הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי SS

• פותח/ת השרשור BUTTMAN
  • פורסם בתאריך

BUTTMAN

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני מתכוון להירשם מחר לחדר כושר.
ולכן, ניסיתי לקרוא את המאמר של ה- SS (באמת שניסיתי, אבל הוא ממש אבל ממש ארוך) ולא הבנתי כמעט כלום.
הבנתי איך להתחיל והלעלות במשקלים, אבל לא הבנתי איזו תוכנית לעשות..
קצת רקע עליי:
בן 16
1.84
עד לפני שנתיים הייתי מתאמן בחתירה אולימפית, והיה לנו שם חדר כושר (לא גדול) אז אפשר להגיד שאני לא בדיוק מתחיל.
אתלט.

מישהו יכול לרשום לי מה להתחיל לעשות מחר?

אגב, מה זה הסמיילים האלה? 👉👌 👉👌 חחחחח...

אתה מצפה שמישהו יסכם לך את המאמר?
אתה לא חייב לקרוא הכל תקרא את מה שחשוב ...

תקרא בהתחלה את פרק א+ב הם העיקר להתחלה ... אף אחד פה לא ייסכם לך את המאמר פה ..

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה, נראה קצת יותר היגיוני.

עכשיו עוד שאלה, זה בסדר אם אני יוסיף ל- SS גם עבודת רגליים? כמו calf raises וכד'?

אוקיי תודה רבה, נראה קצת יותר היגיוני.

עכשיו עוד שאלה, זה בסדר אם אני יוסיף ל- SS גם עבודת רגליים? כמו calf raises וכד'?

אז לא תוכל להתקדם בסקוואט, שזה הדבר החשוב ביותר בתכנית, אל תשכח שאתה אמור להוסיף 5-2.5 קילו למוט 3 פעמים בשבוע בסקוואט, איך בדיוק זה יסתדר לך אם עבודה נוספת על רגליים...

• פותח/ת השרשור
אז לא תוכל להתקדם בסקוואט, שזה הדבר החשוב ביותר בתכנית, אל תשכח שאתה אמור להוסיף 5-2.5 קילו למוט 3 פעמים בשבוע בסקוואט, איך בדיוק זה יסתדר לך אם עבודה נוספת על רגליים...

אהה..אוקי אחי, אני מצטער על הבורות אבל אני מתחיל אז..יוצא שיש לי שאלות מטומטמות.
ותודה רבה על העזרה שלך.

ועוד שאלה קטנה:
כל אימון לעשות את A ו- B ? ׁ שבוע: (X מסמן יום מנוחה) ABA-X-BAB-X-ABA-X-X
או שאימון אחד A ואימון שני B? שבוע: A-X-B-X-A-X-X ואחרי שבוע B-X-A-X-B-X-X וכך הלאה..?

נערך לאחרונה:
ממליץ לך לעשות חיפוש השאלות האלו נשאלו בעבר

Back
למעלה תחתית