הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Liav's log : Starting Strenght

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
התכנית :
אימון A:
סקוואט 3*5 (שלושה סטים, 5 חזרות בכל סט)
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
מתח 5*3

משקלי התחלה :
סקוואט : מוט + 20KG
בנץ': מוט + 15KG
דדליפט: מוט+ 10KG
לחיצת כתפיים: בערך מוט + 18 (עוד לא עשיתי)
מתח: לא גומר את כל הסטים והחזרות(עוד לא עשיתי)

נתונים:
משקל: 62
גובה: 179

מטרות:
סקוואט: מוט + 100
בנץ': מוט + 45
דדליפט: מוט +85
לחיצת כתפיים: מוט + 40
מתח: לגמור 5*3

משקל: 65

נורא הלחיץ אותי הקטע של הטכניקה בהתחלה ובאמת זה גרם לי להתעכב עם ההתחלה של התכנית , אבל עכשיו התחלתי ואני מקווה להשיג תוצאות ולעלות במסה ובכוח בצירה ניכרת.
הטכניקה שלי באמת עוד גרועה, אבל אני נעזר באינטרנט ובאנשים במכון, אני אעלה סרטונים עוד קצת זמן כדי לשמוע עצות לגבי הטכניקה.

אימון ראשון:
סקוואט: מוט+20 טכניקה בינונית
בנץ':מוט + 15,
דדליפט: מוט+10 הטכניקה שלי הייתה על הפנים !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה באמת מתכון לעשות סקוואט 180 ולחיצת חזה 70 או שזה טעות במספרים אצלך?
שמע אני אפעם לא ניסיתי להגיע לכאלה משקלים, סקוואט זה בכלל חדש עבורי, ולחיצות חזה אני הצלחתי להגיע לפני שנה וחצי (הייתי בן 14) ל50.
יכול להיות שאני לא אגיע לזה בזמן קצר או בכלל, אבל אני רוצה לכוון גבוהה כך שגם אם אני אכשל אני אשיג מטרות מכובדות לא פחות

שמע אני אפעם לא ניסיתי להגיע לכאלה משקלים, סקוואט זה בכלל חדש עבורי, ולחיצות חזה אני הצלחתי להגיע לפני שנה וחצי (הייתי בן 14) ל50.
יכול להיות שאני לא אגיע לזה בזמן קצר או בכלל, אבל אני רוצה לכוון גבוהה כך שגם אם אני אכשל אני אשיג מטרות מכובדות לא פחות

פשוט הפרופורציה לא הגיונית. אם אתה בריא ומפותח תקין אתה לא תוכל לעשות לחיצת חזה 70 וסקוואט 180. אם אתה כבר מכוון ל180 בסקוואט תהיה מוכן לזה שתצטרך ללחוץ איזה 120 בנצ' על הדרך 😉.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע שאם תעלה בחודש ושבוע 5 קילו הרוב יהיה שומן ונוזלים?

חודש ושבועיים* בהנחה שאני אעלה חצי קילו בשבוע אני יכול להגיע ל65, כן צודק 67 זה באמת קצת לא ראלי, אבל אני לא מבין למה אתם תופסים אותו בדברים האלה, פעם ראשונה קשה לשים את האצבע על הנקודות הנכונות כאשר אתה עוד לא מכיר את המדד

• פותח/ת השרשור
אימון B
סקוואט : מוט+ 25
לחיצת כתפיים : מוט + 10
מתח : 3*3 לא מלאים
כפיפות בטן עם משקולת מאחורי הראש 15*3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית