הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות על SS !

• פותח/ת השרשור OrGeron
  • פורסם בתאריך

OrGeron

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
0
95
0
ספייס
טוב קראתי את מאמר שאלות ותשובות מההתחלה עד הסוף ויש כמה קטעים שלא הבנתי .. ( בבקשה לא לשלוח אותי שוב למאמר אם אפשר פשוט לענות .. )
אני מתאמן כבר 9 חודשים לא טוב לדעתי עשיתי FBW AB ושטויות של מאמנים אני רוצה להתחיל SS רציני עכשיו.. יש לי ניסיון בסקואט, דדליפט, בנצ', מיליטרי פרס ..

התוכנית שאני מתחיל ממחר היא SS -

אימון A:
סקוואט 3*5 (שלושה סטים, 5 חזרות בכל סט)
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
חתירות פנדליי 5*3

כמה שאלות:

1.
במאמר כתוב אין צורך בתרגילי עזר בתחילת התוכנית פרט לתרגילי בטן ושוקיים ( ויש עוד כמה דברים על בטן שנכתבו שזה אפקטיבי בהתחלה וכ'ו )
יש צורך להוסיף תרגילי בטן ותאומים בתחילת התוכנית או רק חודש אחרי לא הבנתי ?? ( אני מתאמן כמו שקראתם כבר כמה חודשים )

2.
לאחר חודש במידה ואני ירצה להוסיף עזר אז מתח אין בעיה אבל יש לי בעיה במקבילים שאני לא יכול לעשות אותם לא כי אני לא מספיק אלא כי יש לי בעיה בכתף או משהו פעם הייתי עושה 3 נגיד של 12 אבל אחרי זה ממש כאב לי בכתף ( כנראה חוסר גמישות או משהו ). ולא נראה לי יש לי אפשרות להוסיף משקל לשכיבות שמיכה .. אין תרגיל חלופי אחר שאפשר לעשות ?

1. אל תוסיף שום דבר.

2. אם אתה יכול לעשות פרס ולחיצת חזה אתה יכול לעשות מקבילים אלא אם כן מדובר בבעיה מיוחדת. יכול להיות שאתה פשוט לא עובד כמו שצריך וכואב לך. בכל מקרה אתה לא צריך להוסיף גם את אלה. ב-SS המטרה הראשית והעיקרית היא להתקדם במשקלי העבודה בתרגילי הבסיס כמה שיותר וכמה שיותר מהר. אתה לא תוכל למשוך אותה יותר מחודשיים שלוש גם ככה. עזוב תאומים, בטן וידיים ותרוץ עם המשקלים. בשטויות האלה תטפל כשתתקדם לתכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך .. ומקבילים אני גם חשבתי אבל בדוק אני עושה נכון ועדיין יש לי את הכאב הזה ..

Back
למעלה תחתית