הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי עזרה למתאמן מתחיל

איתי פז

משתמש מתחיל
78
12
נק' מוניטין:
20
78
12
שלום
נרשמתי לחדר כושר לפני שבוע

התחלתי FBW התחלתי בשביל ללמוד תנועות, תרגילים וקצת להרגיל את הגוף לאימונים אני בן 19.8 שוקל 63 גובה 176סמ

התכנית היא כזו
סקוואט 3 סטים 12 חזרות
דדליפט 3 סטים 10 חזרות
בנצ פרס 3 סטים 12 חזרות
מתח הפוך (בנות) 3 סטים 12 חזרות
לחיצת כתפיים בישיבה 3 סטים 12 חזרות
כפיפת מרפקים 3 סטים 12 חזרות
מקבילים צר 2 סטים 12 חזרות
בטן 2-3 סטים אלכסונים ורגיל
פשיטות גו כסא רומי 3 כפול 12

האם זה בסדר? התחלתי להכין תפריט ובגלל שאני די עסוק ואין לי זמן ממש להכין אוכל ולהתמקד בזה חשבתי לקנות גיינר 5.5 סופר מאס ואבקת חלבון וכך אני אשלים בדיוק את הערכים שחסרים לי לפי חישוב עלייה במסה BMR כפול 1.2 +500 קל' +500 קל'
כנל גרם חלבון 2 גרם כפול משקל גוף

דעתכם? וחשבתי להתאמן ככה תקופה חודש וחצי ולהתחיל SS כמובן בזמן הזה עכשיו ללמוד תוך כדי טכניקות תרגילים מורכבים

אין לך צורך בתרגילים עם 12 חזרות, אתה בהחלט יכול להוריד אותם ל-5 או אפילו 6

• פותח/ת השרשור
אין לך צורך בתרגילים עם 12 חזרות, אתה בהחלט יכול להוריד אותם ל-5 או אפילו 6
וחוץ מזה בסדר? לאכול בתפריט מסודר עם פלוס קלוריות ולעבוד בתכנית הזו חודש ומשהו ולהתקדם לSS?

הייתי מציע לך להתחיל עם ה-SS מההתחלה הרי לשם מתאמנים מתחילים כמוך היא נועדה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מציע לך להתחיל עם ה-SS מההתחלה הרי לשם מתאמנים מתחילים כמוך היא נועדה.

אוקי תודה אני צריך לעבוד עוד קצת על הטכניקות כי פשוט קשה לי הטכניקה של הדדליפט במיוחד אז תרגול ואז אכנס לתכנית
יש אולי קישור מפורט לתכנית SS פה באתר?

כן, יש לך בסרגל כלים למעלה נושא בשם "מאמרים" - כנס אליו ואתה תמצא כל מה שאתה צריך לדעת על התכנית.

בנוסף אתה בהחלט יכול ומוזמן לצלם את עצמך עושה את התרגילים כדי שאנשים כאן יוכלו לתת לך פידבק עליהם.

הייתי חותך את התרגילים הקטנים כמו כל מה שנמצא מתחת ללחיצת כתפיים, ואת הלחיצת כתפיים מעביר לבעמידה, כל זה כדי שלא תעמיס על עצמך, ואין באמת טעם להשקיע זמן בללמוד את הטכניקה שלהם, אלה תרגילים פשוטים שאתה יכול ללמוד בשנייה.
ואתה יכול לקנות גיינר ואבקת חלבון, אבל ממליץ לך להסתמך עליהם כמה שפחות, כי הערך התזונתי שלהם די זניח.
ורק משהו קטן, מתח הפוך נקרא צ'ין אפ, והאנשים הגדולים והחזקים בעולם עושים אותו, אז קצת דבילי לקרוא לזה מתח של בנות

• פותח/ת השרשור
הייתי חותך את התרגילים הקטנים כמו כל מה שנמצא מתחת ללחיצת כתפיים, ואת הלחיצת כתפיים מעביר לבעמידה, כל זה כדי שלא תעמיס על עצמך, ואין באמת טעם להשקיע זמן בללמוד את הטכניקה שלהם, אלה תרגילים פשוטים שאתה יכול ללמוד בשנייה.
ואתה יכול לקנות גיינר ואבקת חלבון, אבל ממליץ לך להסתמך עליהם כמה שפחות, כי הערך התזונתי שלהם די זניח.
ורק משהו קטן, מתח הפוך נקרא צ'ין אפ, והאנשים הגדולים והחזקים בעולם עושים אותו, אז קצת דבילי לקרוא לזה מתח של בנות

כן אתה חושב שכל אחד גם אם הוא לא גמיש, מתחיל, רזה וצנום יכול לעשות דדליפט בנץ וסקוואט כמו שצריך?
כן הגיינר והאבקת חלבון רק יעזרו לי להשלים ערכים ולא ידעתי לגבי הצין אפס ,, חדש בתחום

כן אתה חושב שכל אחד גם אם הוא לא גמיש, מתחיל, רזה וצנום יכול לעשות דדליפט בנץ וסקוואט כמו שצריך?
כן הגיינר והאבקת חלבון רק יעזרו לי להשלים ערכים ולא ידעתי לגבי הצין אפס ,, חדש בתחום
אני חושב שכל אחד יכול ללמוד, זה למה אני אומר סבבה שתעשה את התוכנית הזאת, תעשה אותה חודש ככה כדי להיסגר על הטכניקה ולא להגיע למצב שאתה צריך להתקדם במשקלים לפני שהשתלטת על הטכניקה, אבל זה גם לא יותר מדי שזה יהיה בזבוז זמן
תדע שטכניקה מושלמת לוקח שנים לפתח, אז אל תיבהל אם אחרי חודש זה לא מושלם

אם כבר או שתקנה גיינר או אבקת חלבון אבל לקנות את שניהם זה בזבוז כסף
אם כבר גם לקנות גיינר בלבד זה בזבוז כסף
תקנה אבקת חלבון
תקנה שיבולת שועל
תקנה חמאת בוטנים
תכין לך גיינרים ביתיים תאמין לי אתה תהיה מסודר וזה יצא הכי משתלם
ותעשה SS בתור התחלה יהיה לך הכי טוב

כמו שאמרו לך, כל אחד יכול ללמוד. מי שמתחיל רזה וצנום יעשה עם הרבה פחות משקל ממישהו מתקדם גדול ושרירי פשוט. לגבי גמישות, אני לא חושב שצריך גמישות יוצאת דופן לתרגילים האלה.

Back
למעלה תחתית