תצטרך לדעת איך לעבוד.

תעלה סרטונים לפורום יעזרו לך עם הטכניקה.

אני פוחד להיפגע מטכניקה שגויה בתרגילים המורכבים, אני לומד טכניקה דרך יוטיוב וזה די קשה ליישם אותה במכון
והעלתי סרטון שלי עושה דדליפט 40 קילו כולל מוט אבל הפורום לא מאפשר לצרף קישור כי אין לי 10 הודעות .. 😣

Back
למעלה תחתית