עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש דרך שתגרום לי להוריד את החזה בצורה טובה? כרגע אני אף פעם לא בטוח אם אני מוריד מספיק\יותר מדי את החזה.תוריד את החזה, איך שהגב שלך נראה בשניה ה-20, ככה הוא צריך להיראות מהרגע שאתה מתחיל את הירידה עד סוף העליה
דרך בטוחה אין, זה הרבה מאוד ניסוי וטעיה, אבל תנסה לחשוב על שעצם החזה תצביע על קדמת האגן שלך לכל אורך התנועהיש דרך שתגרום לי להוריד את החזה בצורה טובה? כרגע אני אף פעם לא בטוח אם אני מוריד מספיק\יותר מדי את החזה.
יש לך מראה מולך בסקוואט? אם כן אז תכסה אותה, על תסתכל עליה
העליה של הסקוואט נראית אחלה, אבל הירידה זה נראה כמו תרגיל שונה, כל הפוזיציה של הראש והחזה שונים לחלוטין מהעליה, ושגויים. הירידה צריכה להיראות כמו העליה, רק בכיוון הפוך
והסרטון של הדדליפט לא זמין
הוא לא קרס, הוא נכנס למיקום הנכון שלוהעלייה נראית אחלה? כל הגב שלו קורס.
הוא לא קרס, הוא נכנס למיקום הנכון שלו
בירידה הוא היה בזווית ממש גרועה, ואז בעליה הוא "קרס" למקום הנכון
הגב שלו נראה כמו אסימפטוטה בירידה, בעליה, גם אם הזווית היא יותר אופקית ממה שהיית מצפה בהיי בר, הגב ישרדווקא הירידה נראית טוב להיי בר (יחסית).
בעלייה הגב שלו מתעגל אז אני לא מבין על מה אתה מדבר. נכנס לפוזיציה נכונה? של מה? מחלקה אורטופדית ג'?
אולי תוריד מעט את המוט לאורך הגבאני עושה LB אם תסתכלו טוב המוט שלי לא על הטרפזים אלא על השכמות,להוריד למטה יותר?
תיקנתי את הדדלפיט ואנסה להסתיר את המראה.
תודה על העזרה:)
סתם שאלה שמעניינת אותי, הגב שלו בירידה נראה בסדר ? הזווית של האגן שלו היא כמעט 180 מעלות ואני חושב שאפשר לרדת טיפה יותר עם האגן וגם לשמור על הגב ישר על הדרךאולי תוריד מעט את המוט לאורך הגב
לגבי הדדליפט, אתה פשוט משתמש ב-0 רגליים, התחת שלך עולה כל כך מהר שזה נראה שאתה נכנס ל-ר'
אותו סיפור כאן, תתעלם מהמראה, תסתכל למטה ומעט קדימה
אתה צריך לא רק למשוף את המוט למעלה, אלא גם לדחוף את הרצפה עם הרגליים, וזה חלק חשוב מאוד
בסקוואט או בדדליפט?סתם שאלה שמעניינת אותי, הגב שלו בירידה נראה בסדר ? הזווית של האגן שלו היא כמעט 180 מעלות ואני חושב שאפשר לרדת טיפה יותר עם האגן וגם לשמור על הגב ישר על הדרך
תקן אותי אם אני טועה
דדליפטבסקוואט או בדדליפט?