עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה קטלני חבל על הזמן
אבל לא מאמין לסיפור הזה של הטבעי לא יודע ...
בכל מקרה מזרקים לטוסיק זאת לא בושה
נראה קטלני חבל על הזמן
אבל לא מאמין לסיפור הזה של הטבעי לא יודע ...
בכל מקרה מזרקים לטוסיק זאת לא בושה
תיראה אני חושב שכול העניין הזה שחזרות למטרה פיתוח גוף זה נתון לויכוח יש מלא אנשים שגדלו יפה מ5-8 חזרות ואפילו מה3אז ככה, אתם חייבים להבין שפיתוח גוף זה לא העיקר להעיף משקלים כמו שאתם חושבים, (בטווח הארוך אם תתאמנו בתכנית מסויימת לפיתוח גוף עם תזונה נכונה וכו) ותתקדמו במשקלים, אז בטח שתגדלו, אבל לא חושב שאם תעשו אימון של 4-5 חזרות מלוכלך ותנוחו 4 דקות בין סט לסט, תראו היפרטרופיה משמעותית, האימון שלי, קודם כל עם נפח יחסית גבוה, מנוחות בין סט לסט בין 50 שניות ל80 מקסימום, (כן אני מתאמן עם טיימר, לדעתי זמני מנוחות זה קריטי להיפרטרופיה) עוד משהו, לעבוד נקי, ולהשקיע בעבודה אקצנטרית, כלומר- אם אני עושה דדליפט או סקוואט או לא משנה מה, העלייה תיקח 1-2 שניות והירידה תהיה 4 שניות, ולא ההיפך כמו שהרוב עושים, בשביל זה, כשבאים להתאמן זה להתאמן, ולא להיפגש עם חברים ולדבר בין סט לסט (זאת הסיבה שאני אוהב להתאמן לבד ועם אוזניות, ולא עם פרטנר), בקשר למשקלים, לא מטורפים, אבל כמו שהזכרתי למעלה, בודיבילדינג זה לא פאוור ליפטינג, מה שמעניין אותך בסופו של דבר זה: היקף יד/מותן עלייה במשקל לעומת אחוזי שומן וכו' אז סקוואט אני עושה כרגע בשיא החיטוב על 7% שומן 79 ק"ג, 120 ק"ג ל12 חזרות, אותו דבר בדדליפט, בנץ':110 ל8, אותו דבר בנט אובר, וכמו שהזכרתי, עבודה איטית ונקייה, עם זמני מנוחה יחסית קצרים ומדוייקים, ובכל אימון אני משלב שתי תרגילים עם דרופ סט....
לא יודע יש לי חברים שמתאמנים וקורעים את עצמם במכון ואוכלים כמו רובוטים ואין להם חצי מיזה
תודה רבה גברבאמת יש לך אחלה גוף.. וכל הכבוד על העבודה הקשה ובהצלחה בתחרות!!
אז ככה, אתם חייבים להבין שפיתוח גוף זה לא העיקר להעיף משקלים כמו שאתם חושבים, (בטווח הארוך אם תתאמנו בתכנית מסויימת לפיתוח גוף עם תזונה נכונה וכו) ותתקדמו במשקלים, אז בטח שתגדלו, אבל לא חושב שאם תעשו אימון של 4-5 חזרות מלוכלך ותנוחו 4 דקות בין סט לסט, תראו היפרטרופיה משמעותית, האימון שלי, קודם כל עם נפח יחסית גבוה, מנוחות בין סט לסט בין 50 שניות ל80 מקסימום, (כן אני מתאמן עם טיימר, לדעתי זמני מנוחות זה קריטי להיפרטרופיה) עוד משהו, לעבוד נקי, ולהשקיע בעבודה אקצנטרית, כלומר- אם אני עושה דדליפט או סקוואט או לא משנה מה, העלייה תיקח 1-2 שניות והירידה תהיה 4 שניות, ולא ההיפך כמו שהרוב עושים, בשביל זה, כשבאים להתאמן זה להתאמן, ולא להיפגש עם חברים ולדבר בין סט לסט (זאת הסיבה שאני אוהב להתאמן לבד ועם אוזניות, ולא עם פרטנר), בקשר למשקלים, לא מטורפים, אבל כמו שהזכרתי למעלה, בודיבילדינג זה לא פאוור ליפטינג, מה שמעניין אותך בסופו של דבר זה: היקף יד/מותן עלייה במשקל לעומת אחוזי שומן וכו' אז סקוואט אני עושה כרגע בשיא החיטוב על 7% שומן 79 ק"ג, 120 ק"ג ל12 חזרות, אותו דבר בדדליפט, בנץ':110 ל8, אותו דבר בנט אובר, וכמו שהזכרתי, עבודה איטית ונקייה, עם זמני מנוחה יחסית קצרים ומדוייקים, ובכל אימון אני משלב שתי תרגילים עם דרופ סט....