הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בהעלאת משקל למתאמן חדש

Avishay16

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
משקל: 67.5
גובה: 1.83

אני מתאמן חודשיים עם תוכנית שנעשתה לי ע"י אחד המדריכים במכון,
שמעתי כל מיני דברים על אבקות חלבון ואבקות לעלייה במסה עכשיו רציתי להבין יותר
והגעתי לפה ... האם אני צריך אבקה שכזאת? מה היא עושה ומה הכי מומלץ בהתאם למשקל לגיל ולגובה שלי?
שחכתי לציין שאני לא בן אדם שאוכל מסודר לפי תפריט ואני גם אוכל קצת מאוד ביום .. הבנתי מאנשים שזה לא
טוב אבל לא קיבלתי הסבר למה ולמי לפנות..
בקיצור אני מקווה לקבל קצת רקע על השאלות ששאלתי כאחד חדש שלא מבין כלום בנושא פיתוח הגוף.
;maeq
תודה!

דבר ראשון תקרא את המאמר הזה על תקופת עלייה במסת השריר הוא יעזור לך http://www.kilogram.co.il/74/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A1%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A8/
גיינר או אבקה לעלייה במסה כמו שאתה קורא לזה נועדו לאנשים שלא יכולים להגיע למכסת הקלוריות שהם צריכים אז הם שותים את זה כי זה לא כזה משביע
העסק הזה הוא די יקר ולטעמי לא משתלם ... קודם כל תראה אם אתה מגיע למכסה של הערכים שאתה צריך לפי המדריך שנתתי לך וזה ייתן לך אינדיקציה טובה יותר מה לעשות בהמשך
נ.ב תעלה את התכנית שלך לפה ישלי תחושה אישית שהיא לא טובה לך

• פותח/ת השרשור
אני אקרא את המאמר עכשיו,
קודם כל אני בוודאות רוצה להגיד לך שאני לא מגיע למכסה הקלוריות שאני צריך
אני נורא רזה ויש לי הרגשה שככל שאני מתאמן אני רק נראה יותר ויותר קטן ואין שום השפעה לאימונים
בקשר לגיינרים אני אומר אם צריך אז צריך ועם אני ידע עוד על זה אני יוכל לדעת אם שווה לקנות בכלל
ד"א אתה אומר להביא את התוכנית הכוונה לאותם מכשירים ומס' חזרות שאני עושה במכון נכון?

יוצא שגיינר/אבקת חלבון יותר משתלם מקוטג'/טונה כל ערב.. אז ככה שכדאי גם כלכלית.

Back
למעלה תחתית