הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מחפש תוספים בזמן מסה??

ORtheKING

משתמש מתחיל
74
1
נק' מוניטין:
1
74
1
אני מתחיל מסה אחי תקופה של הפסקה בגלל הצבא... אז סוף סוף אחי שנה אני יכול לחזור להתאמן.
אני קונה חלבון.מולטי ויטמיין... מחפש משהו עם חומצות אמינו שנותן גם אנרגיות כמו אמינו אנרגי ממליצים?
חשבתי לקנות גם חלבון קזין שווה הוא שאין צורך???. איזה דברים אתםםם ממליצים לקנות למסה???

אתה יכול לשתות חלב במקום זה ולהשיג את "הספיגה האיטית" וכו'.

נכון זה כל העניין שזה כתחליף של חלב (לא מדובר על פחממות עכשיו). כי יוצא לי לצרוך אמון חלב במהלך היום לכן לפעמים אני מגוון עם הקזאין גם טעים גם גוון גם פחות חלב בסך הכל מה רע?

למה צריך ספיגה איטית?
יתפרק לך שריר בלילה?

אני חושב שקזאין מצוין לפני השינה, הרי הגוף אינו מקבל שום מזון, וכידוע בשינה הגוף "מתקן" את עצמו, ובונה את עצמו (תהליך איחוי השרירים) לכן הוא צריך חלבונים שמתפרקים לאט שיספקו אותו לאורך השינה. (קזאין מחזיק 4-5 שעות בגוף)

סתם ציטוט משם הבאתי את התשובה:
Now when you do the simple maths of it all, most proteins don’t last for 8 hours –and your body uses most of your protein while you’re recovering, i.e. sleeping. So
for that time when you’re sleeping, you will most likely end up protein deficient by
the end of the night.
So the obvious answer is to take the longest possible protein, and this protein is
called Casein protein.

יש תחליפים לקזאין כמו ביצים או חלב או קוטג', אבל אם יש לך תקציב קזאין יתאים בדיוק

אני מבין שחזרנו לעבר
אתה לא צריך קזאין לפני שינה
אתה לא צריך חומצות אמינו וחברים
אתה לא חייב אומגה 3, מגנזיום, מולטיויטמן, "פרי-וורקאט"
אתה יכול לקחת כדורי קפאין לפני אימון
התוסף היחידי שאני ממליץ לך לקחת הוא קריאטין, 5 גרם ביום ואתה מסודר
ובנוגע לאבקת חלבון, אם אתה לא אוכל מספיק חלבון ביום-יום אז תקנה, אבל אל תקנה בכוח זה לא הכרחי

אני מבין שחזרנו לעבר
אתה לא צריך קזאין לפני שינה
אתה לא צריך חומצות אמינו וחברים
אתה לא חייב אומגה 3, מגנזיום, מולטיויטמן, "פרי-וורקאט"
אתה יכול לקחת כדורי קפאין לפני אימון
התוסף היחידי שאני ממליץ לך לקחת הוא קריאטין, 5 גרם ביום ואתה מסודר
ובנוגע לאבקת חלבון, אם אתה לא אוכל מספיק חלבון ביום-יום אז תקנה, אבל אל תקנה בכוח זה לא הכרחי
על סמך מה אתה אומר את זה ? על סמך המחקרים בעלויות של 28384848 דולרים או על 727373 שנות לימוד שלך ?

מה אתה רוצה? הוא צודק.
איך הוא קובע שלא צריך אומגה 3 ומולטי ויטמין ומגנזיום בלי להכיר את הבן אדם ואת התפריט שהוא אוכל ?
אומגה 3 כמעט ובלתי אפשרי להשיג מהמזון כנ"ל חלק מהויטמינים שנמצאים במולטי

איך הוא קובע שלא צריך אומגה 3 ומולטי ויטמין ומגנזיום בלי להכיר את הבן אדם ואת התפריט שהוא אוכל ?
אומגה 3 כמעט ובלתי אפשרי להשיג מהמזון כנ"ל חלק מהויטמינים שנמצאים במולטי

כן, תראה את כל הגופות של האנשים ברחוב שלא לקחו תוספי אומגה 3, מגנזיום ומולטי. חבל שהם לא הקשיבו.

אני חושב שקזאין מצוין לפני השינה, הרי הגוף אינו מקבל שום מזון, וכידוע בשינה הגוף "מתקן" את עצמו, ובונה את עצמו (תהליך איחוי השרירים) לכן הוא צריך חלבונים שמתפרקים לאט שיספקו אותו לאורך השינה. (קזאין מחזיק 4-5 שעות בגוף)

סתם ציטוט משם הבאתי את התשובה:

יש תחליפים לקזאין כמו ביצים או חלב או קוטג', אבל אם יש לך תקציב קזאין יתאים בדיוק
עוד אחד שהצליחו לעבוד עליו כדי שישלם יותר....
דחוף לך להיות אנבולי 24 שעות ביממה?

תמיד אפשר לשים שעון מעורר ולהתעורר אחרי 4 שעות, לשתות שייק חלבון ולחזור לישון לעוד 4 שעות 😵

חברה אף אחד לא אמר שחייבים לשתות קזאין.
נכון, לא חייבים, נכון שלא חייבים גם את אבקת חלבון.
אפשר להסתדר גם בלי מולטי ואומגה 3 (למראות שאז עניין התזונה נהיה קריטי, וצריך להפוך לפריק שקונה הכל אורגני ואוכל דגים על בסיס קבוע)

אני רק אמרתי שזה אחלה תחליף לקוטג, ואני אישית אוכל לפני השינה כי ככה אני רגיל כבר ואני לא יכול לככת עם בטן ריקה לישון, אני פשוט לא נרדם בלי קשר לאנאבולי/קטבולי.
וכאשר שיקול המחיר לא רלבנטי אם מסתכלים על המחירים של קוטג ובשר שהוא לא חזה עוף ומחשבים את הכל, אני לא רואה סיבה לותר על הקזאין ואבקות חלבון. נוח יותר, טעים יותר, נותן יותר גוון בתפריט.

חברה אף אחד לא אמר שחייבים לשתות קזאין.
נכון, לא חייבים, נכון שלא חייבים גם את אבקת חלבון.
אפשר להסתדר גם בלי מולטי ואומגה 3 (למראות שאז עניין התזונה נהיה קריטי, וצריך להפוך לפריק שקונה הכל אורגני ואוכל דגים על בסיס קבוע)

מספיק עם הבולשיט. די!

עוד אחד שהצליחו לעבוד עליו כדי שישלם יותר....
דחוף לך להיות אנבולי 24 שעות ביממה?

את האמת אני לא משלם יותר, אני לא משתמש בקזאין, יש עדיפויות מבחינת תוספי מזון ולכן אני לא משתמש בקזאין..
אם היה לי תקציב גדול יותר, אני מניח שכן הייתי קונה קזאין, זה מתאים בדיוק לימים האלה שאתה לא מצליח להגיע לכמות החלבון, או שאתה נתקע בלי מספיק אוכל..
בקיצור מה שאני אומר זה שחלבון קזאין כתוסף תזונה לא יכול להזיק, (אם אתה טוען שאין לו גם תועלת זה משו אחר) לכן אם יש אפשרות לקנות עדיף לקנות

את האמת אני לא משלם יותר, אני לא משתמש בקזאין, יש עדיפויות מבחינת תוספי מזון ולכן אני לא משתמש בקזאין..
אם היה לי תקציב גדול יותר, אני מניח שכן הייתי קונה קזאין, זה מתאים בדיוק לימים האלה שאתה לא מצליח להגיע לכמות החלבון, או שאתה נתקע בלי מספיק אוכל..
בקיצור מה שאני אומר זה שחלבון קזאין כתוסף תזונה לא יכול להזיק, (אם אתה טוען שאין לו גם תועלת זה משו אחר) לכן אם יש אפשרות לקנות עדיף לקנות

עם כל הכסף שאתה מוציא על תוספים עדיף לקנות דברים שבאמת יעזרו לך 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית