הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חדש פה, נעים מאוד, הולך להתחרות פעם ראשונה בעז"ה באוגוסט..

נראה קטלני חבל על הזמן
אבל לא מאמין לסיפור הזה של הטבעי לא יודע ...
בכל מקרה מזרקים לטוסיק זאת לא בושה

• פותח/ת השרשור
נראה קטלני חבל על הזמן

גבר גם אני חושב בדיוק כמוך וכבר כתבתי, שלקחת חומרים זה לא בושה, אבל אם הגעתי לאן שהגעתי בלי, (עם פשוט פי עשר יותר השקעה) אז למה לי לקחת??? אין לי סיבה לשקר, אםהייתי לוקח הייתי כותב בפירוש, אני מעריך באותה מידה אחד שעושה סייקלים....

נראה קטלני חבל על הזמן

מה קשה לך כל כך להאמין? הבנאדם בא עם גנטיקה טובה והשקיע את החיים שלו..
עברנו כבר את הגיל של לשקר על שטויות כאלה.. אין לו אינטרס..

כל הכבוד אלירמבו תמשיך ככה גבר!

לא יודע יש לי חברים שמתאמנים וקורעים את עצמם במכון ואוכלים כמו רובוטים ואין להם חצי מיזה

סחטיין זה ישמע מצחיק אבל אתה מזכיר לי את המראה של השרירים שלי באופן ויזואלי למרות שאני אפילו לא עשירית ממך 😃
שיהיה בהצלחה בתחרות !

• פותח/ת השרשור
אז ככה, אתם חייבים להבין שפיתוח גוף זה לא העיקר להעיף משקלים כמו שאתם חושבים, (בטווח הארוך אם תתאמנו בתכנית מסויימת לפיתוח גוף עם תזונה נכונה וכו) ותתקדמו במשקלים, אז בטח שתגדלו, אבל לא חושב שאם תעשו אימון של 4-5 חזרות מלוכלך ותנוחו 4 דקות בין סט לסט, תראו היפרטרופיה משמעותית, האימון שלי, קודם כל עם נפח יחסית גבוה, מנוחות בין סט לסט בין 50 שניות ל80 מקסימום, (כן אני מתאמן עם טיימר, לדעתי זמני מנוחות זה קריטי להיפרטרופיה) עוד משהו, לעבוד נקי, ולהשקיע בעבודה אקצנטרית, כלומר- אם אני עושה דדליפט או סקוואט או לא משנה מה, העלייה תיקח 1-2 שניות והירידה תהיה 4 שניות, ולא ההיפך כמו שהרוב עושים, בשביל זה, כשבאים להתאמן זה להתאמן, ולא להיפגש עם חברים ולדבר בין סט לסט (זאת הסיבה שאני אוהב להתאמן לבד ועם אוזניות, ולא עם פרטנר), בקשר למשקלים, לא מטורפים, אבל כמו שהזכרתי למעלה, בודיבילדינג זה לא פאוור ליפטינג, מה שמעניין אותך בסופו של דבר זה: היקף יד/מותן עלייה במשקל לעומת אחוזי שומן וכו' אז סקוואט אני עושה כרגע בשיא החיטוב על 7% שומן 79 ק"ג, 120 ק"ג ל12 חזרות, אותו דבר בדדליפט, בנץ':110 ל8, אותו דבר בנט אובר, וכמו שהזכרתי, עבודה איטית ונקייה, עם זמני מנוחה יחסית קצרים ומדוייקים, ובכל אימון אני משלב שתי תרגילים עם דרופ סט....

מעניין אוי איך עם מאסה כמו שלך אתה מצפה להגיע 75 קילו על 1.73..? זה לא נמוך מדי???

אז ככה, אתם חייבים להבין שפיתוח גוף זה לא העיקר להעיף משקלים כמו שאתם חושבים, (בטווח הארוך אם תתאמנו בתכנית מסויימת לפיתוח גוף עם תזונה נכונה וכו) ותתקדמו במשקלים, אז בטח שתגדלו, אבל לא חושב שאם תעשו אימון של 4-5 חזרות מלוכלך ותנוחו 4 דקות בין סט לסט, תראו היפרטרופיה משמעותית, האימון שלי, קודם כל עם נפח יחסית גבוה, מנוחות בין סט לסט בין 50 שניות ל80 מקסימום, (כן אני מתאמן עם טיימר, לדעתי זמני מנוחות זה קריטי להיפרטרופיה) עוד משהו, לעבוד נקי, ולהשקיע בעבודה אקצנטרית, כלומר- אם אני עושה דדליפט או סקוואט או לא משנה מה, העלייה תיקח 1-2 שניות והירידה תהיה 4 שניות, ולא ההיפך כמו שהרוב עושים, בשביל זה, כשבאים להתאמן זה להתאמן, ולא להיפגש עם חברים ולדבר בין סט לסט (זאת הסיבה שאני אוהב להתאמן לבד ועם אוזניות, ולא עם פרטנר), בקשר למשקלים, לא מטורפים, אבל כמו שהזכרתי למעלה, בודיבילדינג זה לא פאוור ליפטינג, מה שמעניין אותך בסופו של דבר זה: היקף יד/מותן עלייה במשקל לעומת אחוזי שומן וכו' אז סקוואט אני עושה כרגע בשיא החיטוב על 7% שומן 79 ק"ג, 120 ק"ג ל12 חזרות, אותו דבר בדדליפט, בנץ':110 ל8, אותו דבר בנט אובר, וכמו שהזכרתי, עבודה איטית ונקייה, עם זמני מנוחה יחסית קצרים ומדוייקים, ובכל אימון אני משלב שתי תרגילים עם דרופ סט....
תיראה אני חושב שכול העניין הזה שחזרות למטרה פיתוח גוף זה נתון לויכוח יש מלא אנשים שגדלו יפה מ5-8 חזרות ואפילו מה3
למשל עבדתי טווח חזרות גבוה בסקוואט וסיימתי ב105 קילו ל4 סטים של 12 אבל אני לא מוצא של הבדל בין הרגליים שלי כעת לבין שעבדתי על 112 לשלוש של 5
בסופו של דברים פיתוח גוף זה עיניין של גנים

לא יודע יש לי חברים שמתאמנים וקורעים את עצמם במכון ואוכלים כמו רובוטים ואין להם חצי מיזה

חס וחלילה שהוא עבד יותר זמן וקשה מהם
הוא בטח מוזרק....

מעניין אותי איך אתה יורד בסקוואט 4 שניות ניסיתי הרבה פעמים לרדת לאט ולא הולך בכלל,פרסמתי סרטון לא מזמן אתה מוזמן לתת חוות דעת על הירידה..
לעניין,מחכה לראות אותך על במה יהיה מעניין!

• פותח/ת השרשור
כמו בכל פורום, חייב להיות איזה טרול שחושב שהוא מצחיק....facepalm

ואוו זה המשפט הכי ארוך שראיתי בחיים, אל תתבייש לשים נקודות.
חוץ מזה נראה מעולה, בהצלחה בתחרות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית