הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תוספים בזמן מסה??

ORtheKING

משתמש מתחיל
74
1
נק' מוניטין:
1
74
1
אני מתחיל מסה אחי תקופה של הפסקה בגלל הצבא... אז סוף סוף אחי שנה אני יכול לחזור להתאמן.
אני קונה חלבון.מולטי ויטמיין... מחפש משהו עם חומצות אמינו שנותן גם אנרגיות כמו אמינו אנרגי ממליצים?
חשבתי לקנות גם חלבון קזין שווה הוא שאין צורך???. איזה דברים אתםםם ממליצים לקנות למסה???

שמור את הכסף לבשר בקר רזה, ביצים, דגים, התזונה שלך יותר חשובה מהתוספים שלך

תקנה חלבון מי גבינה זול ואמין, קריאטין, מולטיויטמין
אתה יכול גם ויטמין C, אומגה 3, מגנזיום, סידן, אבץ
פורמולה לפני אימון או קפאין יכול לעזור לך לקצת מרץ ללפני האימון

שמור את הכסף לבשר בקר רזה, ביצים, דגים, התזונה שלך יותר חשובה מהתוספים שלך

תקנה חלבון מי גבינה זול ואמין, קריאטין, מולטיויטמין
אתה יכול גם ויטמין C, אומגה 3, מגנזיום, סידן, אבץ
פורמולה לפני אימון או קפאין יכול לעזור לך לקצת מרץ ללפני האימון

עסק יקר...
לא מספיק קפאין לפני אימון?

לגבי קזאין: זה יוצא יותר זול מי קופסת קוטג למנה + פחות נתרן. לדעתי במסה זה אחלה דבר (כשלא צריכים משהו שישביע אותך)

מולטי ויטמין מומלץ בלי קשר למסה,וזה לא בעיה למצוא מקומות זולים יחסית לתוספים.
קריאטין אתה יכול למצוא קילו ב200 שקל, אבקת חלבון 2.3 קילו ב200 שקל, קפאין ומולטי ויטמין אני מקבל חינם אני לא יכול להגיד כמה בדיוק עולה אבל אני בטוח שקפאין זה זול.

למה לא לקנות מי-גבינה ?

מי גבינה זה משהו אחר, קזאין זה משהו אחר.
אפשר לא לקנות את שניהם או אפשר לקנות את שניהם כל אחד עושה מה שיותר נוח לו. לי נוח לצרוך קזאין לפני שינה ולגוון את זה עם קוטג בתור ארוחת ערב. כמו כן ככה אני יכול לצרוך קוטג כארוחת ביניים במקום לשמור אותו לארוחת ערב, כי לצרוך שתי קופסאות קוטג ביום על בסיס קבוע זה קצת מוגזם...מה לעשות אני אוהב קוטג.

מי גבינה זה משהו אחר, קזאין זה משהו אחר.
אפשר לא לקנות את שניהם או אפשר לקנות את שניהם כל אחד עושה מה שיותר נוח לו. לי נוח לצרוך קזאין לפני שינה ולגוון את זה עם קוטג בתור ארוחת ערב. כמו כן ככה אני יכול לצרוך קוטג כארוחת ביניים במקום לשמור אותו לארוחת ערב, כי לצרוך שתי קופסאות קוטג ביום על בסיס קבוע זה קצת מוגזם...מה לעשות אני אוהב קוטג.
לדעתי קזאין זה סתם בזבוז כסף אין למה לקנות אותו ... הוא סתם יקר יחסית למי גבינה ואין לו שום ייתרון על מי גבינה ...

• פותח/ת השרשור
לדעתי קזאין זה סתם בזבוז כסף אין למה לקנות אותו ... הוא סתם יקר יחסית למי גבינה ואין לו שום ייתרון על מי גבינה ...

יש לו היתרון זה משהו אחר מגבינה... אלמוג שלח לי מאיפה אתה קונה ב200

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית