הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הטכניקה בסקוואט

אני מסכים, אבל כל עוד הוא לא מתנגד למשקל או מרגיש מתיחה אז זה לא כזה בעיה איך הוא מוריד את המשקל, הירידה צריכה להיות פסיבית לחלוטין

אני מסכים, אבל כל עוד הוא לא מתנגד למשקל או מרגיש מתיחה אז זה לא כזה בעיה איך הוא מוריד את המשקל, הירידה צריכה להיות פסיבית לחלוטין
אז זהו, בעייתי לדעת כי מהסרטון קשה לדעת אם הוא נותן למוט להוביל ירידה ככה שלא תהיה פגיעה בגב
בלי קשר פותח האשכול, אתה חייב לעשות משהו לגביי הפלטות האלה, הצורה שלהם דופקת אותך ואתה מבזבז זמן בלסדר את הפלטות שיעמדו כמו שצריך, אין לך פלטות עגולות במכון ?

אז זהו, בעייתי לדעת כי מהסרטון קשה לדעת אם הוא נותן למוט להוביל ירידה ככה שלא תהיה פגיעה בגב
מסכים איתך, אם הוא מתנגד אז זה בהחלט בעייתי

בדדליפט אתה מתחיל עם המוט לא מעל כף הרגל שזה גורם לאגן שלך להיות נמוך מדי שזה גורם להאמסטרינג שלך לא להיות מתוחים, בקיצור טעות נגררת. ואין לך פלטות אחרות במכון חוץ מהמשושות הללו?

• פותח/ת השרשור
בעייתי לדעת כי מהסרטון קשה לדעת אם הוא נותן למוט להוביל ירידה ככה שלא תהיה פגיעה בגב
אני לא מרגיש התנגדות כשאני מוריד.

בדדליפט אתה מתחיל עם המוט לא מעל כף הרגל
אני צריך לקחת יותר אחורה או קדימה?

פלטות אחרות במכון חוץ מהמשושות הללו
זה הפלטות היחידות שגבוהות שם:(

תודה לכלום על התגובות המהירות,אעדכן בהמשך.

• פותח/ת השרשור
איך זה עכשיו?אני מרגיש שהסקוואט הרבה יותר טוב.

איך זה עכשיו?אני מרגיש שהסקוואט הרבה יותר טוב.

בסקוואט החזרה הראשונה נראית טוב, השאר פחות
בדדליפט יש שיפור, אבל עדיין אותן בעיות

Back
למעלה תחתית