הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטה אנאבולית, אינסולין וכו'

• פותח/ת השרשור UBDead
  • פורסם בתאריך

UBDead

משתמש מתחיל
92
0
נק' מוניטין:
-9
92
0
אז ככה, קראתי בקילוגרם על הדיאטה האנאבולית. נשמע נחמד ודיי דומה למה שאני עושה כבר חודשים (מחזיק כל השבוע עם כמות פחמימות אפסית. מגיע יום שישי, הולך לסבתא נשבר ואוכל טונות של פחמימות וככה זה נמשך גם ליום שבת)

הבעיה הגדולה שלי היא השומן עיקש בבטן התחתונה, כבר חודשים שאני מנסה להיפטר ממנו (לאט לאט זה נעלם אבל נשאר עוד)
בדיאטה האנאבולית לא צורכים כמעט ופחמימה ולכן לא נוצר תגובה של אינסולין להוריד את רמת הסוכר בדם, אז הדיאטה הזאת מושלמת ליוהימבין ולפרוטוקולים לשומן עיקש? לא?
אז זאת השאלה שלי אם אני חושב נכון או לא....

זה גם נכון שבדיאטה הזאת במאסה, שומרים או מורידים קצת מאחוזי השומן? (לפחות ככה טוענים בארכיון)

גם איזה תוספים כדאי לשלב בדיאטה אנאבולית? קריאטין, אומגה 3 גלוטמין וכו'...

תרגישו חופשי לתת דעות על הדיאטה הזאת ואם כדאי או לא וכו' ;susss

כן זה מתאים ליהימובין ופרוטוקולים
עליה או ירידה באחוזי שומן קשורה למאזן הקלורי ולא לסוג הדיאטה, במסה לא תוכל להוריד אחוזי שומן, במקרה הטובה לשמור עליהם.
בכל דיאטה חשוב לתסף באומגה 3 ומולטי, כל שאר הדברים זה בחירה שלך...

אז ככה, קראתי בקילוגרם על הדיאטה האנאבולית. נשמע נחמד ודיי דומה למה שאני עושה כבר חודשים (מחזיק כל השבוע עם כמות פחמימות אפסית. מגיע יום שישי, הולך לסבתא נשבר ואוכל טונות של פחמימות וככה זה נמשך גם ליום שבת)

הבעיה הגדולה שלי היא השומן עיקש בבטן התחתונה, כבר חודשים שאני מנסה להיפטר ממנו (לאט לאט זה נעלם אבל נשאר עוד)
בדיאטה האנאבולית לא צורכים כמעט ופחמימה ולכן לא נוצר תגובה של אינסולין להוריד את רמת הסוכר בדם, אז הדיאטה הזאת מושלמת ליוהימבין ולפרוטוקולים לשומן עיקש? לא?
אז זאת השאלה שלי אם אני חושב נכון או לא....

זה גם נכון שבדיאטה הזאת במאסה, שומרים או מורידים קצת מאחוזי השומן? (לפחות ככה טוענים בארכיון)

גם איזה תוספים כדאי לשלב בדיאטה אנאבולית? קריאטין, אומגה 3 גלוטמין וכו'...

תרגישו חופשי לתת דעות על הדיאטה הזאת ואם כדאי או לא וכו' ;susss
אני מאוד אוהב את הדיאטה הזאת והיא אצלי קבוע בחיטוב...
כמו שאמרו כן היא מתאימה לפרוטוקולים
ולא אתה לא תוריד באחוזי שומן..הדבר היחיד שיכול לקרות הוא שנגיד תשקול 100 עם 10 קילו שומן בגוף (נגיד)..ותעלה ל110 עם 11 קילו שומן בגוף ככה שתשאר אותו דבר..אבל צריך לצאת מהסרט כי קשה לי להאמין שזה קורה...

קריאטין יהיה נהדר.אומגה 3 גם לקחתי

• פותח/ת השרשור
אבל זה נכון שהכמות שבא מעלים שומן היא נמוכה יחסית למאסה רגילה עם פחמימות?

(אני ממש מפחד בגלל שהייתי שמן מאד ולקח לי מלא זמן להוריד אז אני דיי חרד לכמות השומן שלי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית