הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Clean and Jerk world record

Seth Able

משתמש משקיע
4,116
118
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
30,686
4,116
118
הנה סרטון של השיא בדחיקה לקטגורית העד 85 קילו.
מדובר בשיא הכי ותיק כרגע בהרמת משקולות והוא נקבע בשנת 98, תאמינו או לא... ברמת גן באליפות העולם לסטודנטים.

הסרטון לא ערוך ולוקח קצת זמן עד שמגיעים לשיא - הכניסה הראשונה היא עם 200 קילו ואז הוא קופץ ל218.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה:) אני כבר שנה מחפש תיעוד על ההרמה הזאת...

😃

אף אחד לא ציפה לשיא בכזאת תחרות, אז הצילום היחיד הוא של המאמן שלי. לקח קצת זמן להעביר את הקלטת למחשב וליוטיוב.

רגע רגע אתם רוצים להגיד שלא פירוס דימס מחזיק בשיא עולם בדחיקה במשקל גוף עד 84 קילו?
לדימאס היו כמה שיאי עולם בהנפה אבל בדחיקה השיא שלו זה 215 (לא שיא עולם אבל זה הספיק כדי לקחת את הזהב באתונה).

זהב או לא נתנו לו יותר כבוד מכל שאר המתחרים
למרות שהייתה לי הרגשה שהוא החזיק בשיא עולם בדחיקה וגם חשבתי שהשיא שלו היה 213 ולא 215 אבל סבבה בכל מקרה 😃

• פותח/ת השרשור
אז זה התיעוד היחידי מאותו יום ?

עד כמה שידוע לי כן. אם אתה שואל אם יש צילום של עוד הופעות בתחרות, אז אני מניח שכן, אבל כנראה שלא היה שם עוד משהו כזה מיוחד. אליפות עולם לסטודנטים זאת תחרות ברמה טובה יחסית לתחרות בארץ (גם שנה שעברה הסינים שלחו קבוצה חזקה) אבל לא משהו שמצפים לראות בו משהו כזה.

אדיר! תהיתי באמת אם יש צילום של ההרמה הזאת...

חחח איזו חובבניות בארגון התחרות, פעם ראשונה אני רואה פלטות מעורבות בתחרות רשמית, הם כנראה לא ציפו לכאלה משקלים. 😆

אדיר! תהיתי באמת אם יש צילום של ההרמה הזאת...

חחח איזו חובבניות בארגון התחרות, פעם ראשונה אני רואה פלטות מעורבות בתחרות רשמית, הם כנראה לא ציפו לכאלה משקלים. 😆

LOLOL

באמת מרשים - גם אני חשבתי על כמה כוח באמת צריך כדי להרים 218 קילו מעל הראש. זה מדהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית