הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון עם אילוצים

• פותח/ת השרשור Avocado
  • פורסם בתאריך

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
הייתי מתאמן לפני כמעט שנה דיי הרבה ומאז כל מה שעשיתי היה קצת תרגילים עם משקל גוף מדי פעם כדי לשמור על משהו אבל לא מעבר.

עכשיו אני בצבא ואני רוצה לחזור להתאמן, עשיתי במשך חודש עכשיו תוכנית FBW בסיסית, ואני רוצה להחליף.

התכלס:
אני יכול להתאמן רק בימים ראשון עד רביעי בדרך כלל ואין לי שום אפשרות לעשות סקוואט חופשי ולחיצת כתפיים עם מוט.
איזה סוג של תוכנית לדעתכם כדאי לי לעשות? (במטרה לעלות במסת שריר, לא מחפש כח ספציפית)

נערך לאחרונה:
הייתי מתאמן לפני כמעט שנה דיי הרבה ומאז כל מה שעשיתי היה קצת תרגילים עם משקל גוף מדי פעם כדי לשמור על משהו אבל לא מעבר.

עכשיו אני בצבא ואני רוצה לחזור להתאמן, עשיתי במשך חודש עכשיו תוכנית FBW בסיסית, ואני רוצה להחליף.

התכלס:
אני יכול להתאמן רק בימים ראשון עד רביעי בדרך כלל ואין לי שום אפשרות לעשות סקוואט חופשי ולחיצת כתפיים עם מוט.
איזה סוג של תוכנית לדעתכם כדאי לי לעשות? (במטרה לעלות במסת שריר, לא מחפש כח ספציפית)

רק סקוואט ופרס?

כל שאר התרגילים הבסיסיים, לדוגמה דדליפט אפשריים?

אתה יכול לעשות קלין ואז פרונט סקוואט ופרס
לא מבין מה העצלנות
או שתעשה מה שאתה יכול או שתעבור מכון

תוציא תמוט לסקוואט מהבנצ' ולפרס תעשה קלין, תתאמן ראשון שלישי וחמישי תעשה אימון בבית עם משקל גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית