הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הטכניקה בסקוואט

תוריד את החזה, איך שהגב שלך נראה בשניה ה-20, ככה הוא צריך להיראות מהרגע שאתה מתחיל את הירידה עד סוף העליה

המוט יושב גבוה מדי. כשתוריד אותו למקום הנכון תוכל לרדת עם האגן והברכיים יותר אחורה.

תוריד משקל, זה נראה לי כאילו הגב תחתון שלך מתאמץ ועולה לפני שאר הגוף בהרבה.

• פותח/ת השרשור
תוריד את החזה, איך שהגב שלך נראה בשניה ה-20, ככה הוא צריך להיראות מהרגע שאתה מתחיל את הירידה עד סוף העליה
יש דרך שתגרום לי להוריד את החזה בצורה טובה? כרגע אני אף פעם לא בטוח אם אני מוריד מספיק\יותר מדי את החזה.

יש דרך שתגרום לי להוריד את החזה בצורה טובה? כרגע אני אף פעם לא בטוח אם אני מוריד מספיק\יותר מדי את החזה.
דרך בטוחה אין, זה הרבה מאוד ניסוי וטעיה, אבל תנסה לחשוב על שעצם החזה תצביע על קדמת האגן שלך לכל אורך התנועה

אתה מניח את המוט בעמדת היי בר ומבצע את התנועה בצורת לואו בר.
ממה שזה נראה, הפרופורציות של הגוף שלך "מכריחות" אותך לבצע תנועה של לואו בר (להישען הרבה יותר קדימה עם הטורסו ולא להישאר יחסית זקוף). יש לך רגליים יחסית ארוכות לטורסו (כאשר אתה נמצא למטה, הברך שלך נמצאת הרבה יותר קדימה מהמצח).

או שתעבור ללואו בר, או שתרחיב את העמידה.

• פותח/ת השרשור
הקשבתי לכל העצות שלכם. איך זה עכשיו?

נ.ב מה אני צריך לשפר בדדליפט?(אני יודע שיש הרבה מה לעבוד)

תודה:)😃

לא טוב. הגב שלך מתמוטט לגמרי כבר בחזרה הראשונה.

תעבור ללואו בר

אל תתחיל עם להסתכל למעלה ואז שאתה מגיע לתחתית לשנות את המבט כלפי מטה. זה פוגע לך לגמרי בנעילה של הגב העליון.

אתה אמור להסתכל על אותה נקודה מהרגע שאתה מתחיל עד שאתה מסיים

הדדליפט לא עובד,
בסקוואט הגב קורס, לא נראה טוב בכלל..

יש לך מראה מולך בסקוואט? אם כן אז תכסה אותה, על תסתכל עליה
העליה של הסקוואט נראית אחלה, אבל הירידה זה נראה כמו תרגיל שונה, כל הפוזיציה של הראש והחזה שונים לחלוטין מהעליה, ושגויים. הירידה צריכה להיראות כמו העליה, רק בכיוון הפוך

והסרטון של הדדליפט לא זמין

יש לך מראה מולך בסקוואט? אם כן אז תכסה אותה, על תסתכל עליה
העליה של הסקוואט נראית אחלה, אבל הירידה זה נראה כמו תרגיל שונה, כל הפוזיציה של הראש והחזה שונים לחלוטין מהעליה, ושגויים. הירידה צריכה להיראות כמו העליה, רק בכיוון הפוך

והסרטון של הדדליפט לא זמין

העלייה נראית אחלה? כל הגב שלו קורס.

הוא לא קרס, הוא נכנס למיקום הנכון שלו
בירידה הוא היה בזווית ממש גרועה, ואז בעליה הוא "קרס" למקום הנכון

דווקא הירידה נראית טוב להיי בר (יחסית).
בעלייה הגב שלו מתעגל אז אני לא מבין על מה אתה מדבר. נכנס לפוזיציה נכונה? של מה? מחלקה אורטופדית ג'?

דווקא הירידה נראית טוב להיי בר (יחסית).
בעלייה הגב שלו מתעגל אז אני לא מבין על מה אתה מדבר. נכנס לפוזיציה נכונה? של מה? מחלקה אורטופדית ג'?
הגב שלו נראה כמו אסימפטוטה בירידה, בעליה, גם אם הזווית היא יותר אופקית ממה שהיית מצפה בהיי בר, הגב ישר

ו- @123kido אם אתה רוצה להמשיך לעשות היי באר אז אתה צריך לשלוח ברכיים יותר קדימה, וממליץ לך לעבור לנעליים עם עקב, אם לא אני לא רואה סיבה שלא תעבור ללואו בר

לצורך העניין:
ירידה:
1hb4nk.jpg
1hb4nk.jpg

עליה:
Imgur: The most awesome images on the Internet

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני עושה LB אם תסתכלו טוב המוט שלי לא על הטרפזים אלא על השכמות,להוריד למטה יותר?
תיקנתי את הדדלפיט ואנסה להסתיר את המראה.
תודה על העזרה:)

אני עושה LB אם תסתכלו טוב המוט שלי לא על הטרפזים אלא על השכמות,להוריד למטה יותר?
תיקנתי את הדדלפיט ואנסה להסתיר את המראה.
תודה על העזרה:)
אולי תוריד מעט את המוט לאורך הגב

לגבי הדדליפט, אתה פשוט משתמש ב-0 רגליים, התחת שלך עולה כל כך מהר שזה נראה שאתה נכנס ל-ר'
אותו סיפור כאן, תתעלם מהמראה, תסתכל למטה ומעט קדימה
אתה צריך לא רק למשוף את המוט למעלה, אלא גם לדחוף את הרצפה עם הרגליים, וזה חלק חשוב מאוד

אולי תוריד מעט את המוט לאורך הגב

לגבי הדדליפט, אתה פשוט משתמש ב-0 רגליים, התחת שלך עולה כל כך מהר שזה נראה שאתה נכנס ל-ר'
אותו סיפור כאן, תתעלם מהמראה, תסתכל למטה ומעט קדימה
אתה צריך לא רק למשוף את המוט למעלה, אלא גם לדחוף את הרצפה עם הרגליים, וזה חלק חשוב מאוד
סתם שאלה שמעניינת אותי, הגב שלו בירידה נראה בסדר ? הזווית של האגן שלו היא כמעט 180 מעלות ואני חושב שאפשר לרדת טיפה יותר עם האגן וגם לשמור על הגב ישר על הדרך
תקן אותי אם אני טועה

סתם שאלה שמעניינת אותי, הגב שלו בירידה נראה בסדר ? הזווית של האגן שלו היא כמעט 180 מעלות ואני חושב שאפשר לרדת טיפה יותר עם האגן וגם לשמור על הגב ישר על הדרך
תקן אותי אם אני טועה
בסקוואט או בדדליפט?

Back
למעלה תחתית